DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

ALTURA UV

boero altura uv is een hoogglanzende, synthetische, heldere, veerkrachtige lak met een uitstekende opvullende eigenschap. het is zeer goed bestendig tegen weersomstandigheden op het water en uv-stralen en behoudt zijn veerkracht voor lange tijd zonder mat te worden. het is geschikt als finish voor iedere houtsoort. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

ALTURA UV MAT

boero altura uv mat is een blanke, 1-component, synthetische polyurethaan lak. het is bestand tegen atmosferische mariene factoren en uv-stralen en kan overal gebruikt worden op allerlei soorten houten oppervlakten binnen en buiten de boot. aantal aanbevolen lagen: 2-4. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,60

BIOWOOD

boero biowood is een kleurloze, neutrale, beschermende 2-componenten beits. het dringt door tot in het hout en beschermt het tegen atmosferische factoren en verwering en schimmels. het is toepasbaar op schepen, zowel intern als extern, en voor de bescherming van alle soorten kaal, schoon en droog hout. aanbevolen lagen: 2 (na 12 uur overschilderbaar). verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,17

BOERO SUNGLOSS

boero sungloss is een synthetische, transparante vernis, geschikt voor alle houtsoorten. het is makkelijk te verwerken, heeft een hoge, bolle glans en is ideaal voor bijvoorbeeld mast, romp, kajuit en kajuitdeuren. aantal aanbevolen lagen: 6. overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,72

CHALLENGER HS CLEAR

boero challenger hs clear is een polijstbare 2-componenten polyacryl coating. het kan rechtstreeks op voorbehandeld hout aangebracht worden, of op challenger hs se, als dubbele laag dekverf, of op challenger hs, als bescherming van donkere tinten. het is goed bestand tegen slijtage en ultraviolette stralen. verbruik: ca. 11,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,82

Boero
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn