DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

EPIGROND VOORLAK

epifanes epigrond voorlak is een halfglanzende, sneldrogende, luchtdrogende, sterk hechtende en goed dekkende 1-component voorlak op basis van urethaat/alkydhars. de lak is geschikt als voorlak over 1-component hechtprimers, grondverven, roestwerende primers, traditionele menies en bestaande aflaklagen boven de waterlijn. kan eventueel worden bijgekleurd met de aflak. na ca. 18 uur overschilderbaar met alle epifanes 1-component producten. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,23

EPOXY HB COAT

epifanes epoxy hb coat is een oplosmiddelarme, conserverende 2-componenten coating op basis van een gemodificeerde epoxyhars met hoge anticorrosieve eigenschappen. de coating is sneldrogend en heeft een hoge vaste stofgehalte. hierdoor kan snel de benodigde droge laagdikte worden bereikt. geschikt voor het snel opbouwen van laagdikte op polyester, gestraald of handontroest staal, aluminium en (hecht)hout, binnen en buiten, boven en onder de waterlijn. ook geschikt als osmosebescherming en reparatie op polyester. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,95

EPOXY PRIMER

epifanes epoxy primer is een 2-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. de primer is goed vullend, goed schuurbaar en zeer geschikt in een 2-componentensysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentensysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. na ca. 12 uur overschilderbaar met alle epifanes 2-component producten. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,35

GRONDLAK VOOR POLYESTER

epifanes grondlak voor polyester is een hechtprimer voor polyester op basis van urethaan/alkydhars. het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld polyester, binnen en buiten boven de waterlijn. het is na ca. 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,12

INTERIMCOAT

epifanes interimcoat is een 2-componenten primer/intermediate coat voor binnen en buiten, onder en boven de waterlijn op basis van epoxy- en vinylhars. de primer heeft goede hechtingseigenschappen en is slagvast. universeel overschilderbaar met alle typen 1- en 2-componenten verfproducten. doordat de primer kwarts bevat, zorgt het voor een grof oppervlak met een uitstekende mechanische hechting voor de opvolgende lagen, daarom mag dit product niet geschuurd worden. de primer zorgt voor een afsluitende hechtlaag over epoxysystemen. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,35

MULTI MARINE PRIMER

epifanes multi marine primer is een universeel toepasbare 1-component "alles-in-een" primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse ondergronden combineert. deze primer heeft een hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout, uitstekende roestwering op staal, is sneldrogend en goed schuurbaar. het is inzetbaar als basis hechtprimer en tussenprimer boven de waterlijn op hout, staal, polyester en overige hare kunststoffen (pvc), aluminium, zink en verzinkt metaal. het is ook geschikt als reparatieprimer over bestaande 1- en 2-componenten primers en verven. het kan tevens over uitgeharde, ontvette en grof geschuurde epoxylagen worden aangebracht. het is tevens geschikt als schakellaag voor overgang van een 1-component verfsysteem naar een 2-componenten verfsysteem en omgekeerd. verbruik: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,19

MULTI-COVER

epifanes multi-cover is een universele, sneldrogende 2-componenten epoxy primer op basis van epoxyhars met polyamide verharder. het hecht uitstekend op (thermisch verzinkt) staal en non-ferro metalen, polyester en hechthout. dit product is hoog vullend en heeft prima anticorrosieve eigenschappen. het is overschilderbaar met 1- en 2-component verven en primers op basis van alkyd, urethane, chloorrubber en epoxy. het is geschikt voor binnen en buiten, boven de waterlijn en zeer geschikt als reparatieprimer op diverse geschilderde oppervlakken en voor onderhoud van bestaande epoxy systemen. het is bij 20c overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 10 dagen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,51

POLY URETHANE PRIMER

epifanes poly urethane primer is een 2-componenten, roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. de primer is goed vullend en goed schuurbaar en is geschikt in een 2-componentsysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentsysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. overschilderbaar met alle epifanes 2-component producten. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,35

UNDERWATERPRIMER

epifanes underwaterprimer is een onderwaterverf op basis van bitumen en aluminium voor toepassing onder de waterlijn. biedt bij voldoende lagen uitstekende roestwerende en conserverende eigenschappen. door het hoge aandeel aluminiumpigment heeft deze onderwaterverf een remmende werking op het zgn. doorbloeden van bestaande teerlagen. op kaal staal en bestaande (kool)teer systemen de eerste laag underwaterprimer 15-20% verdunnen met epifanes 1-c spuitverdunning en met een stugge kwast aanbrengen (blokkwast of bokkenpoot). overschilderbaar met de zogenaamde klassieke (zachte) antifoulings, maar ook met zelfslijpende antifoulings. wel de underwaterprimer eerst 7 dagen laten drogen alvorens er een antifouling op kan worden aangebracht. de antifouling in één rolgang vol aanbrengen, dus niet te veel heen en weer strijken. geen harde antifouling op basis van chloorrubber of vinyl aanbrengen. als nieuw beschermend onderwatersysteem voor hout en staal. tevens geschikt voor het onderhoud en reparatie van bestaande koolteerlagen en toepasbaar als barriercoat over traditionele systemen en restanten van bestaande (teer)antifoulings. verbruik: ca. 9 m²/ltr. bij een laagdikte van 50 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,85

WASHPRIMER AQ

epifanes washprimer aq is een oplosmiddelvrije, watergedragen 1-component hechtprimer met een uitstekende hechting op nieuw aluminium, verzinkte oppervlakken, non-ferro metalen, glas en keramiek. het is geschikt als hechtprimer op moeilijk hechtende oppervlakken, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alle epifanes 1- en 2-component producten. verbruik: 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,73

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn