DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Bootlak

GRONDVERF

werdol grondverf is een 1-component grondverf voor hout, binnen en buiten boven de waterlijn, op basis van alkydhars. het heeft een sterk vullend en goed dekkend vermogen en uitstekende schuurbaarheid. het is overschilderbaar met alle epifanes 1-component aflakken. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,97

IJZERMENIE

werdol ijzermenie is een roestwerende shop- en transportprimer op basis van alkyhars en ijzeroxide. de primer biedt tijdelijke bescherming tegen roest op kaal staal boven de waterlijn. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,61

LOODIJZERMENIE

werdol loodijzermenie is een roestwerkende primer op basis van lijnolie/alkyhars en 50/50 loodmenie en ijzeroxide. het is te gebruiken als basisprimer over werdol loodmenieverf en het is vooral geschikt om kleine beschadigingen bij te werken. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,90

LOODMENIE

werdol loodmenie is een conventionele loodmenie op basis van lijnolie/alkydhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. het geeft tevens een goede bescherming aan hout boven de waterlijn. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,77

METALPRIMER

werdol metalprimer is een roestwerende primer op basis van urethaan/alkydhars met zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel. het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen en een goede schuurbaarheid. het is een hedendaags loodvrij alternatief voor traditionele meniesystemen en is geschikt voor toepassing op kaal (ontroest en ontvet) staal als anticorrosieve primer in een 1-component verfsysteem, binnen en buiten boven de waterlijn. het is tevens geschikt als onderhoudsprimer over bestaande synthetische menies en aflakken. het is na ca. 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,11

WITTE MENIE

werdol witte menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars met zinkfosfaat en titaandioxide. het is een basisprimer voor staal boven de waterlijn en tevens toepasbaar als kleurzettende tussenprimer over traditionele menies. overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,94

ZINKCOMPOUND

werdol zinkcompound is een sneldrogende, kathodisch beschermende zinkstofverf op basis van polystyreenhars en zinkstof. het kan worden toegepast over de hechtprimers epifanes multi marine primer of de werdol second coat primer. het is te gebruiken als roestwerende primer op staal en overschilderbaar na ca. 2 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,12

Werdol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn