DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

BEHANGPLAKSEL VOOR EXTRA ZWAAR EN SPECIAAL BEHANG

bison behangplaksel extra zwaar en speciaal behang is op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten zwaar, extra zwaar en speciaal behang, zoals rauhfaser, (zwaar) duplex, vlakvinyl, structuurvinyl, acryl, afstripbaar, afwasbaar, juteweefsel, opgeschuimd, relief en textiel behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

BEHANGPLAKSEL VOOR NORMAAL EN ZWAAR BEHANG

bison behangplaksel voor normaal en zwaar behang is op basis van carboxy methyl cellulose. het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten licht, normaal en zwaar behang, zoals papier, simplex, duplex en acryl behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

BEHANGPLAKSEL VOOR VLIESBEHANG

bison behangplaksel vliesbehang is behangplaksel op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. het is geschikt voor het aanbrengen van vliesbehang op alle soorten vlakke ondergrond en het is direct op de muur aan te brengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

TEGELLIJM

bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. het is ook geschikt voor marmer. verbruik: ca. 0,5-1 mē per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

TEGELLIJM SUPER

bison tegellijm super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. verbruik: ca. 0,5-1 mē per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

VLOERBEDEKKINGSLIJM

bison vloerbedekkingslijm is een kant & klare dispersielijm voor het permanent lijmen van tapijt en tapijttegels met jute- of latexrug, latexschuimrug, naaldvilten, linoleum, vinyl op vilt, kurkvloerbedekking, homogene vinylvloerbedekking, vloerbedekking met vinylschuimrugzijde en cushioned (opgeschuimd) vinyl (novilon) op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. het is geschikt voor intensief gebruik (trappen, kantoren), rolstoelvast, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig en oplosmiddelvrij. verbruik: voor pvc-vloerbedekking ca. 3 mē per kilo en voor tapijten ca. 2,5 mē per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,51

WAND EN KLAAR BEHANGLIJM GLASWEEFSEL

bison wand en klaar behanglijm glasweefsel is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van glasweefsel- en glasvliesbehang op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. de lijm is direct op de muur aan te brengen. indien volgens de gebruiksaanwijzing aangebracht, is het behang later eenvoudig te verwijderen. verbruik: ca. 5 mē per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,31

WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VINYL/PAPIER

bison wand en klaar behanglijm vinyl-papier is geschikt voor het eenvoudig aanbrengen van vinylbehang met een papieren- of textielrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. de lijm is tevens geschikt voor zware wandbekleding en speciale behangsoorten zoals schuimvinyl en fotobehang. verbruik: ca. 6 mē per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,39

WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VLIESBEHANG

bison wand en klaar behanglijm vliesbehang is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van alle soorten behang met een vliesrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. de lijm is direct op de muur aan te brengen. verbruik: ca. 6 mē per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,11

WAND EN KLAAR BEHANGSET

bison wand&klaar behangset is een universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang. de set bestaat uit een lijmrooster (kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller, geschikt voor ieder formaat wand&klaar behanglijm emmer), een behanglijmroller (universele vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. direct op de muur te gebruiken of op papieren behang. geeft geen pluizen en spettert niet) en behangspatel (flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. dit voorkomt luchtbellen achter het behang en beschadigt het behang niet), afbreekmes (met 2 reserve messen om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten) en instructiehulp “behangen van a tot z” (handleiding voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om stap voor stap te helpen bij de behangklus).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,63

WATERKIT

bison waterkit is een kant & klare lijm op waterbasis voor het verlijmen van vloerbedekking en tapijttegels met een jute-, vilt- of textielrug, linoleum en wandkurk op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. verbruik: 2-3 mē per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn