DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Klimaatbeheersing

ASZ1010

qlima as zuiger asz1010 is de optimale oplossing voor het makkelijk en grondig reinigen van de pelletkachel, houtkachel, openhaard en/of barbecue. de aszuiger is de kleinere variant binnen het assortiment. het heeft een motor met een vermogen van 600 watt, een zuigslang van brandwerend aluminium en een vlamwerende metalen opvangbak van 12 liter met een speciale kunststof coating. het is voorzien van een hepa filter: een speciale uitwasbare filter die zeer fijne stofdeeltjes uit de afvallucht van een stofzuiger haalt. de lucht die uitgeblazen wordt is schoon en zorgt voor het behoud van een optimaal binnenklimaat. het heeft een stevig handvat en een stroomkabel van 1,5 meter. voor het grondig reinigen van alle onbereikbare hoekjes heeft dit apparaat naast de zuigfunctie ook een blaasfunctie. afmetingen: 260x260x295 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,10

ASZ1020

qlima asstofzuiger asz 1020 is de optimale oplossing voor het makkelijk en grondig reinigen van de pelletkachel, houtkachel, openhaard en/of barbecue. de aszuiger heeft een krachtige motor met een vermogen van 1200 watt. het heeft een zuigslang van brandwerend aluminium en een vlamwerende metalen opvangbak van maar liefst 20 liter met een speciale kunststof coating. het apparaat is voorzien van een hepa filter: dit is een speciale uitwasbare filter die zeer fijne stofdeeltjes filtert voordat deze terugstromen in de lucht. de lucht die uitgeblazen wordt, is schoon en zorgt voor het behoud van een optimaal binnenklimaat. de asstofzuiger heeft zwenkwieltjes, een stevig handvat en als enige in de markt een extra lange stroomkabel van 3 meter. waardoor de reikwijdte oploopt tot 4,4 meter. voor het grondig reinigen van alle onbereikbare hoekjes is het apparaat voorzien van een handig rechthoekig eindstuk en het heeft naast de zuigfunctie ook nog een blaasfunctie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,60

BENZINE TANKDOP METAL CAP

qlima tankdop is geschikt voor de petroleumkachels zibro / qlima r133tc, r2224tc, r124c, r134c, r172tc, r7027c, r8027c, r4024tc en r7127tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,84

BOVENGLAS VOOR QLIMA PETROLEUMKACHEL R 8027 C

qlima bovenglas voor de petroleumkachel qlima r 8027 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,76

BRANDERKOUS TYPE O (VOORHEEN TYPE N)

qlima kous type o is geschikt voor de qlima petroleumkachels qlima r 4024 tc, r 7127 tc, r 172 tc, r 2224 tc, r 124 c, r 134 c, r 8027 c, r 7027 c, r 4224 tc, r 8128 c en tectro r 233 tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,96

BRANDSTOF EXTRA (VOORHEEN ZIBRO)

qlima brandstof extra is een brandstof van de hoogste kwaliteit, de hoogste efficintie en het hoogste comfort. deze brandstof zorgt voor een langere levensduur van de kachel met het hoogste rendement. bovendien is het een betrouwbare en schone brandstof, genspecteerd en getest door onafhankelijke laboratoria.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,99

BRANDSTOF KRISTAL (VOORHEEN ZIBRO)

qlima brandstof kristal is brandstof van de hoogste kwaliteit, de hoogste efficintie en het hoogste comfort. deze brandstof zorgt voor een superieure warmtebeleving en garandeert het hoogste comfort met geurvrije warmte en een langere levensduur van de kachel. het is een betrouwbare en schone brandstof, die is genspecteerd en getest door onafhankelijke laboratoria.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,99

CLEANGRIP DOP

let op, dit artikel is vanaf augustus/september 2018 weer leverbaar. qlima cleangripdop is geschikt voor alle qlima petroleumkachels. de 'schone handen dop' kan over de tankdop geplaatst worden wanneer de tankdop van de wisseltank afgedraaid moet worden om de wisseltank met nieuwe qlima brandstof te vullen. hierdoor blijven de handen schoon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,46

CONVECTOR KACHEL EHC 3020

qlima ech 3020 turbo white is een convectorkachel met een maximaal vermogen van 2000 watt. het laat de koude lucht langs een verwarmingselement vloeien, de warme lucht stijgt op en zodoende onstaat een natuurlijke luchtcirculatie. deze manier van verwarmen werkt geluidloos en zeer geleidelijk. dit model is licht van gewicht en eenvoudig verplaatsbaar van de ene naar de andere ruimte. de kachel heeft een oververhittingsbeveiliging, een instelbare thermostaat, 3 warmte standen en is geschikt voor ruimtes tot 80 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,66

COVER PGP 113

qlima pgp 113 cover is een praktische hoes die de terrasverwarmer tegen vuil en stof beschermt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,10

COVER PGU 2013

qlima pgu 2013 cover is een praktische hoes die de terrasverwarmer tegen vuil en stof beschermt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,10

DFA 1650 PREMIUM

qlima dfa 1650 premium is een ideaal warmtekanon voor het verwarmen van garages, schuurtjes, magazijnen of loodsen. hij kan zowel ingezet worden als hoofd- als bijverwarming. het kan gebruikt worden op petroleum of diesel. met een vermogen van 16,5 kw, verwarmt het ruimtes tot wel 260 m. het beschikt over een overhittingsbeveiliging en een piezo-elektronische ontsteking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

296,10

DFA 2900 PREMIUM

qlima dfa 2900 premium is het ideale warmtekanon als hoofd- of bijverwarming. het wordt vaak gebruikt voor het verwarmen van garage, schuur of magazijn tijdens koude dagen. het kan zowel gebruikt worden op petroleum al op diesel. met een vermogen van 29 kw, verwarmt het tot wel 455 m. het beschikt over een stevig handvat, een corrosiebestendige tank, thermostaatfunctie en brandstofmeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

368,10

DFA 4100 PREMIUM

qlima dfa 4100 mag met recht een warmtekanon genoemd worden. dit heteluchtkanon biedt een verwarmingsvermogen van 41 kw, goed voor ruimtes tot wel 645 m. het wordt veelal gebruikt als hoofd- of bijverwarming in grote garages, loodsen of schuren. het is van het type dual fuel en kan zowel gevuld worden met petroleum als diesel. het is uitgerust met praktische wielen en een stevig handvat. de grote roestvrije tank van 45 liter is goed voor zo'n 11 branduren. het model is verder uitgerust met een overhittingsbeveiliging, een 8 staps thermostatische bediening en micro-elektronica voor een continue controle op het verbrandingsproces.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

449,10

DRUKREGELAAR VOOR QLIMA GFA

qlima gfa 10xx 700 mbar regulator set is geschikt voor gebruik met de qlima gfa 10xx gaskanonnen. de slang is 1,5 meter lang en voorzien van de juiste aansluitingen. het is geschikt voor lpg butaan en propaan, maximaal 3.0 kilogram per uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,99

ETHANOL VAN PLANTAARDIGE OORSPRONG

qlima ethanol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,56

FFB VUURTAFEL

qlima ffb is een sfeerhaard die op bio-ethanol brandt. de vormgeving van deze decohaard is modern en strak in een l-vorm. het is een pronkstuk in de woonkamer of tuin. het kan veilig ontstoken en bijgevuld worden. de haard is aan twee zijden voorzien van veiligheidsglas dat tegen hoge temperaturen kan, maar ook tegen plotselinge temperatuurswisselingen. afmetingen ffb 8060: 80 x 60 cm. afmetingen ffb 830: 45 x 30 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,96

FFB017

qlima ffb 017 is een ronde sfeerhaard op bio-ethanol. het is veilig en makkelijk te ontsteken en zorgt direct voor een sfeervol vuurtje zonder gedoe met aanmaakblokjes. naast het comfort van deze sfeerhaard, is deze sfeerhaard op bio-ethanol ook heel veilig. de bio-ethanol kan eenvoudig bijgevuld worden zonder verspilling doordat de brandstof direct wordt geabsorbeerd. het veiligheidsglas is bestand tegen plotselinge temperatuurswisselingen en kan zelfs tegen een temperatuur van 300 graden celsius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,96

FFB022

qlima ffb 022 is een strak vormgegeven sfeerhaard die eenvoudig en veilig ontstoken kan worden met een aansteker. het is voorzien van veiligheidsglas, is bestand tegen 300 graden celsius en tegen plotselinge temperatuurswisselingen als het glas bijvoorbeeld met koud water in aanraking komt. ook het navullen is makkelijk en veilig, de bio-ethanol wordt direct geabsorbeerd. zo is er ook geen verspilling van deze zuivere brandstof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,46

FFB105

qlima ffb 105 op bio-ethanol is een modern vormgegeven sfeerhaard. deze rechthoekige tafelhaard met aan twee zijden een glaspaneel, kan eenvoudig en veilig ontstoken en opnieuw bijgevuld worden. hierdoor is er bijna geen last van as of vonken van het vuur. de bio-ethanol wordt tijdens het bijvullen direct geabsorbeerd waardoor niets geknoeid kan worden. deze vuurhaard is veilig door het veiligheidsglas en de dubbele veiligheidsbrander.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,96

FFB106

qlima ffb 106 is een vrijstaande moderne tafelhaard op bio-ethanol. er ontstaat direct een leuk vlammenpatroon zonder de rommel van hout en aanmaakblokjes of last van rook en rondspringende vonken. de tafelhaard kan eenvoudig en veilig ontstoken en bijgevuld worden zonder brandstof te verspillen. de tafelhaard is voorzien van twee panelen van veiligheidsglas. dit glas is bestand tegen hoge temperaturen tot maar liefst 300 graden celsius en kan tegen een plotselinge temperatuurswisseling als er bijvoorbeeld koud water overheen valt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,46

FFB207

qlima ffb 207 is een tafelhaard op bio-ethanol en is gemaakt van keramiek. door het asymmetrisch maanvormige ontwerp is het een waar kunstwerk in de woonkamer, op de tuintafel, aan de rand van de vijver of een ander mooi plekje in de tuin. deze decoratieve vuurhaard brengt sfeer in de woonkamer of op het buitenterras. het kan makkelijk en veilig ontstoken worden en het stalen reservoir kan eenvoudig zonder verspilling bijgevuld worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,96

FFB4242

qlima ffb 4242 op bio-ethanol is een opvallende verschijning door zijn kubistische vormgeving. het strakke ontwerp in combinatie met het zwarte metaal is een echte eyecatcher in de woonkamer of op het terras of patio. hij kan eenvoudig en veilig ontstoken en bijgevuld worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

107,10

FFGW4068

qlima ffgw 4068 deco fire grill wood is niet alleen een fijne buiten openhaard, maar ook een barbecue. de vuurschaal staat op 3 stevige pootjes en het in hoogte verstelbare grillrooster hangt aan een ketting boven de vuurschaal. daardoor gaart het vlees gelijkmatig en hoeft het maar n keer omgedraaid te worden. het grillrooster hangt met de ketting aan een demontabele zwenklift die weer aan de vuurschaal bevestigd is. het kan gemakkelijk verplaatst en eenvoudig schoongemaakt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,10

FFGW4556

qlima ffgw 4556 deco fire grill wood metalen vuurschaal is multifunctioneel. een vuurschaal om lekker een vuurtje in te stoken en te genieten van de warmte, maar ook te gebruiken als barbecue met de bijgeleverd grillrooster. door de bijpassende vonkendeksel worden rondspringende vonken van het smeulende hout voorkomen. deze stabiele vuurschaal is voorzien van drie inklapbare pootjes zodat het makkelijk opgeborgen kan worden in de schuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,10

FFW2550

qlima ffw 2550 deco fire wood is een tafelmodel met een vuurschaal die door zijn hoogte perfect past bij een lounge set. de uitneembare vuurschaal met een doorsnede van 45 cm kan heel eenvoudig schoongemaakt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,10

FFW3052

qlima ffw 3052 deco fire wood vuurkorf met houtopslag is een metalen vuurkorf waarmee heerlijk een vuurtje gestookt kan worden op het terras of in de tuin. door de afmeting van de vuurkorf kan deze op iedere plek neergezet worden, maar is het reinigen ook een eenvoudige klus. in deze vuurkorf kan hout gestookt worden dat tevens onder de korf opgeslagen kan worden. stoken op houtskool is ook mogelijk. de zijkanten van deze buitenhaard zijn opengewerkt zodat er voldoende zuurstof bij kan voor een perfect vuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,50

FFW3067

qlima ffw 3067 deco fire wood heeft een strak vormgegeven scandinavisch design. de zijkanten zijn opengewerkt zodat een perfect vuurtje ontstaat doordat er genoeg zuurstof bij het vuur kan. in deze metalen vuurkorf kan hout en houtskool gestookt worden. door de afmeting en het gewicht kan deze buitenhaard op iedere gewenste plek in de tuin of terras gezet worden en het kan eenvoudig worden schoongemaakt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,50

GFA1010

qlima gfa1010 is een krachtig warmtekanon, ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes zoals garages, werkplaatsen en loodsen. het werkt op butaan of propaan en biedt een vermogen van 10 kw. het brengt ruimtes tot wel 160 m razendsnel op temperatuur. het is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een vlamdetectiesysteem (fsd).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,10

GFA1015

qlima gfa1015 is een gas forced air heater. met dit warmtekanon op gas worden grote ruimtes zoals garages, werkplaatsen en loodsen moeiteloos verwarmd. het verwarmt op basis van butaan of propaan en biedt een verwarmvermogen van 15 kw. het verwarmt razendsnel ruimtes tot wel 235 m en is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een vlamdetectiesysteem (fsd).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

107,10

GFA1030E

qlima gfa 1030 e is met zijn capaciteit van 30 kw een echte krachtpatser. met deze gas forced air heater worden grote ruimtes (tot wel 470 m) zoals garages, werkplaatsen en loodsen, moeiteloos verwarmd. het verwarmt op basis van butaan of propaan en is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een vlamdetectiesysteem (fsd).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

152,10

GH 959 RF GASKACHEL

qlima 959 rf is de krachtigste gaskachel binnen het qlima assortiment. met een capaciteit van maximaal 4.1 kw biedt het een ongekend hoog verwarmingsvermogen. het model is perfect regelbaar met 3 verwarmingsstanden en het is bovendien voorzien van een elektrisch element voor 1.8 kw extra vermogen, dus in totaal 5.9 kw! dit maakt de kachel ideaal voor gebruik thuis of het vakantieverblijf. voor de verplaatsbaarheid is het model voorzien van wieltjes. het model is geschikt voor gasflessen van 15 kg van 30 mbar. de kachel is eenvoudig in gebruik: hij is makkelijk te ontsteken via de piezo-ontsteking. de kachel is verder onderhoudsvrij en bijzonder veilig. zo is de kachel uitgerust met een omvalbeveiliging, zodat de kachel automatisch uitgeschakeld wordt wanneer deze omvalt, een oververhittingsbeveiliging en het zogenaamde ods-systeem, oftewel zuurstofbeveiligingssysteem. maximale verwarmingcapaciteit: 80 m. afmetingen: 42 x 36,5 x 73 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

107,10

GLOEISPIRAAL

qlima gloeispiraal is geschikt voor alle qlima kous-petroleumkachels. een nieuwe kachel bevat een gloeispiraal om de kachel eenvoudig aan te kunnen steken. deze gloeispiraal dient te worden vervangen wanneer elektronisch ontsteken niet meer mogelijk is. let op, deze is alleen geschikt voor qlima kachels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,30

HEPA FILTER VOOR ASZ1010/ASZ1020

qlima hepa filter voor asz1010 en asz1020 kan zelfs de kleinste stofdelen filteren uit de lucht. hierdoor wordt de lucht die eruit geblazen wordt extra grondig schoon gefilterd. het filter is uitwasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,75

HEVELPOMP

qlima hevelpomp is speciaal voor het eenvoudig vullen van de tank van de kachel met kachelbrandstof. de zuigbuis is 49,5 centimeter lang en de flexibele slang is 51,5 centimeter lang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,49

HEVELPOMP ELEKTRISCH

qlima hevelpomp elektrisch is speciaal voor het nog eenvoudiger overhevelen van brandstof uit de can naar het tankje van de kachel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,99

HEVELPOMP ELEKTRISCH MET AUTOSTOP

qlima hevelpomp elektrisch + autostop maakt het gemakkelijk om brandstof vanuit de can naar de brandstoftank over te hevelen. simpelweg de pomp in de can en het slangetje in de tank, knop overhalen en de tank wordt gevuld. door de autostop slaat de pomp vanzelf af als de tank gevuld is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,99

KOUS KACHEL R 8128 C

qlima paraffine kous kachel r 8128 c is bijzonder compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. een stopcontact of lucifers zijn niet nodig. met n druk op de knop wordt de kachel ontstoken. het beschikt over een dubbelglasverbrandingssysteem waardoor de kachel razendsnel op temperatuur is. bovendien is deze kachel voorzien van een co2-sensor en heeft de kous een extra lange levensduur. met de veiligheidsstop, omvalbeveiliging en safe top is de kachel ook nog eens zeer veilig. wordt geleverd inclusief hevelpomp. vermogen: 2.8 kw. verwarmingscapaciteit: 105 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,10

KOUS KACHEL R4224TC

qlima paraffine kous kachel r 4224 tc is zeer compact, licht van gewicht en heel eenvoudig te bedienen, zodat hij overal ingezet kan worden, thuis en in het vakantieverblijf. de kachel werkt zonder gas en afvoer en zelfs een stopcontact is niet nodig. de nostalgische brander zorgt voor een aangename stralingswarmte, het apparaat is extreem stil en razendsnel op temperatuur. de zichtbare vlam in combinatie met de behaaglijke gloed van het compacte, enkelvoudige verbrandingssysteem (750c) brengt warmte en sfeer in huis. de omvalbeveiliging, veiligheidsstop, co2-sensor en safe top garanderen een veilig gebruik. er zijn ook geen lucifers nodig om de kachel te ontsteken: een druk op de knop is voldoende. het model wordt compleet geleverd met een brandstofhevelpomp. vermogen: 2,4 kw. verwarmingscapaciteit: 85 m. tankinhoud: 4,2 ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,10

LASER SRE 1330 TC2 PETROLEUM KACHEL

tectro sre 1330 tc 2 verwarmt ruimtes tot 120 m zonder enige moeite. de verwarmingscapaciteit is maximaal 3 kw. dankzij de fuzzy logic en timerfunctie wordt de juiste temperatuur in de ruimte op ieder gewenst moment bereikt. de petroleumkachel kan maximaal 24 uur van te voren ingesteld worden. brandstofverbruik: 0.113 - 0.313 liter per uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,10

OLIE GEVULDE RADIATOR 1515LCD

qlima eor 1515 lcd elektrische kachel is een voordelige oplossing om kortstondig te verwarmen. het model is fraai vormgegeven en beschikt over diverse warmtestanden. stekker in het stopcontact en het model verspreidt direct een aangename stralingswarmte. de kachel heeft 3 warmtestanden, een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging. het apparaat beschikt tevens over een timer en een instelbare thermostaat. capaciteit: max. 1,5 kw. geschikt voor ruimtes tot 60 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,46

ONDERGLAS

qlima onderglas voor de qlima petroleumkachels r 4024 tc, r 7127 tc, r 7027 c, r 8027 c, stover r 124 c, tectro r 133tc, webber r 172 tc en r 2224 tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,14

PEC2015

qlima terras kachel pec2015k is een prachtige hanglamp voor een kleiner balkon of patio. door de rode straling van de "golden" halogeen geeft het een sfeervolle gloed op het balkon of terras. halogeen is de meest krachtige warmtestraling onder de elektrische terrasverwarmers. het geeft een behaaglijke warmte en is niet windgevoelig. doordat de terrasverwarmer opgehangen wordt, neemt deze dus ook helemaal geen plaats in beslag. de terrasverwarmer heeft een capaciteit van 600 1500 watt. met een trekkoord kan de warmtestraler eenvoudig bediend worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,10

PEC2021

qlima terras kachel pec2021rc is een prachtige hanglamp. door de rode straling van de halogeen is het een sfeervolle toevoeging op het balkon of terras. halogeen is de meest krachtige warmtestraling onder de elektrische terrasverwarmers. het geeft een behaaglijke warmte en is niet windgevoelig. doordat de terrasverwarmer opgehangen wordt, neemt deze ook helemaal geen plaats in beslag. deze krachtige elektrische heater heeft een capaciteit van 12002100 watt. met de afstandsbediening kan eenvoudig de warmtestand ingesteld worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,10

PEC3015S

qlima pec3015s terrasverwarmer heeft een capaciteit van 1500w, een carbon verwarming, 2 led leeslampen en een afstandsbediening.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,10

PEF5018

qlima terras kachel pef5018l is een vrijstaande terrasverwarmer. het is een echt pronkstuk op het terras met een mooie strakke vormgeving die perfect past bij een lounge set of moderne eettafel. het is een patio heater die makkelijk verplaatst kan worden naar iedere gewenste plek. door de verfijnde vormgeving neemt deze terrasverwarmer ook maar weinig plaats in beslag. het verspreidt warmte door middel van infrarood verwarming. dit is ideaal, omdat de warmte niet benvloedt wordt door de wind. capaciteit: 600-1800 watt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,10

PELLETKACHEL ELEONARA 74 S-LINE GREY

qlima eleonora 74 s-line grey.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.169,10

PELLETKACHEL FIORINA 90 S-LINE

qlima fiorina 90 s-line pellet kachel verhoogt de temperatuur in ruimtes tot 240 m door het verbranden van houtpellets. deze kachel heeft een groot pelletreservoir en is te gebruiken met een afstandsbediening. de kachel heeft verschillende modi, zoals een save mode, overhittingsbeveiliging en een timerfunctie. capaciteit: maximaal 9kw per uur. het is niet moeilijk om een pelletkachel te installeren. uiteraard wordt de kachel geleverd met een uitgebreide installatiehandleiding, waarin alle richtlijnen duidelijk uitgewerkt worden. vanwege garantie- en veiligheidsbepalingen is het echter wel noodzakelijk om een door een door qlima geautoriseerde verwarmings- of installatiemonteur in te schakelen. voor een veilig en comfortabel gebruik van de pelletkachel heeft qlima een professioneel netwerk van erkend installateurs. de installateur verzorgt het hele traject, van installatie tot inregeling. ook kunt tot 625 euro subsidie krijgen voor de aanschaf van een kachel. de hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type en de energieprestatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.349,10

PELLETKACHEL LINDARA 100 S-LINE

qlima pellet kachel lindara 100 s-line white past dankzij het eenvoudige design in elk interieur. het grote kijkvenster biedt goed zicht op de vlam en brengt zo veel sfeer in huis. de kachel is luchtdicht, waardoor deze geen lucht aan de ruimte onttrekt zoals normale pelletkachels doen. met een vermogen van 10 kw kan een huis tot wel 100 m verwarmd worden. met een rendement van wel 97,89% behoort deze kachel tot de top van de markt. het pelletreservoir van 20 kg biedt tot wel 40 uur verwarmgenot.het gebruik van het apparaat is heel eenvoudig: gewoon de gewenste temperatuur instellen en het apparaat functioneert verder volautomatisch. het model is voorzien van een dag- en een weektimer en bevat een save-mode voor een comfortabele en zuinige temperatuurregeling. wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is, vermindert het apparaat automatisch het verbrandingsniveau. dit verzekert comfort, zonder ook maar n pellet korrel te veel te verwarmen. het is niet moeilijk om een pelletkachel te installeren. uiteraard wordt de kachel geleverd met een uitgebreide installatiehandleiding, waarin alle richtlijnen duidelijk uitgewerkt worden. vanwege garantie- en veiligheidsbepalingen is het echter wel noodzakelijk om een door een door qlima geautoriseerde verwarmings- of installatiemonteur in te schakelen. voor een veilig en comfortabel gebruik van de pelletkachel heeft qlima een professioneel netwerk van erkend installateurs. de installateur verzorgt het hele traject, van installatie tot inregeling. ook kunt tot 625 euro subsidie krijgen voor de aanschaf van een kachel. de hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type en de energieprestatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2.159,10

PELLETKACHEL RONDA 80 GLASS WHITE

qlima pellet kachel ronda 80 glass white combineert design met een hoge verwarmingscapaciteit. de ronde vorm en het grote kijkglas zorgen voor een ware blikvanger in huis. met deze pelletkachel wordt het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd en het brengt tegelijkertijd comfort in huis. het grote ingebouwde pelletreservoir garandeert een lange brandduur van wel 22 uur. via de ingebouwde thermostaat kan eenvoudig de temperatuur per dag of week ingesteld worden. nominale verwarmingscapaciteit: 8,02 kw. het is niet moeilijk om een pelletkachel te installeren. uiteraard wordt de kachel geleverd met een uitgebreide installatiehandleiding, waarin alle richtlijnen duidelijk uitgewerkt worden. vanwege garantie- en veiligheidsbepalingen is het echter wel noodzakelijk om een door een door qlima geautoriseerde verwarmings- of installatiemonteur in te schakelen. voor een veilig en comfortabel gebruik van de pelletkachel heeft qlima een professioneel netwerk van erkend installateurs. de installateur verzorgt het hele traject, van installatie tot inregeling. ook kunt u tot 625 euro subsidie krijgen voor de aanschaf van een kachel. de hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type en de energieprestatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.439,10

PELLETS EN+ 10 KG

qlima pelletkorrels zijn houtvezel pellets, voorzien van het europese enplus-keurmerk. daarnaast hebben de pellets de ideale afmeting voor de qlima pelletkachels. samen met de hoge calorische waarde en een vochtgehalte van onder de 1% zorgen de pellets zo voor een optimale en energiezuinige verbranding. zo hebben de pellets een rendement tussen de 80% en 90% en zijn ze in verhouding tot andere energiebronnen erg goedkoop.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,49

PEP1021 TERRASVERWARMER

qlima terras kachel pep1021s is een staande terrasverwarmer, ideaal voor het verwarmen van terras, veranda of balkon. de staande heater is verfijnd vormgegeven en neemt daardoor niet zoveel plaats in beslag, maar geeft wel de behaaglijke warmte waar behoefte aan is. de terrasverwarmer is eenvoudig te bedienen en heeft drie standen met een capaciteit van 900, 1200 en 2000 watt. halogeen geeft een weldadige warmte en heeft als voordeel dat het niet windgevoelig is.deze terrasverwarmer is gemaakt van kwalitatief goede materialen zoals geborsteld roestvrij staal en aluminium.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,10

PEP2021SE TERRASVERWARMER

qlima terras kachel pep2021se is een staande terrasverwarmer, ideaal voor het verwarmen van terras, veranda of balkon. de staande heater is verfijnd vormgegeven en neemt daardoor niet zoveel plaats, maar geeft wel behaaglijke warmte. de terrasverwarmer is in hoogte verstelbaar, eenvoudig te bedienen en heeft drie standen met een capaciteit van 900, 1200 en 2000 watt. halogeen geeft een weldadige warmte en heeft als voordeel dat het niet windgevoelig is. deze terrasverwarmer is gemaakt van kwalitatief goede materialen zoals geborsteld roestvrij staal en aluminium. hoogte: 2,05 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

188,10

PETROLEUM KACHEL R4024STC

qlima r 4224s tc is een compacte petroleumkachel, licht van gewicht en heel eenvoudig te bedienen. een stopcontact, gasaansluiting of afvoer is niet nodig. de nostalgische brander biedt sfeer en zorgt voor een aangename stralingswarmte. het is bijzonder stil en brengt de te verwarmen ruimte razendsnel op temperatuur. het is uitgerust met een enkelvoudig verbrandingssysteem (750c) en een praktische en duurzame spark ignition. de omvalbeveiliging, veiligheidsstop en safe top garanderen een veilig gebruik. er zijn geen lucifers nodig om het te ontsteken: n druk op de knop is voldoende. het wordt compleet geleverd met een brandstofhevelpomp. verwarmingscapaciteit: 2400 watt en max. 85 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,10

PEW3015 TERRASVERWARMER

qlima terras kachel pew3015 is een toppertje voor wie op zoek is naar een heater die een krachtige warmtestraling heeft en die gemakkelijk aan de gevel, wand of plafond bevestigd kan worden. door de hoogte van het model is het d ideale kachel voor onder een overkapping. de capaciteit van dit gevelmodel is maar liefst 1500 watt. de golden halogeen heating buis geeft een weldadige warmte en heeft als voordeel dat hij snel werkt en vanwege de infra rood straling niet windgevoelig is. deze terrasverwarmer is gemaakt van kwalitatief goede materialen zoals een gegoten aluminium kast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,10

PEW3020 TERRASVERWARMER

qlima terras kachel pew3020 is een toppertje voor wie op zoek is naar een heater die een krachtige warmtestraling heeft en die gemakkelijk aan de gevel, wand of plafond bevestigd kan worden. dankzij de geringe hoogte van het model is deze ideaal voor gebruik bij een overkapping. de capaciteit van dit gevelmodel is maar liefst 2000 watt. de golden halogeen heating buis geeft een weldadige warmte en heeft als voordeel dat hij snel werkt en vanwege de infra rood straling niet windgevoelig is. deze terrasverwarmer is gemaakt van kwalitatief goede materialen zoals een gegoten aluminium kast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

107,10

PGP113

qlima terras kachel pgp-113-bl is een pyramidevormige terrasverwarmer. het is een krachtige warmtebron met een groot bereik en is met zijn moderne design en mooie vlam een aanwinst voor elk terras. de heater heeft een variabel regelbare capaciteit van 50009.500 watt waardoor snel een behaaglijke warme optreedt. door deze vlam is het ook een aangename en sfeervolle toevoeging op terras, veranda of onder de overkapping. de heater is voorzien van wieltjes en dus gemakkelijk te verplaatsen naar iedere gewenste plaats op het terras. de verwarmer is ook veilig, want uitgerust met een omvalbeveiliging. geschikt voor propaan- of butaangas. het wordt geleverd zonder gas cilinder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

296,10

PGU 2013 BL TERRASVERWARMER

qlima terras kachel pgu-2013-bl is een krachtige patio heater op gas voor het snel, gezellig en comfortabel verwarmen van terras, veranda, partytent of overkapping. met een hoge capaciteit van 5000-13.500 watt, kan afhankelijk van de plaatsing- en weersomstandigheden tot maar liefst 110 m verwarmd worden. deze terrasverwarmer is praktisch en veilig, heeft wieltjes en kan daardoor gemakkelijk op iedere gewenste plaats gezet worden. tevens is de verwarmer veilig dankzij de omvalbeveiliging. geschikt voor propaan- of butaangas. wordt geleverd zonder gas cilinder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

152,10

PGWH1010

qlima pgwh 1010 is een verplaatsbare gasgeiser. het is perfect voor bijvoorbeeld kamperen, het autowassen of het verzorgen van de hond of het paard. er is alleen een aansluiting van stromend water en een (camping)gasfles nodig en er is in een oogwenk aangenaam warm water. de boiler heeft een capaciteit tot wel 5,5 liter water per minuut. doordat deze verbonden is met een aansluiting op stromend water, is er altijd toegang tot aangenaam warm water. de watertemperatuur is aan te passen tot maximaal 70c. het heldere led-display geeft de ingestelde watertemperatuur weer. met de twee draaiknoppen op het frontpaneel van de geiser kan de watertemperatuur eenvoudig aangepast worden. de geiser is compact van ontwerp, licht in gewicht en zodoende eenvoudig verplaatsbaar. het is voorzien van een handgreep die ook te gebruiken is om het apparaat op te hangen. de draagbare geiser heeft geen elektrische aansluiting of waakvlam nodig. de geiser wordt ontstoken door middel van batterijen welke inbegrepen zijn. zowel propaan- als butaangas zijn geschikt voor deze geiser. het wordt geleverd met een douchekop, pakkingen en een montageset.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,10

R8128SC DUBBELGLASBRANDER

qlima r 8128 s c gasbrander is bijzonder compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. een stopcontact of lucifers zijn niet nodig; met n druk op de knop wordt de kachel ontstoken. het beschikt over een dubbelglasverbrandingssysteem waardoor de kachel razendsnel op temperatuur is. bovendien is deze kachel voorzien van een co2-functie en heeft de kous een extra lange levensduur. met de veiligheidsstop, omvalbeveiliging en safe top is het ook nog eens zeer veilig. de kachel is uitgerust met een modern vonkontstekingssysteem (spark ignition). het mechanisme is bijzonder duurzaam waardoor deze geen onderhoud vergt. daarnaast wordt de kachel razendsnel ontstoken. max. verwarmingscapaciteit: 2850 watt en 105 m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,10

SRE 3531 C 2 PETROLEUM LASERKACHEL

qlima sre 3531 c2 laser kachel heeft een krachtige elektronisch geregelde brander. voor het opstarten, de temperatuursensor, dagtimer en nog een aantal andere belangrijke functies heeft deze laserkachel wel een stopcontact nodig. uiteraard is er geen afvoer of gasaansluiting nodig. het grote voordeel van de kachel is dat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld kan worden. het is voorzien van een zelfdenkend besturingssysteem (fuzzy logic) en een timerfunctie, waardoor de gewenste temperatuur op het gewenste tijdstip bereikt wordt. de petroleumkachel warmt razendsnel en zeer stil op en de ingestelde temperatuur wordt bijgehouden met de spaarstand, welke ook het verbrandingsniveau automatisch bijstelt. hierdoor wordt de brandstof zeer efficint gebruikt. ook bevat de kachel een safe top, co2-sensor, omvalbeveiliging, veiligheidsstop, kinderslot en oververhittingsbeveiliging. maximale capaciteit: 3.1 kw. geschikt voor ruimtes tot 120 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,10

SRE 8040 C PETROLEUM LASERKACHEL

qlima laser kachel sre 8040 c is een flinke krachtpatser als het om verwarmen gaat. de petroleumkachel is voorzien van een digitaal display, waarmee heel eenvoudig de gewenste temperatuur of benodigde functie geselecteerd kan worden. het is voorzien van het fuzzy logic-systeem. hiermee wordt de ruimte op het gewenste tijdstip op de ingestelde temperatuur gebracht. dat is nog eens heerlijk thuiskomen! de ingebouwde thermostaat past tevens het vermogen aan op basis van de ingestelde temperatuur. de kachel is uitgerust met 'automatische brandduurverlenging'. dit houdt in dat de kachel automatisch naar een lager verbrandingsniveau schakelt als de brandstof bijna op is. bijvullen wordt hiermee enige tijd uitgesteld. het is voorzien van een geur reductiesysteem, co2-sensor en een kinderslot. maximale verbrandingscapaciteit: 4 kw. geschikte ruimte: 170 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

314,10

SRE 9046 C2 PETROLEUM LASERKACHEL

qlima laser kachel sre 9046 c 2 is een aanwinst in iedere woonkamer. dit model is voorzien van een slimme spaarstand. de temperatuur wordt hierdoor nauwkeurig gehandhaafd en het verbrandingsniveau past zich automatisch aan indien nodig. de kachel kent een zeer snelle opstart. dit zorgt er ook voor dat de ruimte waarin de kachel staat binnen mum van tijd lekker warm is. de ingestelde temperatuur wordt uitstekend vastgehouden, om optimaal te kunnen genieten! verder is de kachel voorzien van de meeste standaard functionaliteiten zoals een co2-sensor, kinderslot en fuzzy logic. dankzij de 'fuzzy logic' is de ruimte op het gewenste tijdstip op de vooraf ingestelde temperatuur. maximale verwarmingscapaciteit: 3.7 kw en maximaal 150 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

359,10

TANKDOP KOUSKACHELS

qlima transportdop voor de r 4024 tc, r 7127 tc en r 8027 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

TANKDOP METAL CAP

qlima tankdop geschikt voor de petroleumkachels zibro / qlima sre1330c, sre1330tc en sre1730tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,06

TRANSPORTDOP LASERKACHELS

qlima transportdop is geschikt voor verschillende qlima laser petroleumkachels. door het aanbrengen van de transportdop in plaats van het zeefje, wordt lekkage tijdens transport voorkomen. het is geschikt voor de sre 1330 tc, sre 3631 tc, sre 7037 c en sre 9046 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,84

VENTILATORKACHEL EFH2010

qlima ventilatorkachel efh2010 is een gebruiksvriendelijke ventilatorkachel. de kachel is tevens makkelijk verplaatsbaar. capaciteit: max. 2 kw per uur (max. 80 m).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,96

VERRIJDBAAR ONDERSTEL

qlima verrijdbaar onderstel voor het verplaatsen van een qlima petroleumkachel van de ene naar de andere ruimte. het onderstel is geschikt voor het transporteren van kachels tot 25 kg en de breedte is aan te passen van 35-57,5cm, afhankelijk van de breedte van de kachel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,31

WISSELTANK TYPE M 5 LITER

qlima wisseltank m - 5 liter is geschikt voor de qlima petroleumkachels sre 1330c, qlima sre 1330 tc en qlima sre 1730 tc. let op! de afbeelding is ter illustratie en kan afwijken van het daadwerkelijke product.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,31

WISSELTANK TYPE N 9 LITER

qlima wisseltank n - 9 ltr is geschikt voor de qlima petroleumkachels sre 5035 c, sre 7037 c en sre 9046 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,74

WISSELTANK TYPE O 3,8 LTR

qlima wisseltank o is geschikt voor de qlima petroleumkachels r 4024 tc, r 7127 tc, r 133 tc, r 172 tc, r 2224 tc, r 124 c, r 134 c, r 8027 c, qlima r 7027 c en tectro r 233 tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,20

WISSELTANK TYPE Q 5 LITER

qlima wisseltank type q is geschikt voor de qlima petroleumkachels sre 3230 c, sre 3230 tc, sre 3330 c, sre 3531 c, sre 3531 tc en sre 3631 tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,31

ZEEFJE

qlima zeefje voor de zibro / qlima petroleumkachels r133tc, r2224tc, r124c, r134c, r172tc, r7027c, r8027c, r4024tc, r7127tc, sre25e, sre115c (toyoset), sre147e, sre150e, sre179e, sre228e, sre229tc, sre230e, sre234e, sre235e, sre237e, sre240e, sre246e, sre340e en sre346e.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

ZEEFJE

qlima zeefje geschikt voor de zibro/qlima petroleumkachels sre3230c, sre3330c, sre3230tc, sre3531tc, sre7037c, sre9046c, sre5035c, sre3531c en sre3631tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,22

ZEEFJE

qlima zeefje is geschikt voor de qlima/zibro petroleumkachel sre1330tc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,22

Tectro
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn