DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

IJMODUR BM

de ijssel ijmodur bm is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met double coat, double coat dubbel uv, jachtlak pu en zijdeglans vernis pu. het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. rendement: 13,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,10

IJMOPOX ZF PRIMER

de ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. verbruik: ca. 5,5-11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,98

JACHTLAK POLYURETHAAN

de ijssel jachtlak polyurethaan is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. verbruik: ca. 15,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,73

VARIOPOX IMPREGNEERHARS

de ijssel variopox impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, kevlar en koolstofvezel. het is overschilderbaar met o.a. ijmopox hb coating of double coat in kleur. rendement: ca. 1,8-3,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,85

De IJssel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn