DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

BOAT SHAMPOO

international boat shampoo is een universele reiniger, geschikt voor polyester, hout, metaal en geschilderde oppervlakken. het verwijdert geen was en bij regelmatig gebruik zal het de wasbescherming niet aantasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,38

DEGREASER (OPLOSSER)

international degreaser is een professioneel reinigingsmiddel, ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurresiduen te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,05

HIGH STRENGTH STAIN REMOVER

international stain remover is een zeer sterke, diepreinigende gel die snel en eenvoudig vervuiling, zoals vergeling en vlekken, van polyester en geschilderde oppervlakken verwijdert. het heeft een zelfwerkende formule waardoor schrobben van het oppervlak niet nodig is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,01

LIQUID RUBBING

international liquid rubbing is een vloeibaar polijstmiddel die de glans op gelcoat, gelakte en geverfde oppervlakken herstelt. het is vrij van was, bevat geen siliconen, is eenvoudig te gebruiken en is geschikt voor het verwijderen van lichte krasjes en oxidatie. het is ook geschikt voor gebruik op de auto, caravan of het tuinmeubilair en het is geschikt voor zowel hand- als machinegebruik (800-1000 tpm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,45

MARINE POLISH

international marine polish is een ultrafijne polish met was voor gebruik op gelcoat en verfwerk. het geeft langdurige bescherming tegen o.a. zoutwater, zonlicht en olie en zorgt voor een hoge glans en een goede reinigbaarheid van het behandelde oppervlak. het is geschikt voor handmatig en machinaal polijsten en tevens toepasbaar op auto, caravan en tuinmeubilair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,20

MARINE WAX

international marine wax is schuurmiddel- en siliconenvrij, makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. het is geschikt voor hand en machinaal polijsten (800 - 1000 tpm), schuurt niet en geeft geen vlekkerig oppervlak. het is ook geschikt voor gebruik aan de auto en caravan of het tuinmeubilair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,20

POLISH AND WAX

international polish and wax is een reiniger, ontvetter en schuurmiddel in een. het wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig reinigen, polijsten en waxen van verweerde gelcoat en geschilderde oppervlakken. het is geschikt voor hand- of machinegebruik (800-1000 tpm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,66

SUPER CLEANER

international super cleaner is een krachtige, geconcentreerde reiniger. het verwijdert probleemloos was, lossingmiddel, olie en vervuilingen en is geschikt voor hand- en hogedrukreinigingsapparatuur. het ontvet en reinigt en brengt geen schade toe aan gelcoat of schilderwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

TEAK OIL

international teak oil is een diep impregnerende olie voor de bescherming van teak dekken en teak interieur. het geeft bescherming en een easy-clean oppervlak. het is ontwikkeld naar de traditionele scandinavische formule en het bevat linseed en tung oliŽn voor ultieme bescherming. het is geschikt voor gebruik op hardhout, binnen en buiten. het geeft een aantrekkelijke zijdeachtige eindlaag, impregneert zelfs vochtig hout en bevat een antiroestwas voor de bescherming van metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

TEAK RESTORER

international teak restorer reinigt en herstelt de natuurlijke kleur van teak en andere hardhout soorten. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor dekken, teakdelen en afwerking. het is niet schadelijk voor polyester, vernis, verfwerk of aluminium en is biologisch afbreekbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,95

TEXTILE WATERPROOFER

international textile waterproofer maakt sprayhoods, bootkappen, huiken, tentdoeken, zonweringsdoeken en alle andere soorten weefsels voor buitengebruik weer waterdicht. het is geschikt als onderhoudsmiddel ter voorkoming van rotten en weervorming, het tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan en laat geen strepen of vlekken achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,38

UV PROTECTING WAX SEALER

international uv wax sealer is een high performance, diepglanzende, schuurmiddelvrije, actieve wax sealer met een fluor microadditief. het biedt uitstekende bescherming tegen vuil en olieverontreiniging. de dunne-laag vuilafstotende formule geeft de ultieme uv-bescherming en het is geschikt voor machinaal polijsten en geeft een langdurige hoogglans, harde laag en bescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,38

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn