DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

BOUWKIT FIBER

bison bouwkit fiber is een hoogwaardige, universele polyurethaanlijm met vullende werking. het is snel, pasteus, extra sterk en geschikt voor het verlijmen van stevige constructies van allerlei materialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,03

KIT

bison kit is een super sterke, vloeibare, universele contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels en ook voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. het is uitermate geschikt voor materialen onder spanning, vocht- en vorstbestendig en temperatuurbestendig van -40c tot +70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,83

KIT TRANSPARANT

bison kit transparant is een super sterke, glasheldere, universele contactlijm op basis van polyurethaanrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. het is ideaal voor het lijmen van vele transparante materialen zoals plexiglas, perspex, polycarbonaat en lijmt ook (kunst)leer, vinyl, zacht pvc, kurk, canvas, textiel en vele harde en zachte kunststoffen zoals pvc, abs en polystyreen. het is zeer geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, boekenkaften, naamplaatjes of bij het maken van (hobby) knutselwerken en uitermate geschikt voor het lijmen van vijverfolie van pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,91

MONTAGEKIT DIRECT GRIP

bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

MONTAGEKIT HEAVY DUTY

bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van smp technology. het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

MONTAGEKIT ORIGINAL

bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m per kilo verlijmd oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

MONTAGEKIT SUPER

bison montagekit super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. de kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

MONTAGEKIT TAPE DIRECT GRIP

bison montagekit tape is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt, makkelijk scheurbaar en ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires. het is tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

MONTAGEKIT TOPSPEED

bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,67

MONTAGEKIT TRANSPARANT

bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

ONTVETTER EN VERDUNNER

bison ontvetter/verdunner is geschikt voor het ontvetten van te lijmen oppervlakken en het reinigen van kwasten. het is ook geschikt voor het verdunnen van bison kit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,23

POLY MAX

bison poly max is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). het is binnen en buiten toepasbaar, extra sterk en blijvend elastisch.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

POLY MAX CRYSTAL

bison poly max crystal express is een universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). het is extra sterk, en blijvend elastisch en geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, rvs en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. het is teven geschikt voor het monteren van plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. het is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,15

POLY MAX EXPRESS

bison poly max express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie met zeer snelle eindsterkte opbouw. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). het heeft een zeer snelle eindsterkte opbouw, is extra sterk en blijvend elastisch. het is geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, rvs en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. het is geschikt voor het monteren van o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

POLY MAX HIGH TACK EXPRESS

bison poly max high tech express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie, met zeer hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). de lijm heeft een zeer hoge aanvangshechting, snelle eindsterkte opbouw en is blijvend elastisch. verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m per kg. strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond). het is handvast na 30 minuten (de verbinding is voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting) en de maximale eindsterkte is bereikt na ca. 4 uur, afhankelijk van de ondergrond en de omgevingsomstandigheden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,31

POLYURETHAANLIJM

bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, pvc-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,19

RUBBER SEAL

bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

RUBBER SEAL STARTERSKIT

bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren. de starterskit bevat de volgende producten: bison rubber seal coating 750 ml, bison rubber seal textielband 2,5 m x 10 cm, bison rubber seal kwast, bison rubber seal schuurvezel, bison rubber seal roerhoutje, kortingsbon voor bison scrub wipes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,79

RUBBER SEAL TEXTIELBAND

bison rubber seal wordt gebruikt voor het overbruggen van scheuren, kieren en naden en vergemakkelijkt de opbouw van de laagdikte. het is ideaal voor het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen en pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,71

TIX

bison tix is een super sterke, gelvormige, universele contactlijm. het is makkelijk smeerbaar, druipt niet en trekt geen draden. het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. de lijm druipt niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale verlijmingen. het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels. het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, tapijt, of bij het maken van (hobby) knutselwerken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,23

WAND EN KLAAR REPARATIELIJM

bison wand en klaar behangreparatielijm is een kant en klare, extra sterke behangreparatielijm voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang. het is toepasbaar op alle behangsoorten. het is geschikt voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang, zoals openstaande naden en losse hoekjes en eenvoudig en schoon in gebruik door de unieke draai en doseerdop met 2 doseerstanden, voor punt- en vlakverlijmingen. het is tevens geschikt voor het aanbrengen van decoratieve behangranden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,19

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn