DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

600 WIPE DOWN SOLVENT

international 600 wipe down solvent is een professionele 'wipe down solvent', ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurstof te verwijderen voorafgaand aan schuren, voorbehandeling van een oppervlak of het aanbrengen van verf. gebruiksaanwijzing: doordrenk een doek met het product en gebruik deze om het oppervlak te bevochtigen. wrijf onmiddellijk daarna met een tweede droge doek na om residuen te verwijderen. laat het oplosmiddel niet opdrogen. werk op kleine delen, zodat de tweede doek reinigt en droogt. herhaal totdat alle residuen verwijderd zijn en vervang de doeken regelmatig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,81

CLEANER

international cleaner is een verdunning voor het reinigen van expoxy gebaseerde producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,96

THINNER 16

international thinner no. 16 is een mix van organische oplosmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,99

THINNER 929

international thinner + apparatuurreiniger voor polyurethaan producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,79

THINNER NO 1

international thinner no. 1 is een algemene verdunning en/of apparatuurreiniger voor 1-component lakken en vernissen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,97

THINNER NO 3

international thinner no 3 is geschikt voor het het verdunnen van antifouling en primocon (m.u.v. mmicron optima en vc producten). het kan ook toegevoegd worden voor de spuitapplicatie van 1-component vernissen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,70

THINNER NO 7

international thinner no. 7 is samengesteld voor gebruik in epoxy producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,70

THINNER NO. 1

international verdunning 1 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor 1-component verven en vernissen zoals yacht primer, toplac, interlux super, interlux satin, pre-kote, interdeck, danboline, interstain, original, goldspar, goldspar satin, intertox, dex 1+2, schooner, intertuf jba016/interteer ""vrij"", interpreg en interfill 100.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,40

THINNER NO. 100

international verdunning 100 is samengesteld voor gebruik in 2-componenten polyurethaan producten boven de waterlijn bij temperaturen boven de 21c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,07

THINNER NO. 7

international verdunning 7 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor interprotect, gelshield 200, gelshield, etch primer en als apparatuurreiniger voor uitsluitend interfill 400, interfill 830, interfill 833 en interfill 835.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,19

VC GENERAL THINNER

international vc general thinner is samengesteld voor het verdunnen van (indien gewenst) alle vc producten en als apparatuurreiniger. het lost vc 17m op en kan indien gewenst gebruikt worden voor de verwijdering van vc 17m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,89

VERDUNNING 910

international verdunning 910 bestaat uit een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van perfection (professional), perfection undercoat, interprime 820 en interspray 800 glazecoat voor spuitverwerking. ook geschikt als apparatuurreiniger. geschikt voor spuitverwerking bij temperaturen tussen 10-15c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,56

VERDUNNING 920

international verdunning 920 is een trage spuitverdunning. het is een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van perfection (professional), perfection undercoat, interprime 820 en interspray 800 glazecoat voor spuitverwerking. het is ook geschikt als apparatuur reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

73,60

VERDUNNING NR 3

international verdunning 3 is geschikt voor het verdunnen van antifoulings, onderwaterverven en andere speciale verven zoals micron extra, micron csc, micron wq, cruiser premium, cruiser superior, cruiser, cruiser future/eco, interspeed extra strong, interspeed ultra, prima, trilux, soft antifouling, boatgard, waterways, fabi, ct kobberstoff, waterways future/fabi eco, veridian tiecoat, veridian topcoat, primocon, motorfarg en interstrip af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,79

VERDUNNING NR 9

international verdunning 9 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor perfection varnish, perfection varnish voor teak, perfection, perfection grondverf en ucp.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,42

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn