DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXY

boero boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten. het heeft uitstekende fysieke eigenschappen zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. het wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout) en is toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op mechanisch geschuurde oppervlakken. verbruik: ca. 4,4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,08

DEFENDER

boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat altura tc. verbruik: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,02

DELTA 3000

boero delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,84

DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILD

boero delta uc hb is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. aantal aanbevolen lagen: 1. verbruik: ca. 5,2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,71

DIVERSE HARDERS BOERO

diverse verharders (component b) voor diverse boero producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,05

EPOPLY

boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. de verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. aanbevolen aantal lagen: 1. verbruik: ca. 6,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,35

EPOSPRAY

boero epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over epolight of epomar. het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,30

GIANO

boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. het is speciaal geschikt als undercoat voor de altura tc en de altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,58

MISTRAL FONDO 628

boero mistral fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. verbruik: ca. 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,58

POLYWOOD

boero polywood is een 2-componenten transparant impregneermiddel, toepasbaar op nieuw of geschuurd hout en mdf. het dringt diep in het hout, isoleert en creert makkelijk schuurbare oppervlakken die vervolgens na ca. 2 uur overschilderbaar zijn met 1- of 2-componenten producten. verbruik: ca. 17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,48

Boero
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn