DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

COMBI PLAMUUR

epifanes combi plamuur is een traditionele schraapplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen op hout en staal boven de waterlijn. het dient in zeer dunne lagen van max. 1 mm te worden aangebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,12

EPOXY FILLER 1500

epifanes epoxy filler 1500 is een zeer dichte, watervaste en krimpvrije 2-componenten plamuur op basis van epoxyhars. het kan in n bewerking tot maximaal 1,5 cm worden aangebracht. vr gebruik moeten de componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk intensief gemengd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,12

EPOXY FILLER LG 800

epifanes epoxy filler lg 800 is een professionele 2-componenten lichtgewicht plamuur voor het uitvullen en egaliseren van grotere oneffenheden in hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven water. heeft een uitstekende directe hechting op staal, aluminium, hout en polyester nadat de vereiste voorbehandeling is uitgevoerd. heeft een zeer soepele verwerking, is goed schuurbaar, hoog mechanisch bestendig en heeft een zeer goede stoot- en slagvastheid. krimpvrij bij drogen en uitharden. mengverhouding: 2:1.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

245,65

EPOXY FINISHING FILLER

epifanes epoxy finishing filler is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van epoxyhars. het is zeer fijn en soepel, bijzonder sterk en krimpvrij bij doorharding. het geeft een zeer glad oppervlak en is bij voorkeur in dunnere lagen tot 1 mm aan te brengen. voor gebruik beide componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk goed mengen. het is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester, boven en eventueel onder de waterlijn, als fijne afwerklaag over epifanes epoxy filler 1300. verbruik: ca. 1,2 m per 750 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,50

MONO-FILL KWASTPLAMUUR

epifanes mono-fill kwastplamuur is een traditionele kwastplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen boven de waterlijn. het dient in zeer dunne lagen van maximaal 1 mm te worden aangebracht. het is geschikt voor de reparatie en het vullen van geringe oneffenheden op hout en staal. het is na ca. 24 uur schuurbaar en overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,28

POLYESTERPLAMUUR

epifanes polyesterplamuur is een plamuur op basis van een semi-flexibele polyesterhars. het is nagenoeg krimpvrij, heeft een hoog vullend vermogen, is snel en goed schuurbaar en heeft een uitstekende directe hechting op goed gereinigd en ontvet polyester. het is geschikt voor de reparatie van polyester boven de waterlijn of kleinere reparaties in verfsystemen op staal boven de waterlijn. het is overschilderbaar met alle epifanes 1- en 2-componenten producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,14

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn