DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

EPOXY THIX

de ijssel variopox thix.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,97

IJMOFIX

de ijssel ijmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,53

PEROXAN HARDER BT50

de ijssel peroxan bp-pasta 50 voor dosering bij polyester- en glasvezelplamuur. toevoeging: 2%.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,08

POLTIX SPUITPLAMUUR

de ijssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. het is geschikt voor polyester, staal en mdf, uitsluitend voor spuitapplicatie. het is na 8 uur overschilderbaar. rendement: ca. 2 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,80

POLTIX SUPERPLAMUUR

de ijssel poltix superplamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

POLTIX VEZELPLAMUUR

de ijssel poltix vezelplamuur is een plamuur op basis van een hoog reactieve, onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met glasvezelversterking. het is geschikt voor het vullen van diepere gaten in blanke, vetvrije carrosserie- of staalplaat. het is af te werken met poltix superplamuur of ijmofix.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,82

VARIOPOX FINISHING PLAMUUR

de ijssel variopox finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. het is geschikt als afwerklaag voor variopox plamuur of variopox lg plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. het is over te schilderen na 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,2 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,31

VARIOPOX LG PLAMUUR

de ijssel variopox lg plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. het is over te schilderen na minimaal 24 uur. rendement: ca. 2 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

186,33

VARIOPOX PLAMUUR

de ijssel variopox plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. geschikt voor toepassing onder de waterlijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,73

VARIOPOX UNIVERSELE HARS

de ijssel variopox universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met variobond tot epoxymassaís met verschillende viscositeiten. het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en waterimmersie. het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, variopox rolcoating en double coat. verbruik: ca. 1,8-3,6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,47

VERHARDER

de ijssel poltix mekp verharder voor polyesterharsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

VERHARDER PEROXAN


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,97

De IJssel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn