DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

1C SPUITVERDUNNING

epifanes 1c spuitverdunning is een sneluitdampend verdunningsmiddel voor het verspuiten van alle epifanes 1-component primers en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,57

D 601

epifanes epoxy verdunner d601 is een verdunningsmiddel voor het verdunnen van epifanes epoxy-producten. deze verdunning kan tevens worden gebruikt voor het opweken van oude epoxy lagen om een goede hechting voor de nieuwe laag te krijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,67

D100 VERDUNNING

epifanes d100 verdunning is een speciale verdunning voor epifanes foul-away, epifanes underwaterprimer en werdol silverpaint.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,06

EASY FLOW

epifanes easy-flow is een natuurlijke, drogende olie voor diverse doeleinden. het is een toevoegingsmiddel voor conventionele en half-synthetische verven en lakken om het uitvloeien van de aflak tot een gesloten en gladde laag te bevorderen wanneer de omstandigheden dit verhinderen. het kan tevens worden toegevoegd aan 1-component grondverven voor hout en staal om het impregnerend vermogen van de primer of grondverf te versterken en conservering van de ondergrond te optimaliseren. het stopt roest op staal en kan in pure vorm als impregneermiddel voor hout worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,78

GEKOOKTE/RAUWE LIJNOLIE

epifanes rauwe lijnolie is een hydraulisch geperste lijnolie op basis van lijnzaad voor o.a. houtconservering en de bereiding van kunstschilderolieverven, pigmentpasta's, klassieke stopverf, saus cq. procede voor hout- en marmerimitaties en andere transparante technieken zoals wikkelen en patineren. epifanes gekookte lijnolie is hydraulisch geperste lijnolie, verwarmd tot ten hoogste 280 graden. het is een oxidatief drogend impregneermiddel voor hout, zoals ladders, balken en vloeren, ongeglazuurde plavuizen en stuivende betonvloeren en kaal staal ter bescherming tegen doorroesten. let op: in verband met broeigevaar gebruikte lappen en doeken ondergedompeld in water bewaren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,62

POLYESTER ONTVETTER

epifanes polyester ontvetter is een speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken onder en boven de waterlijn. het verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,84

PU KWASTVERDUNNING

epifanes pu kwastverdunning is een polyurethane kwastverdunning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,03

PU SPUITVERDUNNING

epifanes pu spuitverdunning is een verdunningsmiddel voor de epifanes polyurethane bootlak indien deze met de luchtspuit wordt aangebracht. toevoeging van deze verdunning versnelt het aandrogingsproces.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,61

REINIGINGSTHINNER

epifanes reinigingsthinner is een speciaal samengestelde reiniger voor het optimaal ontvetten en reinigen van kaal staal en alle houtsoorten. het is niet geschikt als verdunning voor primers en/of aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,31

SICCATIEF

epifanes siccatief is een droogmiddel voor synthetische verven op basis van lijnolie/alkydhars. door geringe toevoeging wordt de droging aanzienlijk bespoedigd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,61

STANDOLIE

epifanes standolie is een pure standolie en is te gebruiken als toevoeging voor synthetische vernissen en lakken om aandrogingstijd en vloeitijd van de natte laag te verlengen. maximaal 2% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

VERDUNNING PP EXTRA

epifanes verdunning pp extra is speciaal geschikt voor het verdunnen van epifanes pp vernis extra, indien deze met de kwast of de roller wordt verwerkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,54

VERFVERDUNNING

epifanes verfverdunning wordt gebruikt voor het verdunnen van lak en verf indien deze met de kwast of roller wordt aangebracht. het is toepasbaar voor alle 1-component verfproducten op basis van terpentine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,57

VERHARDER

epifanes verharder is een doorhardingsmiddel voor half-synthetische lakken en verven. door toevoeging van maximaal 5 tot 7% wordt de doorhardingstijd van de lak korter zonder dat glans, vloeiing en buitenduurzaamheid nadelig beļnvloed wordt. voor binnentoepassing waar een slijtvaste blanke laklaag gewenst is en buitenduurzaamheid en flexibiliteit van de laklaag geen rol speelt kan tot 50% aan de lak worden toegevoegd, bijvoorbeeld op meubelen en aanrechtbladen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,35

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn