DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

SCHIMMELVRETER

bison schimmelvreter vernietigt onmiddellijk schimmel en algen op wanden, vloeren en voegen, zowel binnen als buiten. met de unieke combinatie van spray en schuim is het geschikt voor de behandeling van zowel grote oppervlakten als hardnekkige vlekken en lastig bereikbare plaatsen. het geeft resultaat in 10 minute en is toepasbaar op wanden, vloeren en voegen in o.a. sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages. het is ook geschikt voor buitentoepassingen zoals gevels, balkons en plantenbakken. verbruik: 1 flacon voor 4-6 m wand of 12-16 m voegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,15

VOCHTVRETER AMBIANCE

bison vochtvreter ambiance bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in de leefruimte. het heeft een ptimale vochtopname dankzij het unieke luchtcirculatiesysteem. het is uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. verbruik: 500 g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 40 m en neemt ca. 0,6 liter water op, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

VOCHTVRETER AMBIANCE TAB

bison vochtvreter ambiance tab is een krachtige tab voor het navullen van de vochtvreter ambiance, gebaseerd op de meest geavanceerde technologie op het gebied van vochtopname. het bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in de leefruimte en draagt bij aan een optimaal leefklimaat. het is geschikt voor gebruik in o.a. de woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. verbruik: 500 g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 40 m en neemt ca. 0,6 liter water op, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

VOCHTVRETER APPARAAT

bison vochtvreter verlaagt met behulp van actieve hygroscopische kristallen een te hoge relatieve luchtvochtigheid in (gesloten) ruimtes met weinig of geen ventilatie. het is geschikt voor o.a. caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte. verbruik: 450 g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 30 m en neemt ca. 0,5 liter water op, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,51

VOCHTVRETER COMPACT

bison vochtvreter compact is een compacte, gemakkelijke manier om van vocht, condens en muffe geurtjes af te komen. het is 100% lekvrij en makkelijk op te hangen met het meegeleverde hangertje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,00

VOCHTVRETER NAVUL ZAKKEN

bison vochtvreter navulzak zijn kant-en-klare navulzakjes voor de bison vochtvreter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,43

VOCHTVRETER NAVULLING

bison vochtvreter navulling is een navulling van losse kristallen voor de bison vochtvreter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,55

Air MaxBison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn