DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Kleding

ASSORTIMENT
KLEDING

  ACCESSOIRES

  BESCHERMING

  BODYWARMER

  BRETELBROEK

  BRILLEN

  BROEK

  FLEECE HEMD

  FLEECE JAS

  FLEECE VEST

  GEZICHTSCHILD

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  HIGH VISIBILITY

  JAS

  JEANS

  MASKERS

  MULTINORM

  MUTS

  OVERALL

  PET

  POLO

  RIEM

  SCHOENEN

  SJAAL

  SOKKEN

  SWEATER - TRUI

  SWEATER HOODED

  T-SHIRT

  VLAMVERTRAGEND

8810 STOFMASKER

3m p2 onderhoudsvrij stofmasker in cupvorm classic geeft een lichte, comfortabele en effectieve bescherming tegen stof en mist. de bolle vorm, het design met twee banden, het neusschuim en de neusklem garanderen draagcomfort voor verschillend gevormde gezichten. het geeft een betrouwbare, effectieve bescherming tegen fijne deeltjes en heeft een duurzame, tegen inklappen bestande binnenschelp.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,88

8812 STOFMASKER

3m p1 onderhoudsvrij stofmasker in cupvorm met uitademventiel classicgeeft een lichte, comfortabele en effectieve bescherming tegen stof en mist. de bolle vorm, het design met twee banden, het neusschuim en de neusklem garanderen draagcomfort voor verschillend gevormde gezichten. het geeft een betrouwbare, doeltreffende bescherming tegen fijne deeltjes en heeft een duurzame, tegen inklappen bestande binnenschelp. het beschikt over het 3m cool flow ventiel: dit vermindert de opbouw van warmte in het masker om werknemers een comfortabele bescherming te geven, zelfs in vochtige omstandigheden en in hitte. het kan gebruikt worden in combinatie met vizieren van 3m en gehoorbescherming van 3m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,00

8833S STOFMASKER FFP3 R D MET UITADEMVENTIEL

3m 8833s p3 onderhoudsvrij stofmasker in cupvorm met uitademventiel is een herbruikbaar model stofmasker met 3m cool flow ventiel. dit vermindert hitte en vochtopbouw voor een comfortabelere bescherming, zelfs in warme en vochtige omstandigheden. het heeft gevlochten hoofdbanden, een m-neusklem die snel en gemakkelijk rond de neus te vormen is voor groter draaggemak en een extra duurzame constructie van de buitenschaal. het 3m electret filtermateriaal zorgt ervoor dat dragers gemakkelijk door het masker kunnen ademen voor een comfortabele bescherming en de superzachte kussenvoering zorgt voor een prettig gevoel. het is inzetbaar tegen stofdeeltjes tot 50x de grenswaarde.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,94

AURA 9312+ STOFMASKER FFP1

3m aura 9312+ ffp1 onderhoudsvrij plooibaar stofmasker met uitademventiel is een opvouwbaar, makkelijk op te bergen stofmasker. het 3m cool flow ventiel vermindert hitte en vochtopbouw voor een comfortabelere bescherming, zelfs in warme en vochtige omstandigheden. de filtertechnologie voor lage ademweerstand geeft effectieve filterbescherming en tevens lagere ademweerstand en verbeterd ademgemak en comfort. het gevormde neuspaneel vormt zich goed naar contouren van ogen en neus, geeft een goed gezichtsveld en verbetert compatibiliteit met oogbescherming. de innovatieve kinband zorgt er voor dat het masker makkelijk opgezet en op het gezicht afgesteld kan worden. het heeft een boven paneel met reliŽf en de hoofdbanden houden het masker stevig op zijn plaats en geven een goede, comfortabele afdichting. het is inzetbaar tegen stofdeeltjes tot 4x de grenswaarde.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,92

AURA 9320+ STOFMASKER FFP2

3m aura 9320+sp ffp2 onderhoudsvrij plooibaar stofmasker is een opvouwbaar, makkelijk op te bergen stofmasker. de filtertechnologie voor lage ademweerstand, geeft effectieve filterbescherming en tevens lagere weerstand voor ademhaling. het is een ingenieus ontwerp met 3 panelen, waardoor het op veel verschillende gezichten past. het heeft een gevormd neuspaneel, gebogen ontwerp met laag profiel en vormt zich goed naar contouren van ogen en neus. het heeft een innovatieve kinband, waardoor het masker makkelijk opgezet en op het gezicht afgesteld kan worden. het boven paneel met reliŽf minimaliseert de stroom van warme, vochtige, uitgeademde lucht. de hoofbanden houden het masker stevig op zijn plaats en geven een goede, comfortabele afdichting. het is inzetbaar tegen stofdeeltjes tot 10x de grenswaarde.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,49

AURA WEGWERP STOFMASKER 9322+ FFP2 MET VENTIEL

3m aura 9322+ ffp2 onderhoudsvrij plooibaar stofmasker met uitademventiel is geschikt voor de bescherming tegen vaste en vloeibare, minder giftige stoffen, rook en kwartshoudende stof. het is ideaal bij bijvoorbeeld schuurwerkzaamheden met verf, omgang met sporen of meelstof en bij de verwerking van glas- en mineraalvezels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,55

AURA WEGWERP STOFMASKER 9332+ FFP3 MET VENTIEL

3m aura 9332+ p3 onderhoudsvrij plooibaar stofmasker met uitademventiel beschikt over het cool-flow-uitademventiel. het is geschikt voor de bescherming tegen vaste, vloeibare en niet vluchtige aŽrosolen en deeltjes tot het 30-voudige van de grenswaarden. het is ideaal bij bijvoorbeeld afvalsortering, laswerkzaamheden en het slijpen van rvs.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,58

FIJNSTOFMASKER CUPVORM FFP1 8710C3

3m fijnstofmasker ffp1 cupvorm 8710c3 is een voorgevormd, flexibel fijnstofmasker. het is geschikt voor toepassing bij handmatig schuren/schaven/zagen en het beschermt tegen fijnstof en allergieen (o.a. pollen). verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,25

FIJNSTOFMASKER CUPVORM FFP1 K101C3

3m basicline stofmasker ffp1 k101c3 is een vouwbaar fijnstofmasker met ffp1-beschermingsgraad. het biedt rendabele en comfortabele bescherming tegen stof en nevel. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

FIJNSTOFMASKER CUPVORM FFP2 8810C3

3m fijnstofmasker ffp2 cupvorm 8810c3 is een voorgevormd, flexibel fijnstofmasker. het is geschikt voor toepassing bij machinaal schuren/schaven/zagen, isoleren, gips/stucwerk mengen, slijpen, frezen, boren en slopen. het heeft een flexibele neusclip voor juiste plaatsing. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,25

FIJNSTOFMASKER CUPVORM FFP2 K102C3

3m basicline stofmasker ffp2 k102c3 is een vouwbaar fijnstofmasker met ffp2-beschermingsgraad. het biedt rendabele en comfortabele bescherming tegen stof en nevel. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

FIJNSTOFMASKER CUPVORM MET VENTIEL FFP1

3m fijnstofmasker cupvorm met uitademventiel ffp1 is een voorgevormd, flexibel fijnstofmasker cupvorm met uitadmenventiel. het is geschikt voor toepassing bij handmatig schuren/schaven/zagen. het beschermt tegen fijnstof en allergieen (o.a. pollen) en heeft een flexibele neusclip voor juiste plaatsing. door het uitademventiel is er minder ademweerstand en een bril beslaat niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,50

FIJNSTOFMASKER CUPVORM MET VENTIEL FFP2

3m fijnstofmasker ffp2 cupvorm 8822 is een voorgevormd, flexibel fijnstofmasker met uitademventiel. het is geschikt voor toepassing bij machinaal schuren/schaven/zagen, isoleren, gips/stucwerk mengen, slijpen, frezen, boren en slopen. het heeft een flexibele neusclip voor juiste plaatsing, zorgt voor minder ademweerstand door het uitademventiel en de bril beslaat niet. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,25

FIJNSTOFMASKER FFP1

3m p1 onderhoudsvrij stofmasker in cupvorm is een fijnstofmasker zonder uitademventiel. het is ter bescherming tegen vaste, vloeibare en niet vloeibare aerosollen en deeltjes. het is niet toegelaten voor kankerverwekkende stoffen en micro-organismen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,37

FIJNSTOFMASKER MET VENTIEL FFP2

3m basicline stofmasker cupvorm met uitademventiel is een standaard stofmasker in cupvorm. het stofmasker biedt extra bescherming en comfort door het uitademventiel bij alledaagse stoffige klussen in en om het huis.verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,99

FIJNSTOFMASKER VOUWBAAR MET VENTIEL FFP2

3m fijnstofmasker vouwbaar met uitademventiel ffp2 is makkelijk mee te nemen, past perfect, zorgt ervoor dat er fris en vrij geademd kan worden en voelt prettig aan. het is geschikt voor toepassing bij machinaal schuren/schaven/zagen, isoleren, gips/stucwerk mengen, slijpen, frezen, boren en slopen. het is eenvoudig opvouwbaar met 3 panelen en heeft een goede pasvorm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,00

FIJNSTOFMASKER VOUWBAAR MET VENTIEL FFP3

3m fijnstofmasker ffp3 met uitademventiel is ideaal bij het werken met giftige fijnstoffen. het is vouwbaar, heeft een perfecte pasvorm en is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. het heeft een uitademventiel wat het ademen vergemakkelijkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,99

GEUREN EN FIJNSTOFMASKER FFP1

3m fijnstofmasker cupvorm met uitademventiel tegen geuren ffp1 is voor de bescherming tegen geur en fijnstof bij (water)verven. het is toepasbaar bij werkzaamheden waarbij naast stofdeeltjes kleine hoeveelheden gassen en dampen vrijkomen, zoals bij verf op waterbasis. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

GEUREN EN FIJNSTOFMASKER FFP2

3m fijnstofmasker cupvorm met uitademventiel - tegen geuren ffp2 is ideaal bij (water)verven. het beschermt tegen geur en fijnstof en is te gebruiken bij werkzaamheden waarbij naast stofdeeltjes kleine hoeveelheden gassen en dampen vrijkomen, zoals bij verf op waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,99

STOFKAP

neo stofkap heeft een active carbon en is ce en tuv m+t gecertificeerd. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,73

STOFKAP FIJN STOF

topex stofkap fijn stof ce en tuv gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,52

STOFKAP MET FILTER

neo stofkap met filter heeft active carbon en is ce en tuv m+t getest. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,18

STOFMASKER 9310+ AURA FFP1 20 STUKS

3m aura 9310+ ffp1 onderhoudsvrij plooibaar stofmasker biedt effectieve bescherming tegen lage niveaus van fijn stof en nevels. het is een lichtgewicht stofmasker met een groter huidcomfort door de zachte binnenschaal. het is ontworpen met drie panelen voor groter draaggemak en onbelemmerd spreken. de hoofdbanden verdelen de druk gelijkmatig over het hoofd. verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,58

STOFMASKERS 3 STUKS

sam stofmaskers tegen grof stof. ze zijn comfortabel te dragen en hebben sterke elastieken. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,08

WEGWERP STOFMASKER 8822 FFP2 MET VENTIEL

3m p2 onderhoudsvrij stofmasker in cupvorm met uitademventiel classic is uitgevoerd met het cool-flow-uitademventiel. het is geschikt voor de bescherming tegen vaste deeltjes van minder giftige stoffen. het is ideaal bij bijvoorbeeld cement slijpen en het reinigen van duivenhokken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,26

3MNeoSAMTopex
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn