DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

AQUA MARINE INTERIEURVERNIS

epifanes aqua marine interieurvernis is een bijzonder sneldrogende, krasvaste, zijdeglanzende 1-component interieurvernis op waterbasis met een zeer fraaie satijnglans. het is goed bestand tegen alcohol en huishoudchemicalien, heeft een optimale vloeiing en is slijtvast. het heeft vrijwel geen geurbelasting en voldoet voor professioneel gebruik binnen aan arbo. het kan worden toegepast over een hoogglans lak zoals epifanes bootlak blank, epifanes hardhoutolie, epifanes rapidclear en op betimmeringen, panelen, deuren en vloeren. het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten interieursystemen. verbruik: ca. 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,67

BOOTLAK BLANK

epifanes bootlak blank is een hoogglanzende, klassieke 1-component jachtvernis op basis van houtolie/fenol en alkydhars. de lak heeft een optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendigheid, hoge bolle glans en langdurig glansbehoud, ook in tropische klimaten. het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. deze vernis blinkt uit door een bijzonder hoog elastisch vermogen, waardoor de vernis niet scheurt op werkend hout. geschikt voor toepassing op massief kaal hout zoals meranti, mahonie en oregon pine en hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. ook geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 2- en 2- component vernissystemen, ongeacht het merk. verbruik: ca. 14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,16

EIGLANS BLANK

epifanes eiglans blank is een sneldrogende, slijtvaste 1-component interieurvernis op basis van poly-urethaan/alkydhars. het heeft een zeer aangename zijdeglans en mooie uitvloeiing en is goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicaliŽn. het is geschikt voor toepassing over 1- en 2-componenten hoogglans vernissen. verbruik: ca. 13 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,94

HARDHOUTOLIE VERNIS

epifanes hardhoutolie vernis is een beschermende 1-component houtolievernis op basis van alkyd/houtolie/fenolhars. het heeft een uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. het reguleert door zijn ademende eigenschappen (in maximaal een 6-lagensysteem) de in tropisch loofhout aanwezige stoffen. het ingebouwde uv filter beschermt het hout tegen verkleuring en het heeft een zeer goede weer- en waterbestendigheid en lange buitenduurzaamheid. het is een perfect alternatief voor het steeds terugkerende onderhoud van pure houtoliesystemen, binnen en buiten boven de waterlijn. het is ook geschikt als onderhoudslaag op bestaande, intacte olie- en vernissystemen. indien het wordt toegepast op niet vette houtsoorten waarbij geen rekening hoeft te worden gehouden met het ademend karakter van de beschermlaag (zoals op mahonie en meranti), dient hetzelfde aantal lagen als bij een vernis te worden aangebracht. verbruik: ca. 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,94

MAHONIEBEITS

epifanes mahoniebeits is een sneldrogende, impregnerende houtbeits voor het aankleuren van verbleekt of vergeeld (mahonie-)hout, voorafgaand aan het aanbrengen van een vernissysteem, binnen en buiten boven de waterlijn. het geeft hout een warme dieprode mahoniekleur en is na ca. 2 uur overschilderbaar met zowel epifanes 1-component vernissen, zoals de epifanes blanke lak en epifanes hardhoutolievernis als de epifanes 2-componenten poly-urethane hoogglans blank. ook kan de beits tot max. 10% aan vernis worden toegevoegd. zo wordt een mahoniekleurige lak gecreŽerd. verbruik: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,15

POLY URETHANE BLANK

epifanes poly urethane blank is een hoogglanzende 2-componenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat. de lak heeft een zeer hoge buitenduurzaamheid, kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid. het ingebouwde uv-filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring. geschikt als totaal vernissysteem op nieuw, niet werkend hout, binnen en buiten boven de waterlijn. ook geschikt als vullaag voor een 1-component vernis, als uv beschermend vernissysteem over epoxyhars of sealer- en hechtlaag van epoxyhars bij 1-component vernis afwerking of als onderhoud van bestaande 2-componenten vernissystemen ongeacht het merk. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,53

PP VERNIS EXTRA

epifanes pp vernis extra is een hoogglanzende, hoogvullende 2-componenten vernis op basis van alkydhars en isocyanaat. het heeft een hoge stoot-, slijt- en krasvastheid en optimale bestendigheid tegen water, alcohol en huishoudchemicalien. het is een professionele, zeer sneldrogende isolatielaag, sealer en/of vullaag voor kaal hout, binnen en buiten boven de waterlijn, in synthetische of polyester vernissystemen. tevens is het een isolatievernis voor tropische houtsoorten in blanke lak systemen of een harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout, zoals masten en roeispanen. daarnaast is dit product geschikt voor interieurafwerking zoals deuren, betimmeringen, keukenmeubilair en aanrechtbladen en als onderhoud van bestaande, intacte, blanke 2-componenten interieursystemen. verbruik: ca. 14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,93

RAPIDCLEAR

epifanes rapid clear is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars en uv-filter voor alle houtwerk, binnen en buiten, boven de waterlijn. het hecht zeer goed op alle houtsoorten (ook vettige) en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. door de vlotte overschildertijden, na ongeveer 5 uur en zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit product een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. het is ook toepasbaar over bestaande 1- en 2-componenten vernissystemen, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,31

RAPIDCOAT

epifanes rapidcoat is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars en uv-filter. het biedt een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. door de vlotte overschildertijden, na 5-6 uur zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. het is geschikt voor toepassing op alle houtwerk, binnen en buiten boven water, als grondlaag en afwerklaag op alle rondhouten, relingen, potdeksels en ander houtwerk. het is ook geschikt als sneldrogende en kleurgevende grondlaag voor epifanes bootlak blank of epifanes hardhoutolievernis (na schuren met p220) en als onderhoud van bestaande 1- en 2-component vernissystemen, ongeacht het merk. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,31

TEAK OIL SEALER

epifanes teak oil sealer is een impregneerolie op basis van lijnolie en alkydhars. het beschermt teakhout langere tijd tegen vergrijzing en vervuiling en het biedt onderhoud en bescherming van dekken die intensief belast worden en waar verwering en slijtage het grootst is, alsmede voor o.a. lijstwerk, potdeksels en handgrepen. het is geschikt voor teakhouten dekken die in het algemeen niet van een laklaag voorzien worden i.v.m. de gladheid van het oppervlak en het gevaar van uitglijden. dit product kan nat-in-nat verwerkt worden. laagvorming op het hout dient vermeden te worden. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,28

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn