DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONS

tenco bottomcoat teervrij brons biedt een beschermende afwerklaag voor tenco bottomcoat zwart. door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. verbruik: ca. 8-10 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,80

BOTTOM COAT ZWART

tenco bottomcoat zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 7-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,40

SCHEEPSLAK

tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,96

TOPCOAT ZWART

tenco topcoat zwart is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,56

Tenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn