DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Klimaatbeheersing

FPG/FPT 102 TROLLEY

qlima fpg 102 trolley hoort bij de gasgestookte plancha bakplaat fpg 102 van qlima. met deze trolley kan van de plancha bakplaat een buitenkeuken met twee ruime plateaus voor kookgerei en eten worden gemaakt. de bakplaat is eenvoudig te plaatsen op de trolley. er wordt meer ruimte maar ook meer comfort gecreŰerd doordat de bakplaat op kookhoogte staat. de trolley heeft twee deurtjes met daarachter een plateau voor de gasfles. hiermee kan de trolley veilig verplaatst worden naar iedere gewenste plek door de twee wieltjes aan ÚÚn zijde.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,10

FPG102

qlima fpg 102 plancha is een compacte gasgestookte bakplaat. het is voorzien van twee knoppen (2 x 2,5 kw) zodat de temperatuur optimaal geregeld kan worden. de bakplaat is supersnel op temperatuur en er ontstaat geen last van rook. de grillplaat heeft een afmeting van 47 x 37 cm en is geschikt voor het grillen en bakken van vlees, vis en groente. door het compacte formaat kan de bakplaat overal neergezet worden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,10

NJOY 1007

qlima njoy 1007 table grill is een compacte draagbare barbecue. door de lage rookontwikkeling is deze healthy grill zowel binnen als buiten te gebruiken. het is verpakt in een handige draagtas met een grillplaat en tang, waardoor deze bbq overal mee naartoe genomen kan worden. het is een op houtskool gestookte barbecue in combinatie met een speciale gel en ventilator waardoor er bijna geen rook vrij komt. de bbq is snel op temperatuur en ready-to-use. met zijn afmeting van 342 x 335 x 182 mm is dit de ultieme barbecue voor in huis, op het strand, in de bergen, op de camping of voor een heerlijke maaltijd thuis op het balkon.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,10

OKG102

qlima okg 102 buiten keuken (gas) maakt outdoor cooking nog leuker. de twee regelbare branders met ieder een vermogen van 3 kw zorgen ervoor dat snel de juiste temperatuur en een gelijkmatige warmteverdeling bereikt wordt om vlees, vis en groente te grillen. de afmeting van de grillplaat is 48 x 42 cm. in de geŰmailleerde afsluitbare deksel zit een ge´ntegreerde thermometer zodat er continu zicht is op de temperatuur. slow cooking is ook mogelijk zodat langzaam het vlees op smaak gebracht kan worden. de grillplaat heeft aan beide zijden een plateau waarop eten of kookgerei gelegd kan worden tijdens het koken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,10

OKG102 COVER

qlima okg 102 cover is een beschermhoes voor buitenkeuken okg 102.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,96

OKG103

qlima okg 103 buiten keuken (gas) is een gasgestookte buitenkeuken met het comfort en luxe van een echte keuken. deze outdoor cooker is voorzien van drie regelbare gasbranders van ieder 3 kw die de warmte gelijkmatig over de grillplaat verdelen. op de grillplaat van 60 x 42 cm kan een complete maaltijd klaar gemaakt worden van gegrilld vlees, vis en groente. door de afsluitbare deksel is slow cooking ook mogelijk. de deksel heeft een ge´ntegreerde thermometer zodat er altijd zicht is op de temperatuur. de grillplaat heeft aan beide zijden een plateau voor het kookgerei en eten. de verplaatsbare buitenkeuken heeft ook nog een opbergruimte voor alle barbecue accessoires en de gasfles.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,10

OKG103 COVER

qlima okg103 cover is een beschermhoes voor buitenkeuken okg 103.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,96

OKG104

qlima okg 104 buiten keuken (gas) is de topper in het assortiment outdoor cookers. het biedt comfortabel en veilig koken in de buitenlucht met alle mogelijkheden van een keuken. het heeft vier regelbare branders van ieder 3 kw die de warmte gelijkmatig verdelen over de grillplaat. naast de grillplaat van 70 x 42 cm, heeft deze buitenkeuken ook nog een side burner van 2,5 kw. volop mogelijkheden om een heerlijke uitgebreide maaltijd te bereiden voor vrienden en familie dus. door de afsluitbare deksel met ge´ntegreerde thermometer is slow cooking mogelijk en is er altijd zicht op de temperatuur. de barbecue heeft aan beide zijden van de grillplaat een plateau voor al het keukengerei. ook is er nog een opbergruimte voor de barbecue accessoires en gasfles.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

269,10

OKG104 COVER

qlima okg104 cover is een beschermhoes voor buitenkeuken okg 104.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,96

PC/PG 10 TROLLEY

qlima pc/pg 10 trolley is een inklapbare trolley om van de draagbare barbecues pc 1015 en pg 101 echte buitenkeukens te maken. de barbecue is eenvoudig op de trolley te plaatsen, waardoor een kookplek op een comfortabele hoogte ontstaat. de trolley is inklapbaar waardoor het maar weinig opbergruimte inneemt in de garage, schuur of op het balkon. maar het is ook verrijdbaar zodat de barbecue veilig verplaatst kan worden. de trolley is voorzien van twee kleine plateaus voor al het kookgerei.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,10

PC1015

qlima pc 1015 portable grill is een draagbare barbecue gestookt op houtskool. het is een compacte bbq die door zijn afmeting van 500 x 500 x 360 mm op iedere plek, zoals de camping, het strand of het park, gebruikt kan worden. deze barbecue met een grillplaat van 53 x 37 cm is geschikt voor het grillen van vlees, vis en groente. door de afsluitbare deksel kan de bbq ook gebruikt worden voor slow cooking om het vlees rustig op smaak te laten komen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,10

PC1015/PG101 COVER

qlima pc 1015/pg 101 cover is geschikt voor de pc 1015 en pg 101.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,46

PG101

qlima pc 101 portable grill is een draagbare op gasgestookte barbecue. het is een compacte bbq die op iedere plek neergezet kan worden voor het grillen en bakken van vlees, vis en groente. door de afsluitbare deksel kan deze barbecue ook gebruikt worden voor slow cooking om zo het vlees rustig op smaak te laten komen. de grillplaat heeft een oppervlakte van 53 x 37 cm en heeft een vermogen van 3,5 kw. deze regelbare gasgestookte bbq is snel op temperatuur en er ontstaat geen rooklast.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,10

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn