DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Klimaatbeheersing

BWK1607

qlima wijn klimaatkast bwk1607 is de meest compacte wijnkoelkast binnen het assortiment. met een breedte van 145 mm en een hoogte van 865 mm is er al snel ruimte in de keuken om de koelkast in te bouwen. met een touch button kan de temperatuur per graad ingesteld worden van 5–18°c. zo zijn er altijd 7 flessen witte wijn of rosé op de juiste temperatuur. en ze worden ook nog eens een elegant gepresenteerd op 7 uitschuifbare houten wijnrekken. de glazen deur en interne verlichting maken het geheel helemaal af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

269,10

BWK1618

let op, weer leverbaar vanaf week 34/35. qlima wijn klimaatkast bwk1618 is een compacte wijnkoelkast voor 18 flessen wijn die eenvoudig ingebouwd kan worden in de keuken. een mooie, smalle, hoge unit die de wijncollectie presenteert op uitschuifbare houten wijnrekken, zichtbaar door de glazen deur en interne verlichting. de witte wijn of rosé heeft altijd de ideale temperatuur en kan ingesteld worden met een tip touch button van 5 tot 22°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

359,10

BWK1622

qlima wijn klimaatkast bwk1651 is een compacte wijnkoelkast voor 22 flessen wijn die eenvoudig ingebouwd kan worden in de keuken. het is een mooie unit, met de afmetingen van een magnetron, die de wijncollectie presenteert op uitschuifbare houten wijnrekken, zichtbaar door de glazen deur en interne verlichting. de temperatuur kan ingesteld worden met een tip touch button van 5 tot 22°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

521,10

BWK1651

qlima wijn klimaatkast bwk1651 is een mooi vormgegeven klimaatkast waarmee de wijncollectie op een prachtige manier met interne verlichting en houten uitschuifbare wijnrekken gepresenteerd wordt. met een tip-touch button kan de perfecte temperatuur in twee verschillende zones ingesteld worden. een zone om de witte wijn te koelen en een zone om de rode wijn onder de beste condities te bewaren. mocht de wijnkoeler op een plaats neergezet worden waar het weleens echt koud kan worden dan is dat geen probleem: door de interne verwarming blijft de wijn toch op de juiste temperatuur. dit multi-functionele model is geschikt voor maar liefst 51 flessen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

539,10

FWK1608

qlima wijn klimaatkast fwk1608 heeft ruimte voor 8 wijnflessen en kan op iedere plaats neergezet worden (mits beschermt tegen weer, wind en regen). buiten op het terras tijdens een party, maar ook op het aanrecht misstaat deze mini wijnkoeler niet. door de interne verlichting en glazen deur wordt de wijn ook nog eens elegant gepresenteerd. de temperatuur kan met een touch button ingesteld worden van 8 tot 18°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

112,50

FWK1612

qlima wijn klimaatkast fwk1612 is een kleine wijnklimaatkast voor 12 flessen. het is mooi en strak vormgegeven met een roestvrij stalen deuromlijsting en binnenverlichting. deze koeler zorgt voor de beste bewaarcondities voor wijn. de juiste temperatuur, interne ventilatie, geen schadelijke geurtjes en geen uv-straling. het is voorzien van 2 zones zodat zowel de witte als de rode wijn op de juiste temperatuur gebracht kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,10

FWK1628

qlima wijn klimaatkast fwk1628 is een vrijstaande wijnkoelkast voor een lekker gekoeld flesje witte wijn of rosé. de wijnkoeler heef ruimte voor 28 flessen. de temperatuur is met een mechanische knop met 7 standen instelbaar van ca. 4 tot 18°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,10

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn