DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

EPOFLEX

boero epoflex is een lichtgewicht, high build 2-componenten epoxy filler.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

666,94

EPOLIGHT WIN

boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. geadviseerde laagdikte: 1 cm. overschilderbaar na ca. 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

666,94

EPOMAR

boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. in verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. schuurbaar na 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

196,64

EPOXYCOQUE

boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur, totaal uitgehard na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 1 liter per m in een 1 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,05

EPOYACHT

boero epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. het is schuurbaar na 24 uur. potlife: 60 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

255,66

Boero
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn