DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

INTERSPEED 340

international interspeed 340 is een antifouling voor de beroepsvaart. het is een krachtige, efficiŽnte bescherming tegen aangroei in zout- en brakwater. het bevat koper, is hard en toch zelfslijpend en is in het bijzonder geschikt voor snelle motorboten en zeiljachten, maar ook voor schepen die droogvallen. het is niet geschikt voor aluminium en verzinkte schepen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

964,43

INTERSPEED 6200

international interspeed 6200 is een tbt vrije, controlled depletion polymer (cdp) zelf polijstende antifouling. het is geschikt voor directe applicatie over bestaande antifouling systemen die nog in goede staat verkeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

617,43

INTERSPEED EXTRA

international interspeed extra is een harde antifouling voor gebruik op zoet en brak/zout water onder de waterlijn. het is geschikt voor zeil- en motorboten en geeft een seizoen lang bescherming. het is geschikt voor alle ondergronden inclusief aluminium. het kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden (indien technisch mogelijk). verbruik: ca. 11.8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,69

MICRON PLUS

international micron plus is een polijstende antifouling in heldere kleuren voor gebruik op zoet en brak/zout water. het is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen) en geeft een seizoen lang bescherming. het is geschikt voor alle ondergronden inclusief aluminium en kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden. praktisch rendement: ca. 9,6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,98

PROP-O-DREV

international prop-o-drev is een harde antifouling, speciaal geformuleerd voor gebruik op staartstukken, sail- en heckdrives en schroeven op aluminium en roestvrij staal. aantal aanbevolen lagen: minimaal 3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,88

UNI-PRO

international uni-pro is een polijstende antifouling die een seizoen lang bescherming geeft in zoet en brak/zout water. het heeft weinig laagdikte opbouw door de eroderende technologie en is geschikt voor alle oppervlakken, inclusief aluminium, van zeil- en motorboten. het kan worden aangebracht tot 6 maanden voor de tewaterlating. aantal aanbevolen lagen: 1 (een extra laag op plaatsen met veel turbulentie, zoals de boeg, waterwindlijn,kiel en het roerblad). theoretisch verbruik: ca. 10,65m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

127,13

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn