DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

EPOXY A/F TIECOAT

international epoxy antifouling tiecoat is een 2-componenten, teervrije epoxy hechtprimer welke zorgt voor een maximale hechting tussen de anticorrosieve primer en de antifouling. het zorgt voor een maximale hechting van het systeem en een optimale performance. met de verlengde overschildertermijn (tot 5 dagen) is het uitermate geschikt voor gebruik in de nieuwbouw, onderhoud en reparatiesector. mengverhouding: 4:1. aantal aanbevolen lagen: 1. theoretisch rendement: ca. 5,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,62

GELSHIELD 200

international gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. verbruik: ca. 8,1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,25

GELSHIELD PLUS

international gelshield plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. geadviseerd aantal lagen: 4. praktisch verbruik: ca. 6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

151,58

INTERPROTECT

international interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. verbruik: ca. 8,1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,25

VC TAR 2

international vc tar2 is een 2-componenten epoxy primer. het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. verbruik: ca. 11,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,00

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn