DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

ANTISLIPVERF

epifanes antislipverf is een slip- en slijtvaste verf voor het dek op basis van urethaan/alkydhars en polypropyleenpoeder. deze verf helpt uitglijden op dekken te voorkomen. het is geschikt voor het aanbrengen van een antisliplaag op reeds aangebrachte 1-component systemen op hout, staal, aluminium en polyester. het is tevens geschikt over vrijwel elk bestaand antislipsysteem, ongeacht het merk. verbruik: ca. 6 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,76

BILGEVERF

epifanes bilgeverf is een harde, oliebestendige verf op basis van gemodificeerde alkydhars. bodemdelen onder de balken (bilge), waar gedurende enige tijd water blijft staan, kunnen worden voorzien van een of meer primerlagen (epifanes multi marine primer) en twee lagen epifanes bilge paint. het is daarnaast ook geschikt voor toepassing op o.a. kettingbakken en in natte ruimten op hout, staal, aluminium en polyester over de bijpassende primerlagen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,85

BOOTLAK

epifanes bootlak is een zeer hoogglanzende, 1-component klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. het heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met een geschikte primer zoals de epifanes multi marine primer. het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component aflakken, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 15 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,53

EPIFANES HAMERSLAGLAK

epifanes hamerslaglak is een hoogglanzende, synthetische hamerslag effectlak. de lak is sneldrogend en geschikt voor directe toepassing op kaal ijzer, zoals bijvoorbeeld apparatuur en machineonderdelen. voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om twee lagen aanbrengen. verbruik: ca. 11 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,27

MACHINELAKVERF

epifanes machinelakverf voor machines. verbruik: ca. 12 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,53

MATLAK

epifanes matlak zwart is een zwarte 1-component, slijtvaste, chemicalien- en alcoholbestendige matlak op basis van urethaan/alkydhars. bij interieurtoepassing kan de lak worden toegepast over geschikte primer- en/of aflaklagen. bij exterieurtoepassing kan het alleen worden toegepast als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer + beschermende hoogglanzende aflak, na schuren van deze laag met p320). de lak kan tevens worden toegepast over bestaande 1- en 2-component verflagen. verbruik: ca. 9 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,48

MONO-URETHANE JACHTLAK

epifanes mono-urethane jachtlak is een hoogglanzende, slijtvaste 1-component aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. de lak heeft een hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. deze aflak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding. geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 15 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,65

MULTIFORTE

epifanes multiforte is een sneldrogende en slijtvaste verf voor dek en den. deze halfglanzende verf biedt een prima bescherming voor die plaatsen die intensief belast worden. door de specifieke eigenschappen is onderhoud tijdens de vaart geen probleem. de toegevoegde acrylaat-copolymeer maakt dat deze verf een optimale hechting op vrijwel iedere ondergrond heeft (op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers). het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component systemen. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,62

MULTILUX

epifanes multilux is een bijzonder hoogwaardige, niet-vergelende witte aflak. door de uitzonderlijk mooie vloeiing, prima dekking en het vullend vermogen laat deze aflak zich goed verwerken en deze beantwoordt volledig aan de eigentijdse wensen en verwachtingen ten aanzien van glansbehoud, kleurvastheid, duurzaamheid en onderhoud. door de specifieke samenstelling van de lak is vuilaanhechting veel minder dan bij welke andere aflak dan ook. geschikt voor toepassing op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers en voor onderhoud van bestaande 1-component systemen. verbruik: ca. 15 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,00

NAUTIFORTE

epifanes nautiforte is een hoogglanzende 1-component aflak op basis van een niet-vergelende gesiliconiseerde alkydhars. de lak heeft een uitnemende buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid, langdurig glansbehoud en minimale vuilaanhechting. door de niet vergelende eigenschap is deze lak ook uitermate geschikt voor het interieur van de boot en de minimale vuilaanhechting maakt dat het product veel wordt toegepast in gebieden waar de boot snel vuil wordt, zoals in de buurt van luchthavens en industrie. geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken ongeacht welk merk. verbruik: 15 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,65

POLY-URETHANE

epifanes poly-urethane is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van polyesterhars, isocyanaat en lichtechte pigmenten. het heeft een hoge dekkracht, langdurig glansbehoud, optimale buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid en buitengewone stoot-, kras- en slijtvastheid. het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld intact polyester. het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaand 2-componenten aflaksystemen, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 10 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,73

SATIN FINISH

epifanes satin finish is een 1-component aflak met een aangename halfglans. het heeft een mooie vloeiing en slijtvastheid en optimale bescherming tegen alcohol en huishoudchemicaliën. het is geschikt voor binnentoepassing over geschikte primer- en/of aflaklagen, bijvoorbeeld epifanes multi marine primer. het is voor buitentoepassing geschikt als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer en beschermende hoogglanzende aflak). het is ook geschikt over intacte en voorbehandelde 1- en 2-componenten aflaklagen. theoretisch rendement: ca. 13 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,48

WATERLIJNVERF

epifanes waterlijnverf is een hoogglanzende 1-component verf speciaal ontwikkeld om de waterlijn te schilderen. het is uitmuntend bestand tegen de invloeden van wind en water. het is raadzaam om bij volle belasting de waterlijn 5 á 10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, zodat de waterlijnverf geen constante waterbelasting krijgt. het is geschikt voor toepassing op bestaande verflagen, ongeacht welk merk en voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten, in combinatie met de geschikte primers. verbruik: ca. 4 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,86

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn