DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

CRUISER ONE

international cruiser one is een 1-laags polijstende antifouling en is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen). het is speciaal geformuleerd om 1 seizoen bescherming te bieden in zoet en brak water. praktische rendement: ca. 9 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,73

INTERZONE 954

international interzone 954 is een 2-componenten, high solid, gemodificeerde epoxy barrière-coating met een laag gehalte aan vluchtige bestanddelen (vos) ontworpen voor langdurige bescherming na applicatie van één laag. het blijft onder water doorharden en beschikt over uitstekende kathodische onthechtingsweerstand. het is speciaal voor toepassing gedurende onderhoud van offshore splashzones, waar het product onder invloed van golfslag blijft verharden. hierdoor is het ideaal voor situaties waarin getijden en plotselinge vloedgolven een belangrijke rol spelen. het kan worden aangebracht op vliegroest of enigszins vochtige oppervlakken. het wordt ook uitgebreid toegepast in een aantal andere corrosieve situaties inclusief de pulp- en papierindustrie, chemische fabrieken, aanlegsteigers en sluispoorten. het is ook geschikt als onderdeel van een anti-slip dek-systeem in combinatie met het juiste aggregaat. theoretisch rendement: 1,7 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,69

LAGO RACING II

international lago racing ii is een op water gebaseerde onderwaterverf voor zoetwatergebieden. het zorgt voor een harde, gladde afwerklaag die goed schoon te houden is en kan worden toegepast op aluminium, polyester, lood, staal, hout, composiet ofgietijzer. aantal aanbevolen lagen: 2-3. praktisch rendement: ca. 8,82 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,68

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn