DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

ALUMINIUM HR

epifanes aluminium hr is een beschermende en verfraaiende aluminiumverf voor stalen en (giet-)ijzeren voorwerpen en/of objecten die afwisselend of voortdurend aan zeer hoge temperaturen zijn blootgesteld, zoals ovens, uitlaten, spruitstukken, etc. verbruik: ca. 15 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,61

ANTISLIPPOEDER

epifanes antislippoeder kan aan epifanes mono-urethane en/of epifanes poly-urethane jachtlak worden toegevoegd om een eigen kleur antislipverf te maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,55

HARTTROCKENOEL

epifanes harttrockenoel is een impregenerende, beschermende olie voor kaal staal boven de waterlijn. het is geschikt als toevoeging in oliehoudende en halfsynthetische verven op terpentinebasis ter verbetering van de droging en doorharding. maximaal 10% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,43

ONTWERINGSWATER

epifanes ontweringswater verwijdert verweerde plekken op hout. er wordt aangeraden in hardnekkige gevallen het middel warm te gebruiken. hiervoor dient de fles au bain marie verwarmd te worden. na het gewenste resultaat dient het oppervlak zeer grondig nagewassen te worden met schoon leidingwater om de zouten van het ontweringswater te verwijderen. het hout moet vervolgens goed drogen voordat het weer belast kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,33

RUST REMOVER

epifanes rust remover is een roestomvormer op basis van water verdringende polymeren. het maakt de aangeroeste ondergrond geschikt voor schilderwerk en stopt tijdelijk het corrosieproces, zodat er al na ca. 3 uur een roestwerende primer op kan worden aangebracht. het is ideaal voor moeilijk te schuren delen, zoals in hoeken en in putten en geschikt voor toepassing op handontroest staal boven en onder de waterlijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,31

VERFAFBIJT

epifanes verfafbijt is een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle soorten één- en tweecomponent coatings, vernissen, antifoulings en epoxyverven. zeer hoog afbijtend vermogen en droogt niet uit. kan zelfs onder 0°c. worden toegepast. druipt niet van verticale en overhangende delen, bevat geen logen, zuren of biociden, is ph neutraal, biologisch afbreekbaar en tast de ondergrond niet aan. geschikt voor gebruik op polyester, staal, hout en aluminium. niet toepassen op zachte kunststoffen. altijd eerst een testvlak maken. na werkzaamheden restanten eerst goed verwijderen voordat de eerste verflaag wordt aangebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,87

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn