DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Kleding

ASSORTIMENT
KLEDING

  ACCESSOIRES

  BESCHERMING

  BODYWARMER

  BRETELBROEK

  BRILLEN

  BROEK

  FLEECE HEMD

  FLEECE JAS

  FLEECE VEST

  GEZICHTSCHILD

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  HIGH VISABILITY

  HIGH VISIBILITY

  JAS

  JEANS

  MASKERS

  MULTINORM

  MUTS

  OVERALL

  PET

  POLO

  RIEM

  SCHOENEN

  SJAAL

  SOKKEN

  SWEATER - TRUI

  SWEATER HOODED

  T-SHIRT

  VLAMVERTRAGEND

ACHILLES SCHOENEN

dassy schoenen achilles zijn sandalen die gekeurd zijn volgens uni en iso 20345:2012/src. de voering is in plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in kevlar. ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en zijn metaalvrij. geproduceerd in italiŽ.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,22

BOSTON VEILIGHEIDSSCHOEN S1P

aboutblu boston is een veiligheidsschoen s1p uni en iso 20345:2012/src (19382). het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van suede en textiel. de schoen is antistastisch, metaalvrij en ademend en heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, de bouw en lichte industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,65

BOUWLAARS

spirale by nora bouwlaars is antistatisch, heeft schokabsorberende hielen, een olie- en benzinebestendige zool en een stalen neus. het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw, engineering en zware industrie. het heeft veiligheidsklasse s5 en is uni en iso 20345:2011 en src gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,41

CORUS S3 LAGE SCHOEN

dassy schoenen corus zijn s3-veiligheidsschoenen met een sportieve look. ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de plasmafeelģ voering en het gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,17

DETROIT LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu veiligheidsschoen detroit low heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. de schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s3 uni en iso 20345:2012/src (19287) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

99,22

DETROIT MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu veiligheidsschoen detroit mid heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. de schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s3 uni en iso 20345:2012/src (192878 gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

105,27

DISCOVERY LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu discovery low heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en esd. het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. het heeft een composiet neus en is uni en iso 20345:2012/src (51375) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

88,33

DISCOVERY MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu veiligheidsschoen discovery mid heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en esd. het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. het heeft een composiet neus en is uni en iso 20345:2012/src (51375) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,96

ESTORIL VEILIGHEIDSSCHOEN S1P

aboutblu estoril veiligheidsschoen heeft een uitneembare, absorberende, antistatische binnenzool en textiel bovenmateriaal. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en esd. het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. het is s1p esd uni en iso 20345:2012/src (50349) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

96,80

HERMES SCHOENEN

dassy schoenen hermes zijn hoge schoenen die gekeurd zijn volgens uni en iso 20345:2012/src. de voering is in plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in kevlar. ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en een reflecterende bies. geproduceerd in italiŽ.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

88,81

IMOLA VEILIGHEIDSSANDAAL S1P

aboutblu imola veiligheidssandaal s1p heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, bovenmateriaal van suedeleder en textiel en een pu/tpu buitenzool. het is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool, is ventilerend, esd en geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s1p esd uni en iso 20345:2012/src (50383) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

100,43

INDIANAPOLIS LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu lage schoen indianapolis s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src (50351) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,64

INDIANAPOLIS MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu hoge schoen indianapolis s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src (50352) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,90

ITALIA VEILIGHEIDSSCHOEN S2

aboutblu italia veiligheidsschoen s2 heeft microvezel bovenmateriaal en een pu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor food/hygiene. het is s2 uni en iso 20345:2012/src (19267) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,71

JUPITER SCHOENEN

dassy schoenen jupiter zijn lage schoenen gekeurd volgens uni en iso 20345:2012/src. de voering is in plasmafeelģ, ze hebben zeroperforatie en een antistatische tussenzool in kevlar. ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in staal en een reflecterende bies. geproduceerd in italiŽ.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,90

LE MANS VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu lage schoen le mans s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. het is waterafstotend, heeft snijbestendig bovenmateriaal, is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is esd uni en iso 20345:2012/src (50376) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

99,22

LUCERNA VEILIGHEIDSSCHOEN

aboutblu lucerna veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal gemaakt van microvezel en een buitenzool van pu. het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. het heeft een stalen neus en is geschikt voor toepassing in food en hygiene. het is geproduceerd in italiŽ en s2 uni en iso 20345:2012/src (25026) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,66

MERCURY VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu lage schoen mercury s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, microvezel bovenmateriaal en een pu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en esd en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is esd uni en iso 20345:2012/src (51375) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,54

MUGELLO LAGE SCHOEN S3 ESD

aboutblu lage schoen mugello s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en esd en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn en lichte industrie. het is src uni en iso 20345:2012 dguv 112 191 gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,64

NEPTUNUS SCHOENEN

dassy schoenen neptunus zijn lage schoenen met een voering in plasmafeelģ, zeroperforatie, antistatische tussenzolen in kevlar, transparante antislipzolen en veiligheidsneus in composiet. ze zijn metaalvrij en geproduceerd in italiŽ. certificering: uni en iso 20345:2012/src.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,00

RANGER VEILIGHEIDSSCHOEN

aboutblu ranger s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en een pu buitenzool. het bovenmateriaal is gemaakt van leder en het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en een stalen neus. het is geschikt voor de bouw, engineering en zware industrie en is geproduceerd in italiŽ. het is s3 uni en iso 20345:2012/src (25042) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

150,04

SPARTA S3 HOGE SCHOEN

dassy schoenen sparta zijn s3-veiligheidsschoenen met een sportieve look. ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de plasmafeelģ voering en gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,01

T-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu t-light s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s3 uni en iso 20345:2012/src (19261) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

THANOS SCHOENEN

dassy schoenen thanos zijn veiligheidsschoenen voor het zware werk. deze schoenen hebben een hittebestendige en isolerende antislip loopzool met een zeroperforatie antistatische binnenzool voor betere bescherming van de voeten. hierdoor kunnen spijkers en andere scherpe voorwerpen niet door de zool heen dringen. verder zijn de schoenen voorzien van een 100% composiet neuskap. deze beschermt de tenen tegen vallende objecten en beknelling. de neus is verder beschermd door de tpu overneus, een slijtvaste overneus die voorkomt dat de neuzen kaal worden. ook kan door het waterdichte membraam wat is aangebracht onder het leer, geen water door de schoen naar binnen dringen. toch kan de werkschoen nog steeds ademen, zodat de voeten niet bezweet raken. de schoen voldoet aan de veiligheidsklasse en iso 20345:2004 - s3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

139,76

TROPEA S1P VEILIGHEIDSSCHOEN

aboutblu tropea s1p heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s1p uni en iso 20345:2012/src (25116) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,49

TROPEA S3 VEILIGHEIDSSCHOEN

proteq tropea s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s3 uni en iso 20345:2012/src (25116) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,49

V-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3

aboutblu v-light s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in italiŽ. het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. het is s3 uni en iso 20345:2012/src (19260) gecertificeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

ZEUS SCHOENEN

dassy schoenen zeus zijn lage schoenen, gekeurd volgens uni en iso 20345:2012/src. de voering is in plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in kevlar. ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in composiet en reflecterende bies. geproduceerd in italiŽ.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,76

Dassy
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn