DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  ALABASTINE

  ARCHIFLEX

  BISON

  COLORMATIC

  DEN BRAVEN

  EKOTEX

  EUROCOL

  FRENCKEN

  GRIFFON

  HARDY

  HERMADIX

  KIP

  MATHYS

  MEESTERHAND

  MEISTER

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

  MOTIP

  POLYFILLA PRO

  PRESTO

  PROBY

  PROGOLD

  SAM

  SIGMA

  SIKAFLEX

  SIKKENS

  TOPEX

  VERWIJDERAAR-AFBIJT

ALLESLIJM

bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

ALLESLIJM DRAAI & DOSEER

bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,23

ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJ

bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,50

CAR MIRROR

bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. de maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

GLASS

bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. het hardt uit onder invloed van uv-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. het is tevens mogelijk gebruik te maken van een uv-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

GLUE GUN HOBBY

bison glue gun hobby lijmt vele poreuze en niet-poreuze materialen in enkele seconden, zoals hout, vele kunststoffen, textiel, karton, keramiek en glas, onderling en in combinatie. het heeft een hoge smelt capaciteit en is geschikt voor de doe het zelf en alle huishoudelijke reparaties. het lijmt bijna alle materialen snel, netjes, duurzaam en betrouwbaar. het is ideaal voor bijvoorbeeld het maken van een droogbloemboeket, het decoreren van (foto)lijstjes en bij modelbouw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,91

GLUE GUN SUPER

bison glue gun super is een krachtig lijmpistool voor het snel repareren of (opnieuw) bevestigen van vele materialen. het lijmt vele poreuze en niet-poreuze materialen in enkele seconden, zoals hout, metaal, steen, glas, tegels, keramiek, leer, textiel en vele kunststoffen. het heeft een hoge smelt capaciteit en is geschikt voor de doe-het-zelf en alle huishoudelijke reparaties. het lijmt bijna alle materialen snel, netjes, duurzaam en betrouwbaar. het is ideaal voor de maken, repareren, isoleren en afdichten van bijvoorbeeld tapijten, schoenzolen en hakken, montage latten, plinten of lijmen van een losse tegel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,19

GLUE STICKS HOBBY

bison glue sticks hobby zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 7 mm voor de bison glue gun hobby. het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas, zowel onderling als in combinatie. het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. speciaal geschikt voor kleinere oppervlakken en niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp) en p.t.f.e. niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. het is weerbestendig en krimpt niet. open tijd: 15-20 seconden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

GLUE STICKS SUPER

bison glue sticks super zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 11 mm voor de bison glue gun super. het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas zowel onderling als in combinatie. het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp) en p.t.f.e. niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. het is weerbestendig, krimpt niet, bestand tegen uv-licht, was- en poetsmiddelen en spleetvullend. open tijd: 15-20 seconden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

HARD PLASTICLIJM

bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals abs, acrylglas (perspex, plexiglas), polycarbonaat (lexan) en hard pvc. het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer en toetsenbord. het is ook zeer geschikt voor het lijmen van pvc elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

HARD PVC LIJM

bison hard pvc lijm met komo-keur voor het verlijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwe passing. het is ook geschikt voor abs. het is spleetvullend tot 0,3 mm en toepasbaar op pvc buizen met diameters t/m 160 mm. het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en1329, 1453 en 1455 en niet geschikt voor drukleidingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,03

HARD PVC LIJM GEL

bison hard pvc lijm gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. het is ook geschikt voor abs en geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en1329, 1453 en 1455. het is spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,19

HOUT & VLOER

bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en pvc vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,63

KOMBI METAAL

bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,15

KOMBI PLASTIC

bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals abs, acrylglas (perspex, plexiglas), polycarbonaat (lexan) en harde pvc. ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

KOMBI POWER

bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. verbruik: ca. 0,15 m²-0,30 m² per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,03

KOMBI PROFESSIONAL

bison kombi pro xl is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. het is niet geschikt voor polyethyleen (pe), polypropyleen(pp), p.t.f.e. en siliconenrubber. het is supersterk, temperatuurbestendig van -40°c tot +80°c, vullend, water- en chemicaliënbestendig en overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,63

KOMBI SNEL

bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. verbruik: 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,15

KOMBI TURBO

bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,15

LAMINAATPARKETLIJM

bison laminaatparketlijm is een kwalitatief hoogwaardige vochtbestendige houtlijm voor alle soorten laminaatparket. het is geschikt voor alle soorten laminaatparket die zwevend worden gelegd en het beschermt de voegen tegen vocht waardoor het hout niet kan zwellen en geen aftekening van de naden optreedt. verbruik: ca. 30 m² per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,87

LIJMSPRAY

bison lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, foto’s, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. verbruik: ca. 5 m² per liter wanneer tweezijdig opgebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,63

LOCK BOND

bison lock bond is een vloeibaar borgmiddel voor metalen bouten, moeren en schroeven. het zet metalen bouten, moeren, schroeven, tapbouten en -einden vast, die later weer losgedraaid moeten kunnen worden. het dicht schroefdraadverbindingen af en beschermt tegen roestvorming op schroefdraad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

MODEL PLASTIC

bison model plastic is een modelbouwlijm voor polystyreen bouwmodellen. het is geschikt voor het glashelder, watervast en stevig verlijmen van bouwmodellen van polystyreen (ps), zoals modelauto's, -vliegtuigen, -huisjes en -boten en tevens geschikt voor andere kunststoffen (abs, san, sb en asa).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

PARKETKIT

bison hout en vloer klassiek is een hoogwaardige, kleurspecifieke acrylaat afdichtingskit voor het afdichten van aansluitvoegen bij parket- en laminaatvloeren. het is geschikt voor aansluitvoegen langs o.a. muren, trappen en radiatorbuizen, specifiek op plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. het is geschikt voor voegen met een maximale uitzetting van 7,5%, is elastisch, overschilderbaar en tempertuurbestendig (-30°c tot + 80°c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,63

POLYSTYREENSCHUIMLIJM

bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. verbruik: ca. 2,5-3,5 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

RUBBER REPAIR

bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht pvc, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. het is niet geschikt voor pp en pe, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicaliën- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40°c tot +120°c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

SPIEGELLIJM

bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

TEXTIELLIJM

bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,27

ZACHT PLASTICLIJM

bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht pvc. het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn