DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

EPIGLASS HT9000

international epiglass ht9000 is een epoxyhars systeem dat geschikt is voor veel toepassingen zoals lamineren, plamuren, afwerken en lijmen op alle soorten boten. buiten de sterkte en duurzaamheid, heeft dit unieke, makkelijk te gebruiken product nog andere bijzondere eigenschappen. het is oplosmiddelvrij, heeft weinig geur, een verbeterde verwerking voor toepassing op uiteenlopende ondergronden en lage viscositeit voor eenvoudige menging en goede 'benattings'eigenschappen. mengverhouding: 4:1 in volume.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

159,48

EPOXY FINISHING FILLER

international epoxy finishing filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. let op, component a en b moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. theoretisch verbruik: ca. 1 m per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

73,75

INTERFILL 830

international interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. de speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in n arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met interprime 820 high build epoxy primer of interprotect overschilderd te worden. het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. verbruik: ca. 0.18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,89

INTERFILL 833

international interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. de fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van interfill 830. het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. bij 23c is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. theoretisch verbruik: ca. 2.73 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

130,88

INTERFILL DECK

international interfill deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. mengverhouding in volume: 1:1. theoretisch rendement: ca. 2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,33

WATERTITE

international watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. de samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,79

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn