DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

CLEANER EN WAX

seapower cleaner en wax is het populairste product uit het assortiment. het is een "one-step" reiniger en was op basis van zuivere carnaubawas. de unieke combinatie is eenvoudig aan te brengen en biedt een optimale bescherming gedurende meerdere maanden. verwijdert alle verontreiniging, beschermt en laat een langdurige hoogglans achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,67

HULL EN ANTIFAULING CLEANER

epifanes hull & antifouling cleaner is een zeer krachtige, breed inzetbare reiniger. verwijdert snel en eenvoudig kalkaanslag, roest en olievlekken en zorgt voor een doeltreffende reiniging van hardnekkige bruine/gele vaaraanslag ("gele snor") en zwarte strepen op scheepsrompen. tast de gelcoat, verf of antifouling niet aan. geschikt voor staartstukken en schroeven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,67

INFLATABLE BOAT CLEANER

seapower inflatable boat cleaner is speciaal ontwikkeld voor het veilig reinigen en onderhouden van alle butyl, hypalon, rubber en vinyl boten en oppervlakken. het verwijdert op eenvoudige wijze hardnekkige vervuiling en vlekken, zoals teer, dieselolie en schoenzoolvlekken en vertraagt tevens het verouderingsproces van deze flexibele oppervlakken. door de samenstelling voorkomt de cleaner dat rubber en vinyl in de zon kleverig wordt en gaat barsten. hierdoor is dit product tevens bijzonder geschikt voor het reinigen van stootwillen (fenders).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,67

METAL POLISH

seapower metal polish is speciaal voor de verwijdering van oxidatie en zoutwater corrosie op diverse metalen, zoals aluminium, magnesium, koper, brons, messing, chroom en rvs. niet geschikt voor geanodiseerde aluminium masten en gieken. het maakt tevens vergeeld plexiglas en lexaan weer helder en herstelt kleine krasjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

SEAPOWER COLOR RESTORER

seapower color restorer is voor glans- en kleurherstel van doffe en verweerde oppervlakken. wanneer het oppervlak dof en mat geslagen is, zal het goed moeten worden gepolijst. dit product brengt de originele kleur en glans weer terug zonder de gelcoat te beschadigen. verwijdert tevens zware oxidatie, aanslag en grauwsluier. zelfs donkere kleuren in het polyester worden weer als nieuw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,07

SUPER POLY BOAT WAX

seapower super poly boat wax is geschikt voor oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden, verwering en uv-straling. nadat de ernstige vervuiling en oxidatie van het oppervlak eerst is verwijderd, zal het oppervlak opnieuw moeten worden voorzien van een beschermende waslaag. deze wax bevat een natuurzuivere was van de carnauba palmboom, vult de porien van het oppervlak en beschermt daardoor polyester en geschilderde oppervlakken gedurende een heel seizoen. deze natuurlijke "once a year wax" is gemakkelijk aan te brengen en door zijn hardheid bijzonder water- en weerbestendig en geeft een fraai hoogglanzend eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,07

TEAK O BELLO

epifanes teak-o-bello is een watergedragen beschermingsmiddel voor teak en andere hardhoutsoorten binnen en buiten boven de waterlijn voor zowel zoet als zout water. de unieke milieuvriendelijke formule beschermt het teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. dit product is snel en eenvoudig aan te brengen en biedt langdurigere bescherming dan oplosmiddelhoudende teakolies en sealers en voorkomt schimmelvorming. bevat geen oplosmiddelen en is niet schadelijk. in tegenstelling tot vele teakolies tast teak-o-bello de kitnaden in teakdekken niet aan. geschikt voor het onderhoud van teakdekken, teak relingwerk, -grepen en -stootlijsten en andere teakhouten delen aan boord. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,45

TEAK O CLEAN EN BRIGHT

epifanes teak-o-clean & bright is een watergedragen reinigingsmiddel en kleurhersteller voor teak en andere hardhoutsoorten. de cleaner is snel en eenvoudig te verwerken, verwijdert alle aanslag en vuil, ontgrijst en herstelt de natuurlijke kleur van het teakhout. in tegenstelling tot vele teakolies tasten teak-o-bello en teak-o-clean & bright de kitnaden in teakdekken niet aan. geschikt voor zoet en zout water. voor langdurige bescherming tegen verwering en vergrijzing kan het droge en geschuurde oppervlak behandeld worden met epifanes teak-o-bello. een watergedragen beschermingsmiddel voor teak en andere hardhoutsoorten. de unieke milieuvriendelijke formule beschermt het teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. snel en eenvoudig aan te brengen. biedt langdurigere bescherming dan oplosmiddelhoudende teakolies en sealers en voorkomt schimmelvorming. bevat geen oplosmiddelen en is niet schadelijk. geschikt voor binnen en buiten, voor zoet en zout water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,45

WASH-N-WAX BOAT SOAP

seapower wash-n-wax boat soap is een sterk geconcentreerde zeep waardoor slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor de regelmatige wasbeurt van de boot, auto of caravan.deze reiniger is vetoplossend zonder de aanwezige waslaag aan te tasten en laat na droging een schoon, streeploos en waterafstotend oppervlak achter. de zeep is biologisch afbreekbaar, ph-neutraal en kan worden gebruikt voor het reinigen van alle oppervlakken inclusief 1- en 2-componenten laksystemen, metalen, rubber en onbewerkt hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,63

EpifanesSeapower
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn