DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

DOUBLE COAT

de ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen voor o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. verbruik: ca. 7,4-14,8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,36

DOUBLE COAT

de ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. de lak heeft een goede vloei, is eenvoudig te verwerken met kwast*, roller* of luchtspuit, goed bestand tegen diverse chemicaliŽn, heeft een hoge krasvastheid, uitstekend kleurbehoud en een zeer goede hechting op diverse kunststoffen (zelfs zonder toepassing van primers). het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen op o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. theoretisch verbruik: ca. 14,8 m≤ per liter. let op, de matte variant kan het beste met een luchtspuit worden verwerkt. kwast- en rollerapplicatie kunnen leiden tot strepen en aanzetten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,05

DOUBLE COAT DUBBEL UV

de ijssel double coat dubbel uv is een high solid, transparante 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv filters. het is geschikt als blanke aflak voor diverse houtsoorten. theoretisch verbruik: ca. 14,5-19,3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,08

DOUBLE COAT KARAAT

de ijssel double coat karaat is een high solid 2-componenten transparante aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, transparante pigmenten en gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv-filters. het is gemakkelijk te verwerken met kwast of roller, heeft een hoge krasvastheid en uitstekend glansbehoud en is niet vergelend. het is speciaal ontwikkeld voor het egaal af- of bijwerken van verkleurde houtsoorten. verbruik: ca. 19,3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,08

DOUBLE COAT MODELLAK

de ijssel double coat modellak is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde aromatische isocyanaten. het is speciaal ontwikkeld voor pluggen, modellen en mallen. het heeft een goede hechting op polyester, hout, mdf en poltix plamuren. het is sneldrogend en 24 uur na applicatie van de laatste laag kan gestart worden met de productie van de mal. rendement: ca. 12,9 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,24

ZIJDEGLANS VERNIS PU

de ijssel zijdeglans vernis pu is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor binnen en buiten toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. verbruik: ca. 13 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,73

De IJssel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn