DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

KNEEDBAAR HOUT

bison kneedbaar hout is een vulmiddel voor alle soorten hout. het is geschikt voor het opvullen en glad afwerken van beschadigingen aan houtoppervlakken, zoals scheurtjes en spijkergaatjes. het is verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, die onderling mengbaar zijn. de droogtijd is ongeveer 30 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,75

KOMBI STICK

bison kombi stick is een 2-componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

PURSCHUIM B2

bison purschuim brandvertragend p2 is een universeel, brandvertragend polyurethaanschuim met speciale spuitslang voor efficiente applicatie. het is geschikt voor het snel, brandvertragend (b2) en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of p.t.f.e. en het heeft brandklasse b2. verbruik: ca. 750 ml voor 30-35 liter schuim.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,27

REPAIR KIT ALLESVULLER

bison repair kit allesvuller is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor snelle en eenvoudige reparatie van beschadigingen, gaten, scheuren, naden en kieren, voor vrijwel alle ondergronden, zowel binnen als buiten. het heeft een uitstekende hechting op pleisterwerk, stucwerk, gipsplaten, spaanplaat, steen, beton, metaal en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,87

REPAIR KIT WAND & PLAFOND GLAD

bison repair kit wand & plafond glad is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor wanden en plafonds binnen en buiten. het repareert beschadigingen, (plug)gaten, scheuren, naden en oneffenheden in gladde wanden en plafonds snel en eenvoudig. het vult gaten tot maximaal 50 mm diep en hecht op ondergronden van pleisterwerk, stucwerk, gips(platen), steen, beton en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,87

REPAIR KIT WAND & PLAFOND STRUCTUUR

bison repair kit wand en plafond structuur is een gebruiksklaar reparatiemiddel met ingebouwde korrelstructuur voor gestructureerde wanden en plafonds binnen. het repareert beschadigingen, (plug)gaten, scheuren, naden en oneffenheden in en tussen granol, sierpleister en spack wanden en plafonds. het is vochtbestendig, geschikt voor toepassing in sanitaire ruimtes (badkamer) en hecht op ondergronden van pleisterwerk, stucwerk, gips(platen), steen, beton en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,87

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn