DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

AFDICHTBAND

bison afdichtband is een water- en weerbestendige afdichtingstape voor het afdichten en de reparatie van lekkages, naden en scheuren bij dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. het is ook geschikt voor het afdichten van lekkages bij auto's en caravans. het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic. dikte tape: 1,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,63

CAR TAPE

bison car fix is een uv- en weerbestendige 2-zijdige zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen en buiten. het is geschikt voor het snel, schoon en eenvoudig bevestigen van accessoires op auto, boot en caravan, zoals sierstrips, derde remlichten, type-plaatjes, verkeers- en waarschuwingsborden en thermometers. het hecht op vlakke en gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,07

DIRECT REPAIR TAPE 3 METER X 2,5 CM

bison rubber seal direct repair tape is een zelf-fuserende en extreem sterke reparatie rubber seal tape. het is geschikt voor het direct 100% waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. het is blijvend elastisch en makkelijk verwerkbaar, zelfs onderwater toepasbaar, geschikt voor het waterdicht afdichten van elektrsiche verbindingen en voor reparaties bij lekkages, tot 12 bar drukbestendig, temperatuurbestendig van -54 tot +260 graden celcius, uv- en weersbestendig en chemicaliŽnbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,39

DUBBEL FIX

bison dubbel fix is een vochtbestendige, 2-zijdige, zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. het is geschikt voor het snel, schoon en gemakkelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden (keramische tegels, glas, metaal, formica) binnen, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches. het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes en het heeft een grote hechtkracht, namelijk 350 gram per 2 cm tape.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,07

DUBBEL FIX VERWIJDERBAAR

bison dubbel fix verwijderbaar is een schoon, verwijderbaar, vochtbestendig, 2-zijdig zelfklevend schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. het is geschikt voor het snel, schoon, gemakkelijk en tijdelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden zoals keramische tegels, glas, metaal en formica, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches en het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,31

KLUS TAPE

bison klus tape is een zeer sterk klevende enkelzijdige textieltape met pe-coating. het is handig voor reparaties binnen en buiten, zoals afdichten, waterdicht maken, bundelen en (tijdelijk) bevestigen van voorwerpen zoals vloerbedekking, kabels en folie en/of papier tijdens reinigen, verven van gevels en het spuiten van muren. het hecht op vele ondergronden zoals metaal, steen, schoonmetselwerk, beton en hout. het is ook geschikt voor het afplakken van wanden van isolatieplaten en zeer geschikt voor de reparatie van tuingereedschap zoals tuinslang en kruiwagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,59

MONTAGEKIT ORIGINAL TAPE

bison montagekit tape original is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt en makkelijk scheurbaar. het is ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires en tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden. verbruik op een gladde ondergrond: 1,5 cm per kg. op een ruwe ondergrond: 8 cm per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

VINYL TAPE

bison vinyl tape is geschikt voor het naadloos vastzetten en later weer eenvoudig verwijderen van vinyl vloerbedekking. het kan het beste worden aangebracht op een ondergrond die ongeveer dezelfde temperatuur heeft als de ondergrond en de omgeving.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,15

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn