DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

AQUA MARINE INTERIEURVERNIS

epifanes aqua marine interieurvernis is een bijzonder sneldrogende, krasvaste ééncomponent interieurvernis op waterbasis met een zeer fraaie satijnglans. goed bestand tegen alcohol en huishoudchemicaliën. optimale vloeiing en slijtvast. vrijwel geen geurbelasting, voldoet voor professioneel gebruik binnen aan arbo. zijdeglanzende interieurafwerking over een hoogglans lak bv. op epifanes bootlak blank, epifanes hardhoutolie, epifanes rapidclear en op betimmeringen, panelen, deuren en vloeren. onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten interieursystemen. verbruik: ca. 12 m²/ltr. bij een laagdikte van 30 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,05

BOOTLAK BLANK

epifanes bootlak blank is een hoogglanzende, klassieke 1-component jachtvernis op basis van houtolie/fenol en alkydhars. de lak heeft een optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendigheid, hoge bolle glans en langdurig glansbehoud, ook in tropische klimaten. het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. deze vernis blinkt uit door een bijzonder hoog elastisch vermogen, waardoor de vernis niet scheurt op werkend hout. geschikt voor toepassing op massief kaal hout zoals meranti, mahonie en oregon pine en hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. ook geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 2- en 2- component vernissystemen, ongeacht het merk. verbruik: ca. 14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,65

EIGLANS BLANK

epifanes eiglans blank is een sneldrogende, slijtvaste ééncomponent interieurvernis op basis van poly-urethaan/alkydhars. zeer aangename zijdeglans, mooie uitvloeiing en goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicaliën. als zijdeglanzende interieurvernis over één- en tweecomponenten hoogglans vernissen. onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten interieursystemen. verbruik: ca. 13 m²/ltr. bij een laagdikte van 30 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

HARDHOUTOLIE VERNIS

epifanes hardhoutolie vernis is een hoogglanzende, beschermende ééncomponent houtolievernis op basis van alkyd/houtolie/fenolhars. uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. reguleert door zijn ademende eigenschappen - in maximaal een 6-lagensysteem - de in tropisch loofhout aanwezige stoffen. het ingebouwde uv filter beschermt het hout tegen verkleuring. zeer goede weer- en waterbestendigheid en lange buitenduurzaamheid. perfect alternatief voor het steeds terugkerende onderhoud van pure houtoliesystemen. op teak, eiken en andere vettige houtsoorten, binnen en buiten boven de waterlijn. als onderhoudslaag op bestaande, intacte olie- en vernissystemen. indien hardhoutolievernis wordt toegepast op niet vette houtsoorten, waarbij geen rekening hoeft te worden gehouden met het ademend karakter van de beschermlaag, bv. op mahonie en meranti, dient hetzelfde aantal lagen als bij een vernis te worden aangebracht.(zie : epifanes bootlak blank). verbruik: ca. 12 m²/ltr. bij een laagdikte van 35 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

MAHONIEBEITS

epifanes mahoniebeits is een sneldrogende, impregnerende houtbeits voor het aankleuren van verbleekt of vergeeld (mahonie-)hout, voorafgaand aan het aanbrengen van een vernissysteem, binnen en buiten boven de waterlijn. geeft hout een warme dieprode mahoniekleur en is na ca. 2 uur overschilderbaar met zowel epifanes 1-component vernissen, zoals de epifanes blanke lak en epifanes hardhoutolievernis als de epifanes 2-componenten poly-urethane hoogglans blank. ook kan de beits tot max. 10% aan vernis worden toegevoegd. zo wordt een mahoniekleurige lak gecreŽerd. verbruik: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,22

POLY URETHANE BLANK

epifanes poly urethane blank is een hoogglanzende 2-componenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat. de lak heeft een zeer hoge buitenduurzaamheid, kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid. het ingebouwde uv-filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring. geschikt als totaal vernissysteem op nieuw, niet werkend hout, binnen en buiten boven de waterlijn. ook geschikt als vullaag voor een 1-component vernis, als uv beschermend vernissysteem over epoxyhars of sealer- en hechtlaag van epoxyhars bij 1-component vernis afwerking of als onderhoud van bestaande 2-componenten vernissystemen ongeacht het merk. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,17

PP VERNIS EXTRA

epifanes pp vernis extra is een hoogglanzende, hoogvullende 2-componenten vernis op basis van alkydhars en isocyanaat. heeft een hoge stoot-, slijt- en krasvastheid en optimale bestendigheid tegen water, alcohol en huishoudchemicalien. het is een professionele, zeer sneldrogende isolatielaag, sealer en/of vullaag voor kaal hout, binnen en buiten boven de waterlijn, in synthetische of polyester vernissystemen. tevens is het een isolatievernis voor tropische houtsoorten in blanke lak systemen of een harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout, zoals masten en roeispanen. daarnaast is dit product geschikt voor de interieurafwerking van diverse houtsoorten, zoals deuren, betimmeringen, keukenmeubilair en aanrechtbladen en als onderhoud van bestaande, intacte blanke 2-componenten interieursystemen. verbruik: ca. 14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

70,81

RAPIDCLEAR

epifanes rapid clear is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars en uv-filter voor alle houtwerk, binnen en buiten boven water. dit vernis alternatief biedt een zeer goede hechting op alle houtsoorten (ook vettige) en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. door de vlotte overschildertijden, na ca. 5 uur en zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit product een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. ook toepasbaar over bestaande 1- en 2-component vernissystemen, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

RAPIDCOAT

epifanes rapidcoat is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars en uv-filter. dit licht getinte vernis alternatief biedt een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. door de vlotte overschildertijden, na 5-6 uur zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. geschikt voor toepassing op alle houtwerk, binnen en buiten boven water, als grondlaag en afwerklaag op alle rondhouten, relingen, potdeksels en ander houtwerk. ook geschikt als sneldrogende en kleurgevende grondlaag voor epifanes bootlak blank of epifanes hardhoutolievernis (na schuren met p220)en als onderhoud van bestaande 1- en 2-component vernissystemen, ongeacht het merk. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

TEAK OIL SEALER

epifanes teak oil sealer is een impregneerolie op basis van lijnolie en alkydhars. beschermt teakhout langere tijd tegen vergrijzing en vervuiling. onderhoud en bescherming van dekken die intensief belast worden en waar verwering en slijtage het grootst is, alsmede voor lijstwerk, potdeksels, handgrepen, enz. geschikt voor teakhouten dekken die in het algemeen niet van een laklaag voorzien worden i.v.m.de gladheid van het oppervlak en het gevaar van uitglijden. dit product kan nat-in-nat verwerkt worden. laagvorming op het hout dient vermeden te worden. verbruik: ca. 8 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,26

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn