DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Gereedschap

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  BANKSCHROEF

  BEITELS

  BIJLEN

  BITS

  BOORMACHINE

  BOUTEN-MOEREN

  BRANDER

  BRANDWEREND

  BREEKIJZER

  DIVERSEN

  DOPSLEUTELS EN RATELS

  HAKEN

  HAMERS

  HARKEN

  INBUS

  KITPISTOOL

  KLEMMEN

  KLIMAATGEREEDSCHAPPEN

  KLIMMATERIAAL

  KRIK

  LIJMPISTOOL

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  NAGELS

  NIETEN

  OPBERGSYSTEMEN

  OPHANGHAKEN

  PERSLUCHT

  PLAMUURMES

  POETSMACHINE

  POLIJSTMACHINE

  POMP

  POPNAGELTANG

  REINIGER

  SATINEERMACHINE

  SCHAAFMACHINE

  SCHAAR

  SCHAREN

  SCHAVEN

  SCHEPPEN

  SCHROEVEN

  SCHROEVENDRAAIERS

  SCHUREN

  SCHUURMACHINE

  SLEUTELS

  SLIJPMACHINE

  SLOOPHAMER

  SOLDEERBOUT

  SPIJKERS

  STOFAFZUIGING

  TACKER

  TANGEN

  TEGELSNIJDER

  TROFFELS

  VIJLEN

  ZAGEN

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH18ENS

rupes haakse polijstmachine lh18ens is een krachtige (1100w), lichte polijstmachine met een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het universeel poetsen van gelakte en geverfde (metaal)oppervlakken, het poetsen van autoís en pleister, het borstelpoetsen van meubels en het aanbrengen van een beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

362,09

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH22EN

rupes haakse polijstmachine lh22en heeft een elektronische snelheidsregeling met koppelcontrole, een soft start voor geleidelijke acceleratie en zijhandgreep die zowel rechts als links te monteren is. de motor is speciaal ontworpen voor zwaar werk en er kan gepoetst worden met spons en zeemleder. geschikt voor het poetsen van grote gelakte oppervlakken, autoís en vlakke oppervlakken en het aanbrengen van een beschermende waslaag en hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

457,50

LH180P PNEUMATISCHE HAAKSE POLIJSTMACHINE 180 MM

rupes lh180p pneumatische haakse polijstmachine is ideaal voor het poetsen van verticale oppervlakken, poetsen van moeilijk bereikbare zones, polijsten van retoucheerwerk, borstelpoetsen van meubels, het poetsen van pleister en het aanbrengen van beschermende waslaag. deze polijstmachine is uitgevoerd met een m14 aansluiting, soft start voor geleidelijke acceleratie, compacte motorbehuizing, zijhandgreep zowel rechts als links te monteren en een elektronische snelheidsregeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

517,28

LH76 PNEUMATISCHE HAAKSE POLIJSTMACHINE 75 MM

rupes pneumatische haakse polijstmachine d. 75 mm lh76l is ideaal voor het poetsen van moeilijk bereikbare zones, verticale oppervlakken en bij spotrepairwerkzaamheden. het is een krachtige poetsmachine voor het poetsen van kleine onderdelen en voorzien van een 3/8" schroefdraad, toerentalregelaar, zijhandgreep en een 75 mm steunpad. toerental: 2.400 rpm. luchtverbruik: 420 ltr/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

346,00

MINI HAAKSE POLIJSTMACHINE LH16ENS/LH16EN

rupes mini haakse polijstmachine heeft een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een compacte motorbehuizing, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, een dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het poetsen van verticale oppervlakken en moeilijk bereikbare zones, het polijsten van retoucheerwerk, het borstelpoetsen van meubels, het poetsen van pleister en het aanbrengen van beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

413,82

PNEUMATISCHE MINI POLIJSTMACHINE LHR75

rupes big foot polijstmachine 75mm lhr75 is een pneumatische excentrische mini polijstmachine, speciaal ontwikkeld voor spot repair. het bijzondere ontwerp maakt het een ideaal gereedschap voor het polijsten van kleinere of moeilijk toegankelijke zones en voor speciale toepassingen, zoals helmen, motortanks, koplampen en bumpers. dit is het ideale gereedschap voor het verwijderen van lakfouten op kleinere oppervlaktes. de excentrische beweging van 12 mm en de kleine diameter van slechts 75 mm maakt snel en eenvoudig uitschuren van het defect mogelijk en helpt het te herstellen gebied te verkleinen. het luchtverbruik is max. 320 l/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

366,69

PNEUMATISCHE POLIJSTER

topex pneumatische polijster 150 mm, 140 l/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,99

POLIJSTMACHINE LHR15ES

rupes big foot poetsmachine 15mm lhr15es is de meest gebruikte machine van de big foot productrange. door zijn uitslag van 15 mm en de veel gebruikte maat poetspad van 150 mm doorsnede is deze machine geschikt voor de meest voorkomende oppervlaktes en het snelle werk. het is geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid geboden is zonder risico op lakschades. dankzij het antispinnings-syteem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. deze machine is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, het egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. er kan zelfs op 5000 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft! de deluxe versie bevat tevens de volgende accessoires: 1 x big foot luxe tas, 1 x polishing compound 250 ml coarse (fzephir250), 1 x polishing compound 250 ml medium (bfquarz250), 1 x polishing compound 250 ml fine (bfkeramik250), 1 x polishing compound 250 ml ultra fine (bfdiamond250), 1 x polishing foam coarse ō 150/180 mm (bf180h), 1 x polishing foam medium ō 150/180 mm (bf180j), 1 x polishing foam fine ō 150/180 mm (bf180m), 1 x polishing foam ultra fine ō 150/180 mm (bf180s), 1 x microfiber cloth (bfmicrof1) en 1 x big foot werkschort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

380,48

POLIJSTMACHINE LHR21ES

rupes big foot poetsmachine 21mm lhr21es is de snelste in de big foot familie. door zijn grote uitslag van 21 mm en de grote poetspad van 180 mm doorsnede is deze machine met name geschikt voor de grotere oppervlaktes en het snelle werk. het is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid geboden is zonder risico op lakschades. dankzij het antispinnings-systeem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. dit product is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, het egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. met de machine kan op 4200 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft. geschikt voor alle polijstwerkzaamheden op alle oppervlakken, zoals het restaureren van volledig gekatalyseerde verf, polijsten, het bijwerken van pas gelakte oppervlakken en afwerken. ook verkrijgbaar in een deluxe variant met de volgende handige accessoires: 1 x big foot tas, 1 x poetsmiddel 250 ml grof (cod. 9.bfzephir250), 1 x poetsmiddel 250 ml medium (cod.9.bfquarz250), 1 x poetsmiddel 250 ml fijn (cod. 9.bfkeramik250), 1 x poetsmiddel 250 ml ultra fijn (cod. 9.bfdiamond250), 1 x schuimpad grof diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180h), 1 x schuimpad medium diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180j), 1 x schuimpad fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180m), 1 x schuimpad ultra fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180s), 4 x microvezel doek en 1 x big foot schort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

406,92

POLIJSTMACHINE LHR75E

rupes big foot poetsmachine lhr75e heeft twee functies, namelijk licht schuren en polijsten, en is de kleinste uit de big foot familie. door zijn uitslag van 12 mm kan er in combinatie met het rupes xcut schuurmateriaal geschuurd worden. daarnaast kunnen met de poetspad van 75 mm doorsnede meteen lichte schuurkrassen weggepolijst worden. ideaal voor de kleinere oppervlaktes, zoals uitspuitzones. het is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt voor lichte schuurwerkzaamheden en voor alle polijstwerkzaamheden zonder risico op lakschades tot de hoogste glansgraad. dankzij het antispinnings-syteem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. er kan zelfs op maar liefst 5500 toeren gewerkt worden zonder dat dit enig risico geeft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

408,07

RENUVO

wagner renuvo is geschikt voor onderhoud, reinigen en behandelen van alle vloeren zoals parket, steen, tegels, laminaat, beton, houten terrassen en composiet (wpc). het systeem verwerkt alle houtbeschermingsproducten, oliŽn en reinigings- en onderhoudsproducten voor vloeren. het is geschikt voor zowel binnen als buiten, heeft een makkelijke bediening zonder bukken en geeft een mooi egaal resultaat. het wordt geleverd met 2 pads: 1 buitenpad voor egale resultaten op zowel gladde oppervlakken als in voegen en op randen dankzij de geÔntegreerde borstelkop en 1 binnenpad gemaakt uit hoogwaardige lamswol om makkelijk onderhoudsproducten of oliŽn aan te brengen met uitneembare mini-pad voor hoeken en kleine oppervlakken. het heeft een groot, makkelijk te vullen reservoir met brede opening, ergonomische handgreep met hoeveelheidsregeling in 2 standen aan de pols naargelang de verfviscositeit en de pad wordt van binnenuit aangevoerd voor een optimaal resultaat en proper werken. het is tevens makkelijk te reinigen. afmetingen van de pad: 18 x 14 cm. vachtlengte: 12 mm. de producthoeveelheid is te regelen in 2 standen (low/high) en ideaal voor gladde of gestructureerde oppervlakken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,96

RupesTopexWagner
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn