DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

INTERSPEED (KOPERHOUDEND)

international interspeed extra is een zeer sterke, harde en koperhoudende antifouling voor gebruik in zoet-, brak- en zoutwatergebieden. het kan tot 6 maanden voor tewaterlating worden aangebracht. de harde, schrobbare eindlaag is ideaal voor gebruik op snelle schepen en boten die droogvallen (het is niet geschikt voor aluminium en verzinkte schepen). verbruik: ca. 11 mē per liter met kwast en ca. 3 mē per liter met spuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,98

INTERSPEED 340 ANTIFOULING

international interspeed 340 is een tbt vrije, controlled depletion polymer (cdp) zelf polijstende antifouling. het is geschikt voor directe applicatie over bestaande antifouling systemen die nog in goede staat verkeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

692,02

INTERSPEED EXTRA

international interspeed extra is een harde antifouling voor gebruik op zoet en brak/zout water onder de waterlijn. het is geschikt voor zeil- en motorboten en geeft een seizoen lang bescherming. het is geschikt voor alle ondergronden inclusief aluminium. het kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden (indien technisch mogelijk). verbruik: ca. 11.8 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,16

INTERSWIFT 6800HS

international interswift 6800hs is een gepatenteerde hybride, tbt-vrije selfpolishing antifouling met unieke koper acrylaat spc technologie. theoretisch rendement: 3-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

950,17

MICRON 350

international micron 350 is een krachtige zelfslijpende spc antifouling voor een meerjarige aangroeibescherming in zout- of zoetwater. het is geschikt voor gfk, hout, staal en lood (niet voor aluminium of gegalvaniseerde oppervlakken). het kan worden toegepast op de meeste soorten antifouling (niet op vc 17m). rendement: 9 mē per liter bij kwast- en rolapplicatie en 3 mē per liter bij spuitapplicatie..


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,72

MICRON 99

international micron 99 is ontwikkeld om krachtige bescherming te bieden tegen aangroei van organismen zoals slijm, aquatische planten en dieren. het is een polijstende copolymeer (spc - self polishing copolymeer) antifouling voor meerdere seizoenen. het resultaat van de polijstende werking is een schone, gladde romp waardoor de boot minder hinder ondervindt van wrijving en aangroei, terwijl er optimale biocide afgifte is, ook tijdens stationaire perioden. praktisch rendement: ca. 9 mē per liter bij kwast- en rollerapplicatie en 4 mē per liter bij spuitapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.710,80

MICRON EXTRA EU ANTIFOULING

international micron extra met biolux-technologie biedt extreme bescherming tegen aangroei in zelfs de zwaarste omstandigheden. deze premium polijstende copolymeer antifouling gaat met slechts 1 applicatie (3-4 lagen bij kwast- en rolapplicatie en 1-2 lagen bij spuitapplicatie) 2 jaar lang mee. het kan tot twaalf maanden vóór tewaterlating worden aangebracht. het is uitsluitend geschikt voor professioneel gebruik. praktisch rendement: 3 mē per liter (bij spuitapplicatie) en 9 mē per liter (bij kwast- en rolapplicatie).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

198,07

MICRON LZ

international micron lz is een polijstende antifouling die effectief beschermt tegen verontreinigende organismen. het kan worden gebruikt over alle gereinigde en intacte international antifoulings met uitzondering van de vc 17m en vc off shore. het is niet geschikt voor aluminium. het voldoet aan de ‘biocidal products regulation’ (bpr). praktisch rendement: ca. 9 mē per liter bij kwastapplicatie en 6 mē per liter bij spuitapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,55

MICRON PLUS

international micron plus is een polijstende antifouling in heldere kleuren voor gebruik op zoet en brak/zout water. het is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen) en geeft een seizoen lang bescherming. het is geschikt voor alle ondergronden inclusief aluminium en kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden. praktisch rendement: ca. 9,6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,50

UNI-PRO

international uni-pro is een polijstende antifouling die een seizoen lang bescherming geeft in zoet en brak/zout water. het heeft weinig laagdikte opbouw door de eroderende technologie en is geschikt voor alle oppervlakken, inclusief aluminium, van zeil- en motorboten (in combinatie met de juiste primer). het kan worden aangebracht tot 6 maanden voor de tewaterlating. aantal aanbevolen lagen: 1 (een extra laag op plaatsen met veel turbulentie, zoals de boeg, waterwindlijn, kiel en het roerblad). theoretisch verbruik: ca. 10,65 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,21

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn