DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Klimaatbeheersing

AFDEKGOOT 60X80X2000 MM

qlima afdekgoot 60x80x2000 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,35

AFDEKHOES

qlima afdekhoes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,09

CONDENSWATER POMP SI 2750

qlima condenswater pomp si 2750 met thermische beveiliging en alarmcontact. lengte (mm): pomp/vlotter: 61/55. breedte (mm): pomp/vlotter: 38/38. hoogte (mm): pomp/vlotter: 76/52. wateraansluiting: 6 mm. capaciteit (l/u): 10. opvoerhoogte 6 meter. aanzuiging 2 meter. regeling: vlotter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,60

GROND TRILLING DEMPERS

qlima grond trilling dempers zijn geschikt voor alle zibro/qlima buitenunits. ze kunnen geplaatst worden tussen de zibro/qlima airco buitenunit en de ondergrond, zodat er zo min mogelijk bijgeluid ontstaat van de airco buienunit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

GRONDBLOK + DEMPING

qlima grondblok + demping. gebruik: 2 stuks per airco.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,28

HOEK BINNEN- EN BUITENBOCHT

qlima hoek binnen- en buitenbocht (dichte bocht).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

HOEK BINNENBOCHT

qlima hoek binnenbocht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,86

HOEK BUITENBOCHT

qlima hoek buitenbocht (half open bocht).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,87

KOPPELSTUK AFDEKGOOT SEAL

qlima koppelstuk afdekgoot seal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

KOPPELSTUK VOOR AFDEKGOOT

qlima koppelstuk voor afdekgoot.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

LEIDING KLEM

qlima leiding klem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,41

METALEN MUURBEUGEL MET COATING

qlima hoek metalen muurbeugel met coating is een universele muurbeugel om de buitenunit van een wandmodel airco tegen een muur te monteren. het is verstelbaar, geschikt tot 150 kg en heeft een ce keurmerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,81

MUUR UITVOER

qlima muur uitvoer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,50

MUUR UITVOER GROOT

qlima muur uitvoer groot.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,96

MUURSTOP

qlima muurstop.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,57

P522

qlima p 522 biedt een uitstekend koelvermogen (2,2 kw) in een compacte vorm. het is een ideale oplossing voor directe verkoeling. stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. het effect is meteen merkbaar. dankzij de wielen is het eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. het biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. de airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

314,10

P528

qlima p 528 biedt een ongekend koelvermogen (2,8 kw) in een compacte vorm. het is een ideale oplossing voor directe verkoeling. stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. het effect is meteen merkbaar. dankzij de wielen is het eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. het is voorzien van een wifi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. het biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. de airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

404,10

PH534

qlima ph 534 kan zomers worden gebruikt om de binnenlucht te verkoelen (3,2 kw), maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen (2,9 kw) in de winter. dat levert een ongekend rendement op. het is een ideale oplossing voor het hele jaar. stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. het effect is meteen merkbaar. dankzij de wielen is het eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling of verwarming wenselijk is. het is voorzien van een wifi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. het biedt niet alleen de verkoeling en verwarming, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. de airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

494,10

S3364

qlima wand split airconditioning zonder snelkoppeling s 3364 is geschikt voor grotere ruimtes tot 200 m³ en heeft 1 buitenunit en 1 binnenunit. doordat dit model zeer doordacht met energie omgaat, bespaart dit tot 35% op uw energiekosten. deze warmtepomp is uitgerust met een modulerende compressor: temperatuurschommelingen worden zo tot een minimum beperkt met gebruik van minimale energie. dankzij deze innovatieve ‘inverter technologie’ schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau als de ingestelde temperatuur wordt bereikt. dat verschil is ook merkbaar bij het verwarmen en levert u een ongekend rendement op: 1 kw stroom is goed voor tot wel 6.5 kw warmte. tevens is dit model uitgerust met een extra vorstbeveiliging. deze airco dient door een vakkundig installatiebedrijf te worden geïnstalleerd. de airco is vooraf afgevuld voor maximaal 4 meter leiding. wanneer een langere leiding aangesloten wordt, dient de airco gevacumeerd en afgevuld te worden door een gecertificeerd bedrijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.159,20

S5048

qlima sc 5048 biedt jaarrond klimaatbeheersing. dankzij het platte en eigentijdse design past dit model in elk interieur. het is uitgerust met speciale wifi module. zo kan op afstand met de smartphone of tablet de airco in- of uitgeschakeld worden of de temperatuur aangepast worden. het display is dimbaar. in combinatie met het lage geluidsniveau is het ideaal voor gebruik in de slaapkamer. de compressor brengt een ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. vervolgens schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau om de temperatuur nagenoeg constant te houden. deze zogenoemde inverter-techniek is uiterst comfortabel en verbruikt minder energie dan bij conventionele on-off modellen. het wordt geleverd met 4m voorgemonteerde en voorgevulde leidingen.enkel het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen. het is een zeer compleet apparaat: koelen, ontvochtigen en verwarmen in één.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.079,10

SC3748

qlima wand split airconditioner met snelkoppeling sc 3748 is ideaal voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. dankzij het spaarzame verbruik is het een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren. het dc inverter-systeem zorgt voor een ideale temperatuur zonder temperatuurschommelingen zowel ’s zomers als ‘s winters. de lucht in de ruimte wordt razendsnel op het gewenste temperatuurniveau gebracht en vervolgens op een constant niveau gehouden, zodat onaangename temperatuurschommelingen vermeden worden. dit alles verbruikt zeer weinig energie en maakt de unit bovendien aanzienlijk stiller. het wordt geleverd met 4 meter voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. dit maakt de installatie aanzienlijk goedkoper en sneller. enkel het koppelen van het binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen. de qlima technologie garandeert een kostenbesparende bediening met een a ++ energie-efficiëntie in de airconditioning en verwarming a + en een efficiënte verwarming tot -25°c. de binnenunit past met het ranke design en het dimbare licht moeiteloos in elk interieur. het bevat ook een draadloze smart kit: download de app en de air-conditioner kan met de smartphone bediend worden (koelen, ontvochtigen en verwarmen). max. koelcapaciteit: 5451 watt. max. verwarmingscapaciteit: 6000 watt. ontvochtigingscapaciteit: 40.8 l/24 u. pim-sound pressure level indoor unit (db(a)): 42/38.5/28. het is geschikt voor ruimtes tot 145 m³.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

999,20

SC5025

qlima sc 5025 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. deze split airco is voorzien van een wifi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. de airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. het display is dimbaar en ideaal voor gebruik 's nachts. het is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden. doordat veel werkzaamheden zelf uitgevoerd kunnen worden, kan veel geld bespaard worden op de installatiekosten. het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. de ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller. het is geschikt voor ruimtes tot max. 85 m³.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

764,10

SC5032

qlima sc 5032 is een split-unit airco, uitgerust met een wifi module voor extra comfort en luxe. zo kan met behulp van de smartphone of tablet de airco bediend worden. de wandmodel airco is stijlvol vormgegeven. het eigentijdse, platte display past moeiteloos in elk interieur en is dimbaar voor extra slaapcomfort. de warmtepomp van dit model airconditioner wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen. dat levert een ongekend rendement op. de handige snelkoppeling maakt de installatie vele malen eenvoudiger en dus goedkoper. 4 meter flexibele leidingen zijn reeds voorgemonteerd aan de binnenunit. het model produceert bijzonder weinig geluid. het is ideaal voor gebruik in de slaapkamer. de compressor brengt een ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. vervolgens schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau om de temperatuur nagenoeg constant te houden. deze zogenoemde inverter-techniek is uiterst comfortabel en verbruikt minder energie dan bij conventionele on-off modellen. met dit model kan gekoeld, ontvochtigd en verwarmd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

899,10

SNELKOPPELING VOOR CONDENSWATERAFVOER

qlima snelkoppeling voor condenswaterafvoer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

TRILLING DEMPERS (SET VAN 4)

qlima trilling dempers 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,24

WINDOW FITTING KIT

qlima window fitting kit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,00

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn