DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

COASTERLAK

werdol coasterlak is een hoogglanzende, robuuste 1-component aflak. de lak is gemakkelijk aan te brengen, heeft een mooie vloeiing, hoge kleur- en dekkracht en jarenlang glansbehoud. het heeft tevens een prima buitenduurzaamheid en is weer- en waterbestendig. het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 1-component aflakken ongeacht welk merk. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,48

GLANSGRAFIET

werdol glansgrafiet is een hoogglanzende grafietverf op basis van alkyd- en urethaanharsen voor toepassing op dek en den. door de gladde en gesloten structuur vindt weinig vuilaanhechting plaats en laat de verflaag zich bijzonder gemakkelijk reinigen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,03

GRAFIETVERF

werdol grafietverf is een niet-glanzende, sneldrogende grafietverf op basis van een watervaste gemodificeerde alkydhars. geschikt voor dek en den en voor onderhoud van bestaande grafietlagen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,37

LOOPDEKKENVERF

werdol loopdekkenverf is een halfglanzende, slijtvaste aflak voor loopdekken en gangboorden. door de slijtvastheid en buitenduurzaamheid is deze verf bijzonder geschikt op beloopbare delen op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers. het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component systemen. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,61

WERDOL LAADRUIMVERF

werdol laadruimverf is een sneldrogende, halfglanzende verf voor toepassing in o.a. laadruimen, de binnenzijde van duwbakken en containers. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,83

WERDOL STAALIMPREGNOL

werdol staalimpregnol is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers. dit product is niet-certificaathoudend voor het vervoer van levensmiddelen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

123,68

WERDOL STAALIMPREGNOL FC

werdol staalimpregnol fc is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers waarin voor korte of langere tijd droge voedselwaren zijn geladen. certificaathoudend volgens ec richtlijnen 1895/2005 en artikel 3 van ec 1935/2004 voor het vervoer van levensmiddelen. dit product wordt geleverd met officieel certificaat. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

153,43

Werdol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn