DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

BRIGHTSIDE

brightside® is een polyurethaan hoogglans aflak van superieure kwaliteit, voor alle ondergronden boven de waterlijn. de teflonhoudende® formule geeft een easy-clean, harde eindlaag, bestand tegen slijtage, vlekken, chemicaliën en vuil.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,33

DANBOLINE

international danboline is een harde en sterke verf voor de bescherming van bilges, bakkisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. het heeft een uitstekend dekkend vermogen, is chemisch bestand tegen morsen van olie en brandstof en is eenvoudig te reinigen. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,68

INTERDECK

international interdeck is een sterke polyurethaan antislip dekverf. het bevat een fijn non-slip materiaal voor een duurzaam antislip oppervlak en is op alle oppervlakken eenvoudig verwerkbaar. de zijdeglans eindlaag voorkomt verblinding door reflectie van de zon op dekken en opbouw. de sterke polyurethaan hars beschermt het dek tegen de dagelijkse slijtageslag. het is eenvoudig, direct uit het blik met kwast of roller aan te brengen. verbruik: ca. 9,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,39

INTERIOR FINISH 750

international interior finish 750 is een sterke, hoogglanzende 2-componenten polyurethaan aflak die een uitstekende chemische bestendigheid biedt en eenvoudig te reinigen is. dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met interior primer 860, een surface spread of flame certificaat en is dus geschikt om toe te passen in alle ruimtes aan de binnenzijde van het jacht. de verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatie proces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. het is geschikt voor toepassing op aluminium, grp/frp en staal. geadviseerde aantal lagen: 1-2. praktisch rendement: ca. 9,6-11,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,49

INTERIOR FINISH 770

international interior finish 770 satin is een hoogwaardige 2-componenten polyurethaan aflak, speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. deze zijdeglanzende aflak is uitermate geschikt voor afwerking van plafonddelen aan de buitenzijde en voor alle oppervlakken waar een hoogglanzende aflak niet gewenst is. mengverhouding: 7.1 volumedelen a:1 volumedeel b. aantal aanbevolen lagen: 1-2. theoretisch rendement: ca. 10 m per liter met spuit en 20 m per liter met kwast/roller.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,49

INTERPRIME 450

international interprime 450 is een epoxy coating met uitstekende vochtwerende eigenschappen en langdurige anticorrosieve bescherming. het kan direct aangebracht worden op een geschikte primer voor staal en aluminium, mits deze voldoende is voorbehandeld. het is geschikt voor gebruik met gecontroleerde kathodische bescherming. mengverhouding: 2.5 volumedelen a tot 1 volumedeel b. aanbevolen aantal lagen: 2. theoretisch rendement: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,14

INTERPRIME 820

international interprime 820 is een high-performance 2-componenten epoxy primer. het is geschikt voor gebruik op staal en aluminium boven en onder de waterlijn. het is goed schuurbaar en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. praktisch rendement: ca. 2,8-3,28 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,08

PERFECTION

international perfection is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak. het is speciaal geformuleerd om het voor de professional en de booteigenaar mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboord, opbouw en dek te verkrijgen. het biedt duurzaamheid en slijtvastheid en is bestand tegen brandstof, olie, milde zuren en reinigingsmiddelen. geadviseerde aantal lagen: 2-3. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,03

PERFECTION UNDERCOAT

international perfection undercoat is een zeer sterke, duurzame 2- componenten grondverf voor gebruik onder perfection aflak. het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met perfection aflak. geadviseerde aantal lagen: 1-2. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,66

SUPER GLOSS HS

international super gloss hs is een hoogglans aflak met een laag vos-gehalte (vluchtige organische stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. het is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen. de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2 lagen. het kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,23

TOPLAC

international toplac is een hoogwaardige 1-component aflak, geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. het bevat uv-filters voor langere levensduur en het is bijzonder makkelijk aan te brengen met kwast, roller, conventionele spuit of verfkussen. de unieke chemische samenstelling zorgt dat deze lak alle traditionele aflakken in glans- en kleurbehoud ruimschoots overtreft. aantal aanbevolen lagen: 1-3. verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,43

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn