DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

ANTISLIPVERF

epifanes antislipverf is een slip- en slijtvaste verf voor het dek op basis van urethaan-/alkydhars en polypropyleenpoeder. helpt uitglijden op dekken te voorkomen. de antislipverf altijd aanbrengen over minimaal 2 aflaklagen om doorslag van vocht naar de primerlagen tegen te gaan. voor het aanbrengen van een antisliplaag op reeds aangebrachte ééncomponent systemen op hout, staal, aluminium en polyester. tevens geschikt over vrijwel elk bestaand antislipsysteem ongeacht het merk. verbruik: ca. 6 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,49

BILGEVERF

epifanes bilgeverf is een harde, oliebestendige verf op basis van gemodificeerde alkydhars. bodemdelen onder de balken (bilge), waar gedurende enige tijd water blijft staan kunnen worden voorzien van een of meer primerlagen + twee lagen epifanes bilge paint. bilges, kettingbakken en natte ruimten. op hout, staal, aluminium en polyester over de bijpassende primerlagen. verbruik: 15 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

BOOTLAK

epifanes bootlak is een zeer hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primer (bijvoorbeeld epifanes multi marine primer). onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken, ongeacht welk merk. verbruik: 15 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,60

EIGLANS

epifanes eiglans is een sneldrogende, slijtvaste ééncomponent interieurvernis op basis van poly-urethaan/alkydhars. zeer aangename zijdeglans, mooie uitvloeiing en goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicaliën. toepassing: als zijdeglanzende interieurvernis over één- en tweecomponenten hoogglans vernissen. onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten interieursystemen. kwastverwerking: epifanes verfverdunning spuitverwerking: epifanes 1-c spuitverdunning overschilderbaar: na 12 uur bij 18°c. verbruik: ca. 13 m²/ltr. bij een laagdikte van 30 micron kleuren: transparant amber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,70

EPIFANES HAMERSLAGLAK

epifanes hamerslaglak is een hoogglanzende, synthetische hamerslag effectlak. sneldrogend en geschikt voor directe toepassing op kaal ijzer, zoals bijvoorbeeld apparatuur en machine onderdelen. voor optimaal resultaat twee lagen aanbrengen. verbruik: ca. 11 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,74

EPIFANES MATLAK

epifanes matlak zwart is een zwarte ééncomponent, slijtvaste, chemicaliën- en alcoholbestendige matlak op basis van een urethaan- / alkydhars. interieurtoepassing : over geschikte primer- en/of aflaklagen exterieurtoepassing : alleen toepassen als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem ( = primer + beschermende hoogglanzende aflak - na schuren van deze laag met p320. toepassing over bestaand verfwerk :over één- en tweecomponenten aflaklagen. verbruik: ca. 9 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,70

MACHINELAKVERF


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,60

MONO URETHANE

epifanes mono urethane is een hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. deze aflak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding. voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten aflakken, ongeacht welk merk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,20

MULTIFORTE

epifanes multiforte is een sneldrogende en slijtvaste verf voor dek en den. deze halfglanzende verf biedt een prima bescherming voor die plaatsen die intensief belast worden. door de specifieke eigenschappen is onderhoud tijdens de vaart geen probleem. de toegevoegde acrylaat-copolymeer maakt dat deze verf een optimale hechting op vrijwel iedere ondergrond heeft. op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers. onderhoud van bestaande ééncomponent systemen. verbruik: ca. 10 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,90

MULTILUX

epifanes multilux is een bijzonder hoogwaardige, niet-vergelende witte aflak. door zijn uitzonderlijk mooie vloeiing, prima dekking en vullend vermogen laat deze aflak zich goed verwerken. beantwoordt volledig aan de eigentijdse wensen en verwachtingen ten aanzien van glansbehoud, kleurvastheid, duurzaamheid en onderhoud. door de specifieke samenstelling van deze hagelwitte aflak is vuilaanhechting veel minder dan bij welke andere aflak dan ook. op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers en voor onderhoud van bestaande ééncomponent systemen. verbruik: ca. 15 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,15

NAUTIFORTE

epifanes nautiforte is een hoogglanzende ééncomponent aflak op basis van een niet vergelende gesiliconiseerde alkydhars. uitnemende buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid, langdurig glansbehoud en minimale vuilaanhechting en niet vergelend. door zijn niet vergelende eigenschap is nautiforte ook uitermate geschikt voor het interieur van de boot. de minimale vuilaanhechting maakt dat epifanes nautiforte veel wordt toegepast in gebieden waar de boot snel vuil wordt, zoals in de buurt van luchthavens en industrie. voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten aflakken ongeacht welk merk. verbruik: 15 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,20

POLY URETHANE

epifanes poly urethane is een hoogglanzende, tweecomponent aflak op basis van polyesterhars, isocyanaat en lichtechte pigmenten. hoge dekkracht, langdurig glansbehoud, optimale buitenduurzaamheid, weer- en water- bestendigheid en buitengewone stoot-, kras- en slijtvastheid. deze tweecomponenten aflak laat zich uitstekend met kwast, roller en luchtspuit verwerken. voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld intact polyester. tevens geschikt voor het onderhoud van bestaand tweecomponent aflaksystemen ongeacht welk merk. verbruik: ca. 10 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,17

WATERLIJNVERF

epifanes waterlijnverf is een hoogglanzende ééncomponent verf speciaal ontwikkeld om de waterlijn te schilderen. uitmuntend bestand tegen de invloeden van wind en water. het is raadzaam om de waterlijn 5-10 cm. boven de waterspiegel aan te brengen (bij volle belasting), opdat de waterlijnverf geen constante waterbelasting krijgt. na voorbehandeling van de ondergrond, op bestaande verflagen, ongeacht welk merk boven de waterlijn. ook voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten, boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. verbruik: ca. 4 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,18

Epifanes
Wie zijn wij?
|
Vacatures
Veelgestelde Vragen
|
Privacy Statement
|
Mijn DHZ
|
Contact