DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Klimaatbeheersing

AFDEKGOOT 60X80X2000 MM

qlima afdekgoot 60x80x2000 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,35

AFDEKHOES

qlima afdekhoes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,09

CONDENSWATER POMP SI 2750

qlima condenswater pomp si 2750 met thermische beveiliging en alarmcontact. lengte (mm): pomp/vlotter: 61/55. breedte (mm): pomp/vlotter: 38/38. hoogte (mm): pomp/vlotter: 76/52. wateraansluiting: 6 mm. capaciteit (l/u): 10. opvoerhoogte 6 meter. aanzuiging 2 meter. regeling: vlotter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,60

GROND TRILLING DEMPERS

qlima grond trilling dempers zijn geschikt voor alle zibro/qlima buitenunits. ze kunnen geplaatst worden tussen de zibro/qlima airco buitenunit en de ondergrond, zodat er zo min mogelijk bijgeluid ontstaat van de airco buienunit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

GRONDBLOK + DEMPING

qlima grondblok + demping. gebruik: 2 stuks per airco.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,28

HOEK BINNEN- EN BUITENBOCHT

qlima hoek binnen- en buitenbocht (dichte bocht).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

HOEK BINNENBOCHT

qlima hoek binnenbocht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,86

HOEK BUITENBOCHT

qlima hoek buitenbocht (half open bocht).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,87

KOPPELSTUK AFDEKGOOT SEAL

qlima koppelstuk afdekgoot seal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

KOPPELSTUK VOOR AFDEKGOOT

qlima koppelstuk voor afdekgoot.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

LEIDING KLEM

qlima leiding klem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,41

METALEN MUURBEUGEL MET COATING

qlima hoek metalen muurbeugel met coating is een universele muurbeugel om de buitenunit van een wandmodel airco tegen een muur te monteren. het is verstelbaar, geschikt tot 150 kg en heeft een ce keurmerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,81

MUUR UITVOER

qlima muur uitvoer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,50

MUUR UITVOER GROOT

qlima muur uitvoer groot.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,96

MUURSTOP

qlima muurstop.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,57

P426

qlima mobiele airconditioner p 426 combineert een hoog rendement met een laag energieverbruik. het model is uitgerust met het milieuvriendelijke koudemiddel r32. dit belast het milieu aanzienlijk minder. dit apparaat is een ideale oplossing voor directe verkoeling. stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. het effect is meteen merkbaar. dankzij de wielen verplaats is het apparaat eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. deze airconditioner brengt niet alleen de temperatuur naar beneden, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel, door de lucht gelijktijdig te ontvochtigen. tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening. geschikt voor ruimtes van 65-90 m³. ontvochtigingscapaciteit: 30 liter per 24 uur. energieverbruik: 1010 watt per uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

359,10

P432

qlima mobiele airconditioner p 432 biedt een ongekend koelvermogen (3,5 kw) in een compacte vorm. het is een ideale oplossing voor directe verkoeling. stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. het effect is meteen merkbaar. dankzij de wielen is dit apparaat eenvoudig te verplaatsennaar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. dit apparaat biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. de airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening. geschikt voor ruimtes tot 80-100 m³. ontvochtigingscapaciteit: 46 liter per 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

449,10

S3431 AIRCO

qlima wand split airconditioning zonder snelkoppeling is een krachtig apparaat. de handige snelkoppeling maakt de installatie vele malen eenvoudiger en dus goedkoper. de 4 meter flexibele leidingen zijn reeds voorgemonteerd aan de binnenunit. dankzij het platte en eigentijdse design past dit model in elk interieur. het model produceert bijzonder weinig geluid en is ideaal voor gebruik in de slaapkamer. de compressor brengt een ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. vervolgens schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau om de temperatuur nagenoeg constant te houden. deze zogenoemde inverter-techniek is uiterst comfortabel en verbruikt minder energie dan bij conventionele on-off modellen. de warmtepomp van dit model airconditioner wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen. dat levert een ongekend rendement op. dit apparaat koelt, ontvochtigt en verwarmt. koelvermogen: 4,47 kw. geschikt voor 100 m³.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

899,10

SC3725

qlima wand split airconditioner met snelkoppeling sc 3725 is geschikt voor ruimtes tot 85 m³ en heeft een timer en luchtfilter. energie-efficiëntieverhouding: 6.30 eer. maximaal vermogen: 2650 watt. geluidsniveau (db): 60. koelgas: r410a. ontvochtiging: ja. het bevat ook een draadloze smart kit: download de app en de air-conditioner kan met de smartphone bediend worden (koelen, ontvochtigen en verwarmen). het heeft een afstandsbediening met lcd scherm en de airco kan bediend worden tot ongeveer 8 meter. het is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

719,10

SC3731

qlima wand split airconditioner met snelkoppeling sc 3731 heeft een handige snelkoppeling wat de installatie vele malen eenvoudiger en dus goedkoper maakt. de 4 meter flexibele leidingen zijn reeds voorgemonteerd aan de binnenunit en dankzij het platte en eigentijdse design past dit model in elk interieur. het model produceert bijzonder weinig geluid en is ideaal voor gebruik in de slaapkamer. de compressor brengt een ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. vervolgens schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau om de temperatuur nagenoeg constant te houden. deze zogenoemde inverter-techniek is uiterst comfortabel en verbruikt minder energie dan bij conventionele on-off modellen. de warmtepomp wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen. dat levert een ongekend rendement op. het bevat ook een draadloze smart kit: download de app en de air-conditioner kan met de smartphone bediend worden (koelen, ontvochtigen en verwarmen). maximale koelcapaciteit: 4467 watt. maximale verwarmingscapaciteit: 4877 watt. ontvochtigingscapaciteit: 26l/24u. pim-sound pressure level outdoor unit min (db(a)): 56. het is geschikt voor ruimtes tot max. 100 m³.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

899,10

SC3748

qlima wand split airconditioner met snelkoppeling sc 3748 is ideaal voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. dankzij het spaarzame verbruik is het een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren. het dc inverter-systeem zorgt voor een ideale temperatuur zonder temperatuurschommelingen zowel ’s zomers als ‘s winters. de lucht in de ruimte wordt razendsnel op het gewenste temperatuurniveau gebracht en vervolgens op een constant niveau gehouden, zodat onaangename temperatuurschommelingen vermeden worden. dit alles verbruikt zeer weinig energie en maakt de unit bovendien aanzienlijk stiller. het wordt geleverd met 4 meter voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. dit maakt de installatie aanzienlijk goedkoper en sneller. enkel het koppelen van het binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen. de qlima technologie garandeert een kostenbesparende bediening met een a ++ energie-efficiëntie in de airconditioning en verwarming a + en een efficiënte verwarming tot -25°c. de binnenunit past met het ranke design en het dimbare licht moeiteloos in elk interieur. het bevat ook een draadloze smart kit: download de app en de air-conditioner kan met de smartphone bediend worden (koelen, ontvochtigen en verwarmen). max. koelcapaciteit: 5451 watt. max. verwarmingscapaciteit: 6000 watt. ontvochtigingscapaciteit: 40.8 l/24 u. pim-sound pressure level indoor unit (db(a)): 42/38.5/28. het is geschikt voor ruimtes tot 145 m³.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.124,10

SNELKOPPELING VOOR CONDENSWATERAFVOER

qlima snelkoppeling voor condenswaterafvoer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

SPLIT UNIT AIRCO S 3364 (TOT 200 M3)

qlima wand split airconditioning zonder snelkoppeling s 3364 is geschikt voor grotere ruimtes tot 200 m³ en heeft 1 buitenunit en 1 binnenunit. doordat dit model zeer doordacht met energie omgaat, bespaart dit tot 35% op uw energiekosten. deze warmtepomp is uitgerust met een modulerende compressor: temperatuurschommelingen worden zo tot een minimum beperkt met gebruik van minimale energie. dankzij deze innovatieve ‘inverter technologie’ schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau als de ingestelde temperatuur wordt bereikt. dat verschil is ook merkbaar bij het verwarmen en levert u een ongekend rendement op: 1 kw stroom is goed voor tot wel 6.5 kw warmte. tevens is dit model uitgerust met een extra vorstbeveiliging. deze airco dient door een vakkundig installatiebedrijf te worden geïnstalleerd. de airco is vooraf afgevuld voor maximaal 4 meter leiding. wanneer een langere leiding aangesloten wordt, dient de airco gevacumeerd en afgevuld te worden door een gecertificeerd bedrijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.304,10

TRILLING DEMPERS (SET VAN 4)

qlima trilling dempers 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,24

TSCS725 AIRCO

tectro wand split airconditioner met snelkoppeling tscs 725 kan koelen, ventileren, ontvochtigen en bijverwarmen. de airco is geschikt voor ruimtes van maximaal 60-85 m³ en is uitgerust met 2-laags filter, screenfilter - active carbon filter en zowel de 'inverter' technologie als een handige snelkoppeling. veel van de installatiewerkzaamheden kunnen zelf uitgevoerd worden. dit maakt de installatie van deze airco goedkoper, gemakkelijker en sneller. het innovatieve inverter systeem schakelt de compressor van het apparaat geleidelijk naar een lager werkingsniveau als de ingestelde temperatuur bereikt wordt. zodoende kan met een minimaal energieverbruik de temperatuur gehandhaafd blijven. de flexibele leidingen zijn voorgemonteerd aan de binnenunit en het apparaat is uitgerust met een snelkoppeling. enkel het koppelen van de leidingen dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden. vermogen koelen: 3.350 kw. vermogen verwarmen: 3.452 kw. energieverbruik: 0.92 kw. afmetingen binnenunit: 715x250x188 mm. afmetingen buitenunit: 770x555x300. koudemiddel type/vulling: r410a/800 k/g. de buitenunit bevat een aansluitleiding, afvoerslang, luchtinlaat en luchtuitlaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

629,10

Tectro
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn