DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Klimaatbeheersing

H 208 (35 M3)

zibro bevochtiger h 208 brengt het vochtgehalte in ruimten tot 35 m³ snel op peil om zo een optimale luchtvochtigheid te creëren. een ultrasoon element, dat hoogfrequente trillingen produceert, brengt minieme vochtdeeltjes cool mist in de lucht. tijdens dit proces komen ook negatieve ionen vrij die zorgen voor een betere luchtvitaliteit. stroomverbruik: 45 w. aansluitspanning: 230/50/1 v/hz/ph.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,85

H130 LUCHTBEVOCHTIGER

qlima luchtbevochtiger h130 is een modern vormgegeven bevochtiger, ideaal voor kleinere ruimtes. dit apparaat wordt geleverd met twee losse vernevelingskoppen om zelf de plaats van de verneveling te kunnen afstemmen. verder is het model voorzien van een handige timerfunctie. wanneer het waterreservoir gevuld moet worden, geeft het apparaat dit aan. het water wordt daarnaast automatisch gefilterd dankzij het actiefkoolfilter in het water. het verspreidt tot 5 liter waterdamp per dag. gebruiksindicatie: ruimtes tot 15 m³.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,10

H218 BEVOCHTIGER

qlima mobiele luchtbevochtiger h218 brengt het vochtgehalte in de woning snel op peil om zo een optimale luchtvochtigheid te creëren. het heeft een ultrasoon element, dat hoogfrequente trillingen produceert en minieme vochtdeeltjes (‘cool mist’) in de lucht brengt. tijdens dit proces komen ook negatieve ionen vrij, die zorgen voor een betere luchtvitaliteit. het uitneembaar waterreservoir is eenvoudig te vullen. daarnaast is het apparaat uitgerust met een hygrostaat en heeft een deze een zeer laag energieverbruik. verspreidt tot 8 liter waterdamp per dag. gebruiksindicatie: ruimtes tot 35 m³.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,85

H509 LUCHTBEVOCHTIGER

qlima mobiele luchtbevochtiger h509 is extreem stil, heeft een laag energieverbruik en is uitgerust met ‘cool mist’. het ultrasoon element gebruikt hoogfrequente trillingen om minieme vochtdeeltjes (‘cool mist’) in de lucht te brengen. bijkomend voordeel is dat dit apparaat tijdens dit proces negatieve ionen genereert voor een betere luchtvitaliteit. het apparaat heeft daarnaast nog een timer en tiptoetsbediening en wanneer het waterreservoir leeg is schakelt het apparaat zichzelf uit. het unieke design met blauwe led verlichting zorgt daarnaast voor een eigentijdse uitstraling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,10

LUCHTBEVOCHTIGER H408

qlima mobiele luchtbevochtiger waterresevoir 4,5 liter h408 is geschikt voor ruimtes tot 35³ en heeft een timer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,10

WATERFILTER VOOR H509

qlima waterfilter voor de h509.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,09

Zibro
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn