DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

BATBETS INTERSTAIN

international batbets interstain is een mahoniehoutbeits voor het opkleuren en herstellen van verkleurd en verbleekt houtwerk. het heeft impregnerende eigenschappen, is bestand tegen verkleuren en geschikt voor binnen en buiten gebruik. het kan gemengd worden met 1-component vernissen om een donkerdere eindlaag te bereiken (volgens verdunningsaanbevelingen op het vernis label). het kan alleen toegepast worden op kaal hout. aantal aanbevolen lagen: 1-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,38

CLEAR WOOD SEALER FAST DRY

international clear wood sealer fast dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. de sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

186,71

COMPASS

international compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. door de snel drogende werking wordt de werktijd verkort zonder effect te hebben op de esthetische en beschermende eigenschappen. de sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. er kunnen 2 lagen per dag aangebracht worden en schuren is alleen noodzakelijk na elke tweede of derde laag. verbruik: ca. 12,9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,86

GOLDSPAR SATIN

international goldspar satin is een polyurethaan met een mooie zijdeglans eindlaag, speciaal voor binnenhoutwerk. de sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof en biedt bescherming tegen het morsen van heet water en milde zuur- en akalihoudende producten. niet te gebruiken op delen welke continu met water belast worden. verbruik: ca. 10,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,76

ORIGINAL

international original is een traditionele, glanzende jachtvernis met uv-filter voor algemeen gebruik met goede vloeieigenschappen en uitstekend glansbehoud. de zeer transparante eindlaag maakt het bijzonder geschikt voor lichte houtsoorten. het is eenvoudig te verwerken en is na zorgvuldige voorbereiding en na ontvetten met verdunning no. 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten zoals teak en iroko. verbruik: ca. 11,7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,71

PERFECTION PLUS

international perfection plus combineert uitstekende chemicalien- en krasbestendige eigenschappen met superieure glans. het heeft een tot wel vier keer langere levensduur in vergelijking met gewone 1-component vernissen en het biedt uitstekende uv-bescherming door de unieke combinatie van hals (hindered amine light stabilisers) en uv-absorbers. het zorgt voor een professioneel resultaat op een eenvoudige manier. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,45

SCHOONER

international schooner is een traditionele hoogglans jachtvernis op tung-oil basis, geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk. het bevat uv-filters die de schadelijke zonnestralen uitfilteren en heeft daardoor een aanzienlijke duurzaamheid. de bijzondere kwasteigenschappen en fluweelachtige verwerking zorgen ervoor dat het heel eenvoudig is aan te brengen. de goede vloeiing en zelfegaliserende eigenschappen zorgen voor een exceptionele diep-gouden hoogglans eindlaag die de natuurlijke pracht van het hout accentueert. rendement: ca. 14 m per liter met kwast en ca. 12 m per liter met spuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,01

SCHOONER GOLD

international schooner gold is een hoogglanzende jachtvernis met geavanceerde uv-technologie en een traditionele amber tint die de natuurlijke kleur van hout verfraait. de uitzonderlijke diepe glans en kleur blijven de gehele levensduur behouden. verbruik: ca. 12,9 m per liter (met kwast).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,75

WOODSKIN

international woodskin is een teakblanke, flexibele, vochtregulerende houtolie. door de microporeuze eigenschappen van deze olie kan het hout blijven ademen. kleine gaatjes laten de verflaag uitzetten en krimpen, echter de gaatjes zijn zo klein dat het hout beschermd blijft tegen de invloeden van water (de oorzaak van schimmel). het product is eenvoudig aan te brengen: het hoeft niet verdund te worden en schuren tussen de lagen is niet nodig. door de uitstekende vloei en nivellerende eigenschappen droogt de olie op met een subtiele, doorzichtige glans en het dringt diep door in het hout en laat een dunne filmlaag achter die niet zal craqueleren of schilferen. er is minimaal onderhoud nodig: schoonmaken en ieder jaar opnieuw aanbrengen. het benadrukt de oorspronkelijke schoonheid van hout, inclusief oliehoudende houtsoorten zoals teak en iroko. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,98

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn