DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

CORSA ECO 641

boero corsa eco 641 is een zelfslijpende, biocidevrije onderwaterverf. het is zeer effectief op zowel zoet als brak water bij lichte tot gemiddelde aangroei. het is geschikt voor boten die niet harder varen dan 35 knopen en ook geschikt voor toepassing op aluminium. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,65

CUPRON PLUS

boero cupron plus is een hoogwaardige, extra zelfslijpende antifouling op basis van koper en speciale biociden, met een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met vorige conventionele antifoulings. dit product is bijzonder aanbevolen voor jachten die een antifouling vereisen met een doeltreffende bescherming voor gebieden met zware aangroei. voor het beste resultaat dienen 1 2 lagen te worden toegepast voor elk seizoen. deze antifouling is compatibel met de meeste primers en grondverven, zoals mistral fondo en ticoprene al. verbruik: ca. 10-12,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,52

SCIROCCO NL

boero scirocco nl (voorheen guardia cupron plus) is een matte, extra langzaam zelfslijpende antifouling met speciale biociden op basis van koperoxide. het heeft een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met eerdere, conventionele antifoulings. geschikt voor delen met zware aangroei, voor zoet-, zout- en brakwater en langzaam en snelvarende schepen, polyester, hout en staal. niet geschikt voor aluminium. aantal aanbevolen lagen: 2 (overschilderbaar na ca. 8 uur). tewaterlating: na minimaal 24 uur. verbruik: ca. 8,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,46

Boero
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn