DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Gereedschap

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  BANKSCHROEF

  BEITELS

  BIJLEN

  BITS

  BOORMACHINE

  BOUTEN-MOEREN

  BRANDER

  BRANDWEREND

  BREEKIJZER

  DIVERSEN

  DOPSLEUTELS EN RATELS

  HAKEN

  HAMERS

  HARKEN

  INBUS

  KITPISTOOL

  KLEMMEN

  KLIMAATGEREEDSCHAPPEN

  KLIMMATERIAAL

  KRIK

  LIJMPISTOOL

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  NAGELS

  NIETEN

  OPBERGSYSTEMEN

  OPHANGHAKEN

  PERSLUCHT

  PLAMUURMES

  POETSMACHINE

  POLIJSTMACHINE

  POMP

  POPNAGELTANG

  REINIGER

  SATINEERMACHINE

  SCHAAFMACHINE

  SCHAAR

  SCHAREN

  SCHAVEN

  SCHEPPEN

  SCHROEVEN

  SCHROEVENDRAAIERS

  SCHUREN

  SCHUURMACHINE

  SLEUTELS

  SLIJPMACHINE

  SLOOPHAMER

  SOLDEERBOUT

  SPIJKERS

  STOFAFZUIGING

  TACKER

  TANGEN

  TEGELSNIJDER

  TROFFELS

  VIJLEN

  ZAGEN

ELECTRO TIN-LOOD 40/60

griffon electro-soldeerdraad 40/60 harskern is een draadsoldeer met harskern. het is geschikt voor het solderen van schoon koper en vertinde onderdelen zoals toepassingen in de elektrotechniek reparatie van witgoed, audio/tv-apparatuur en huishoudelijke apparaten. ongeschikt voor drinkwaterleidingen. smelttraject 183c - 235c. soldeertemperatuur 260c. temperatuurbestendigheid 90c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,28

LOODGIETERS-SOLDEER

griffon loodgieterssoldeer 50/50 massief 6 mm is een loodhoudende zachtsoldeer met een smelttraject van 183c - 214c en een soldeertemperatuur van 235c. het wordt voornamelijk toegepast bij het solderen met de bout bij sanitaire toepassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van capillaire verbindingen (zoals koudwaterleidingen, maar gn drinkwater).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEER

griffon drinkwaterleidingsoldeer resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer. legering 96,5/3,5. smeltpunt 221c. geeft t.o.v. tin/loodsoldeer een sterke en duurzame verbinding met grote temperatuurbestendigheid (175c). het is bijzonder geschikt voor o.a. drinkwaterleiding en elektronica. het is gif-, lood- en cadmiumvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,47

PRINT

griffon harskern tin/lood (60/40) draadsoldeer voor het solderen van o.a. printplaten en elektronica.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,91

S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWA

griffon s/39 koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met kiwa-keur. het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, cv-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,35

S-39 RVS

griffon s-39 rvs is een soldeervloeistof speciaal voor het solderen van rvs, zink, nikkel en chroom. het is geschikt voor het zachtsolderen van rvs en andere moeilijk te solderen metalen zoals (sterk vervuild of geoxideerd) zink, nikkel en chroom in vrijwel alle toepassinggebieden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

S-39 TIN-IT

griffon s-39 tin-it is een universele, zuurvrije vertinningspasta op basis van tin/loodpoeder. geschikt voor het voorvertinnen van moeilijk te solderen metalen zoals ijzer, staal, rvs en zink.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,15

S-39 UNIVERSAL

griffon s-39 universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

S-39 UNIVERSELE SOLDEERPASTA

rolith s-39 soldeerpasta is een universele, zuurvrije, rode soldeerpasta. geschikt voor het zachtsolderen van alle metalen (exclusief aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,11

SOLDEER TIN-LOOD

griffon loodgieterssoldeer 50/50 massief 1,5 mm is een loodhoudende zachtsoldeer met een smelttraject van 183c - 214c en een soldeertemperatuur van 235c. het wordt voornamelijk toegepast bij het solderen met de bout bij sanitaire toepassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van capillaire verbindingen (zoals koudwaterleidingen, maar gn drinkwater).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,76

SOLDEER TIN-LOOD 40-60 HARSKERN

griffon soldeer tin-lood 40/60 harskern 2 mm is een draadsoldeer, perfect voor het solderen van electronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,79

SOLDEER TIN-LOOD 40/60 MASSIEF

griffon soldeer tin-lood 40/60 massief 3 mm is een draadsoldeer met harskern. het is geschikt voor het solderen van schoon koper en vertinde onderdelen zoals toepassingen in de elektrotechniek, reparatie van witgoed, audio/tv apparatuur en huishoudelijke apparaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,20

SOLDEER TIN-LOOD 50/50

griffon soldeer tin-lood 50/50 massief 3 mm is een loodhoudende zachtsoldeer met een smelttraject van 183c - 214c en een soldeertemperatuur van 235c. het wordt voornamelijk toegepast bij het solderen met de bout bij sanitaire toepassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van capillaire verbindingen (zoals koudwaterleidingen, maar geen drinkwater!).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,99

SOLDEERBOUTREINIGER

griffon soldeerboutreiniger is een salmiakblok voor het reinigen van soldeerbouten en -stiften.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

SOLDEERDRAAD 50/50

griffon loodgieterssoldeer 50/50 massief 3 mm is een loodhoudende zachtsoldeer met een smelttraject van 183c - 214c en een soldeertemperatuur van 235c. het wordt voornamelijk toegepast bij het solderen met de bout bij sanitaire toepassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van capillaire verbindingen (zoals koudwaterleidingen, maar gn drinkwater).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,87

SOLDEERKWAST

soldeerkwast voor het aanbrengen van soldeervloeimiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,25

SOLDEERSET

griffon soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit s-39 koper kiwa pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een kiwa-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. niet geschikt of toegestaan voor aluminium rvs zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,71

SOLDEERTIN HARSKERN 40/60 3 MM

griffon soldeer tin-lood 40-60 harskern diameter 3 mm is geschikt voor het solderen van schoon koper en vertinde onderdelen zoals toepassingen in de elektrotechniek, reparatie van witgoed, audio/ tv apparatuur en huishoudelijke apparaten. toepassen zonder vloeimiddel (harskern is vloeimiddel) en het niet geschikt of toegestaan voor overige toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,07

SOLDOMAT

griffon sldomat zijn loodvrije massieve tin/zilver snelsoldeer-rringen voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, cv- en gasleidingen. eigenschappen: loodvrij. cadmiumvrij. temperatuurbestendigheid 175°c. verhouding tin/zilver 97%/3%. massief. 12 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

Griffon
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn