DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

Doorgaans ligt een boot voor een groot gedeelte onder water. Hierdoor zal de boot dus in aanraking komen met materialen die in het water moeten kunnen. Veel van deze materialen kunnen de boot eenvoudig aantasten wanneer deze niet goed zijn beschermd. Niet alleen water, maar ook wind en zon kunnen het materiaal aantasten. Vocht vormt de grootste bedreiging. Denk aan rot, corrosie en osmose. Door regen en kou krijgt roest de kans zich te nestelen in beschadigde verf- en laklagen. Maar ook de zon doet met haar UV-straling een aanslag op het materiaal. Derhalve is het aanbrengen van bootlak essentieel voor de bescherming van uw boot.

Preventief onderhoud is van belang om hoge kosten te voorkomen. Voordat bootlak kan worden gebruikt op uw boot, zal er een grondverf (primer) moeten worden aangebracht. De primer zorgt er onder andere voor dat er geen water meer kan binnendringen. Daarnaast zorgt de primer ervoor dat de laklaag beter zal hechten aan uw boot. Op deze manier kunt u de bootlak dus goed aanbrengen met de zekerheid dat het goed hecht.

DHZdiscount.nl heeft de volgende merken in het assortiment; Aemme, Boero, De Ijssel, Epifanes, Hydrant, International, Tenco, Werdol en Wijzonol. Staat uw merk hier niet tussen? Neemt u dan contact met ons op.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen of een vraag heeft naar aanleiding van bovenstaande, kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0172 423323.

Glitsa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn