DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  ALABASTINE

  ARCHIFLEX

  BISON

  COLORMATIC

  DEN BRAVEN

  EKOTEX

  EUROCOL

  FRENCKEN

  GRIFFON

  HARDY

  HERMADIX

  KIP

  MATHYS

  MEESTERHAND

  MEISTER

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

  MOTIP

  POLYFILLA PRO

  PRESTO

  PROBY

  PROGOLD

  SAM

  SIGMA

  SIKAFLEX

  SIKKENS

  TOPEX

  VERWIJDERAAR-AFBIJT

ACRYLAATKIT

bison acrylaatkit is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen. het is overschilderbaar en strak afmesbaar en geschikt voor toepassing bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds en doorvoerleidingen. het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout en de meeste overige poreuze ondergronden. het hecht niet op bitumen, pe, pp, p.t.f.e en siliconen. het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

ACRYLAATKIT 30 MINUTEN

bison acrylaatkit 30 minuten is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard pvc. het hecht niet op bitumen, pp, pe, p.t.f.e. en siliconen. het is na 30 minuten overschilderbaar en strak afmesbaar en binnen en buiten toepasbaar. het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,59

ACRYLAATKIT REGENVAST

bison acrylaatkit regenvast is een hoogwaardige, gemakkelijk verwerkbare, snel regenvaste plasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen en buiten. het is overschilderbaar en strak afmesbaar. het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-pvc. het hecht niet op bitumen, pe, pp, p.t.f.e. en siliconen. het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en blijvend elastische afdichtingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

ACRYLAATKIT STRUCTUUR

bison acrylaatkit structuur heeft een korrelige structuur. het is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van weinig werkende voegen, naden, kieren en scheuren rondom met sierpleister (spack) bewerkte oppervlakken bij wanden, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, gipsplaten, plafonds, spack, structuurpleister- en metselwerk en het is goed overschilderbaar. het hecht op pleisterwerk, spack, stucwerk, metselwerk, baksteen, (gas)beton, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-pvc en is tevens zeer geschikt voor het opvullen van scheuren in structuurpleister- en metselwerk. het hecht niet op bitumen, pe, pp, p.t.f.e. en siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,31

BEGLAZINGSKIT

bison beglazingskit is een hoogwaardige, overschilderbare, zeer snelle, waterbestendige afdichtingskit op speciale polymeerbasis voor voegen bij enkel en dubbel glas, binnen en buiten. het is speciaal geschikt voor topafdichting van beglazing in kozijnen van hout, metaal en kunststof en het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen kozijn, vensterbank en gevel. het is ook geschikt voor zelfreinigende beglazing. het hecht zonder primer op glas, met alkyd- en acrylverf geschilderd hout, beton, metaal en kunststof. het is niet geschikt voor bitumen, pe, pp en ptfe. de kit is water-, uv, en weersbestendig en ongevoelig voor schimmel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

BETON KIT

bison beton kit is een hoogwaardige, vullende reparatiekit voor het herstellen van brede scheuren en barsten in o.a. cementvoegen en beton. het is geschikt voor binnen en buiten, blijvend weerbestendig en heeft een uitstekende hechting op vele bouwmaterialen, zoals beton, metselwerk en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

BUTYLEENKIT

bison butyleenkit is geschikt voor het afdichten van voegen bij enkel glas en statische voegen bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, profielstenen en wandplaten. het hecht op beton, pleisterwerk, baksteen, hout en glas. het is niet geschikt voor het toepassen op blijvend natte plaatsen, zoals onderwatervoegen, sanitaire installaties en zwembaden en het hecht niet op pe, pp, ptfe en siliconen. gebruik voor afdichting bij dubbel glas bison beglazingskit. het is overschilderbaar, uv-bestendig en temperatuurbestendig van -20 tot +80ºc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

HOUT & VLOER

bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en pvc vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,63

HYDRA

griffon hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250°c) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

LEKKAGEKIT

bison lekkagekit is een hoogwaardige, elastische afdichtingskit voor waterdichte reparaties van voegen of scheuren op en rondom het dak. het hecht zelfs op vochtige ondergronden en is geschikt voor het waterdicht afdichten van naden, beschadigingen en voegen in daken, dakramen, afvoeren en metaalprofielen. het is ideaal voor het afdichten van lekkages bij luchtkanalen (airconditioning) en schoorstenen. het hecht op metalen, glas, (ruw) hout, bitumen, steen, beton en vele kunststoffen, zoals pvc. het heeft een zeer hoge kleefkracht zonder primer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,03

NATUURSTEENKIT

bison natuursteenkit is een hoogwaardige, neutrale siliconenkit voor afdichtingen rondom natuursteen. het vormt geen vlekken op natuursteen en poreuze ondergronden, is zuurvrij, blijvend elastisch, waterbestendig en ongevoelig voor schimmel. het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren bij toepassingen rondom natuursteen zoals marmer, graniet, zandsteen en belgisch hardsteen). het is tevens geschikt voor de afdichting bij vloertegels, wandtegels, wastafel, aanrechtblad, vensterbank, bad en douchebak. het hecht goed op poreuze ondergronden zoals natuursteen en op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en ptfe.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

OPENHAARDENKIT

bison openhaardenkit is een vuurvaste afdichtingskit voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. het is tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. het hecht op metaal, steen en beton en is hittebestendig to 1250°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,91

SEAL MAX

bison seal max is een hoogwaardige, universele afdichtingskit op basis van innovatieve polymeertechnologie. het is blijvend elastisch, overschilderbaar en geschikt voor alle materialen en ondergronden binnen en buiten in natte en droge omstandigheden. het is ideaal voor aansluitvoegen, sanitairvoegen, dilatatievoegen, beglazingsvoegen en het opvullen van scheuren langs o.a. deur- en raamkozijn, vensterbank, plint, trap, bad, douche, wastafel, tegelwand, aanrechtblad, muur, plafond en vloer. het is tevens geschikt voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. het hecht uitstekend op vrijwel alle (bouw)materialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, rvs, chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), pvc, abs, pc). het is ongevoelig voor schimmel en uv-, weer- en chemicaliënbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,91

SILICONENKIT ACRYLBADEN

bison siliconenkit acrylbaden is een hoogwaardige, zuurvrije, neutrale siliconenkit voor acrylbaden en kunststof douchewanden. de kit is ongevoelig voor schimmel, waterbestendig, blijvend elastisch en kleurvast. het is geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen, naden en kieren in badkamer, keuken, toilet en douche, speciaal bij acrylbaden en kunststof douchewanden. het is tevens geschikt voor afdichtingen bij sanitair-toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en douchebak, bad, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. het hecht op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. verbruik: 1 koker voor ca. 8 meter voeg van 6 x 6 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,11

SILICONENKIT AUTO MARINE

bison siliconenkit auto marine is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. het is ongevoelig voor schimmel en ideaal voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. het heeft een goede hechting op niet-poreuze oppervlakken, zoals glas, aluminium, gelakt metaal en hout, rubber en diverse kunststoffen. het heeft geen hechting op polyethyleen, polypropyleen, p.t.f.e, acrylglas en onbehandelde metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,59

SILICONENKIT BOUW

bison siliconenkit bouw is een hoogwaardige, neutrale/zuurvrije, blijvend elastische, water-, uv- en chemicalienbestendige siliconenkit voor alle bouwafdichtingen. het is geschikt voor het afdichten van bewegende voegen en dilatatie- en aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. het is ideaal voor kunststoffen (pvc deur- en raamkozijnen, polycarbonaat en plexiglas koepels), steen en metselwerk en (gevoelige) metalen (koper, zink, ijzer, aluminium, messing en roestvrijstaal). het zorgt voor een universele hechting zonder primer op alle gangbare bouwmaterialen zoals beton, steen, natuursteen, keramiek, emaille, glas, metalen, rubber, hout en kunststoffen (acryl, pvc, abs, polystyreen, polyester). het hecht niet op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en p.t.f.e.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,79

SILICONENKIT GLAS

bison siliconenkit glas is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit voor glastoepassingen. het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de woning, glasbouw, vitrinebouw, auto, boot en caravan. het is speciaal voor het lijmen en voegen van blank glas, volglasaquaria, vitrines, etalageruiten, glazen terraria, waterbekkens en (dubbel)glasconstructies. het hecht op blank glas (niet gecoat, ongelaagd), keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen (aluminium) en diverse kunststoffen. het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polyproyleen en p.t.f.e. het is ook te gebruiken voor 3d kaartverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,11

SILICONENKIT HIGH TEMP

bison siliconenkit high temp is een hittebestendige siliconenkit voor het verlijmen en afdichten van voegen die blootgesteld worden aan hoge temperaturen tot 300°c. het hecht zeer goed op glas, emaille, tegels, geglazuurde keramiek en gladde metalen en is uitermate geschikt voor met name het verlijmen en afdichten van oven- en magnetronruiten, randen rondom (keramische) kookplaten, warmte afvoerkanalen, rookkanalen, hitteschermen voor de openhaard en als vloeibare pakking voor automotive toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,51

SILICONENKIT SANITAIR

bison siliconenkit sanitair is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor sanitair afdichtingen. de kit is ongevoelig voor schimmel en na 2 uur belastbaar met water. geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de badkamer, keuken, toilet, douche, auto, boot en caravan. speciaal voor afdichtingen bij sanitair- en keramische toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en bad, douchebak, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en p.t.f.e.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,91

SUPER ACRYLAAT SCHILDERSKIT

bison super acrylaat schilderskit is geschikt om te overschilderen met alle verfsoorten en is direct overschilderbaar. het is een ‘anti-crack gereedschap’ voor het afwerken van onder meer plafond- en wandaansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. door de elasticiteit is het ook geschikt voor het afdichten van (werkende) scheuren en barsten in muren en de sleutel tot een geslaagd schildersresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,31

SUPER SEALER CONSTRUCTION

bison super sealer construction is een unieke, overschilderbare afdichtingskit voor een duurzame, elastische afdichting onder alle omstandigheden. het is geschikt voor alle bouwafdichtingen zoals dilatatievoegen, aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto boot en caravan. het is ideaal voor afdichtingen bij (kunststof) deur- en raamkozijnen, steen en metselwerk en (gevoelige) metalen. het is overschilderbaar met alle watergedragen en de meeste oplosmiddelhoudende (alkyd) verven en tevens geschikt als overschilderbare (top)afdichting bij enkele en isolerende (dubbel glas) beglazingen. het hecht niet op bitumen, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp), ptfe en acrylglas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

SUPER SILICONE KITCHEN

bison super silicone kitchen is een hoogwaardige, neutrale, zeer snelle siliconenkit voor het elastisch afdichten van aansluitvoegen, naden en kieren in de keuken, zoals voegen tussen aanrecht, tegelwand en vloer, spoelbak en tegelwanden onderling. het heeft een uitstekende hechting op alle materialen in en rondom de keuken zoals glas, natuursteen, composiet, graniet, geschilderd hout, beton, rvs en vele andere metalen en kunststoffen. het is uitermate geschikt voor toepassing met een hoge hygiene eis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

SUPER SILICONE SANITAIR

bison super silicone sanitair is een blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis met langdurige bescherming. het is geschikt voor sanitaire afdichtingen zoals het afdichten van naden, voegen en kieren tussen tegelwand, bad, douchebak, wastafel en aanrecht in sanitaire ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. het is ook ideaal voor acrylbaden, kunststof douchebakken en douchewanden. het hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en ptfe en het is niet geschikt voor aquaria. het is ongevoelig voor schimmel, 100% kleurvast en na 2 uur belastbaar met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,71

BisonGriffon
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn