DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

ACRYL ANTI CRACK

den braven zwaluw acryl anti-crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

ACRYL CLEAR WT

den braven zwaluw acryl clear wt is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is wit tijdens het aanbrengen en transparant na het drogen. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, het is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

ACRYL DUCTING SEAL

den braven acryl ducting seal is een plasto-elastische afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor toepassing bij verwarmings-, luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. het is getest conform din en iso 846 a+c. het is sanitair ingesteld, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen, niet corrosief t.o.v. metalen en kan ook met kwast worden verwerkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

ACRYL W

den braven zwaluw acryl w is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. verbruik: ca. 12.9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

ACRYL WET ON WET

den braven zwaluw acryl wet on wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. de kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting, pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

ACRYL-LM

den braven zwaluw acryl-lm is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van een acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het heeft een lage modulus, een hoge bewegingsopname, is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden binnen en buiten, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,45

ACRYLAATKIT EXTERIEUR+

den braven zwaluw acryl exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,16

ALL-IN-ONE SEAL

den braven zwaluw all-in-one seal is een hoogwaardige allround overschilderbare elastische hybridekit voor binnen en buiten. het is geschikt voor nagenoeg alle aansluitvoegen en dilatatievoegen in vrijwel alle ondergronden, maar ook als topafdichting in beglazingssystemen. het is uitstekend schilderbaar met watergedragen en synthetische verf, niet corrosief t.o.v. metalen, isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed uv-, weer- en vochtbestendig en sanitair ingesteld. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden en is duurzaam blijvend elastisch.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

AQUA-SILICONE

den braven zwaluw silicone aquarium is een azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is een afdichtingskit en lijm in één, is na uitharding niet giftig voor vissen en geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria. het is speciaal ontwikkeld voor het lijmen en afdichten van volledig glazen constructies zoals aquaria, terraria en vitrine bouw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,66

B&B PRIMER UNIVERSAL

den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van den braven, zoals zwaluw butylband, zwaluw butylband fleece en zwaluw alu- & loodband. het kent een snelle droogtijd zodat de efficiency behouden blijft. het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van den braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,82

BUTYLEENKIT

den braven zwaluw butylene-x is een hoogwaardige, duurzame, plastisch blijvende afdichtingskit op polybuteenbasis, die gemakkelijk verspuit, geen vlekvorming geeft, snel en goed overschilderbaar is en die binnen 48 uur een gladde en strakke huid vormt. het is ontwikkeld voor het afdichten van voegen waarin weinig beweging is en die niet blootstaan aan mechanische spanning, voor het afdichten van enkelglas in binnenkozijnen en voor reparatie van oude butyleenvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,23

CLEANING WIPES

den braven zwaluw universal cleaning wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde pu schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. een pot bevat 80 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,31

CLEARSIL

den braven zwaluw clearsil transparant is een glasheldere, azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het glashelder lijmen en afdichten van glasconstructies uit enkelglas zoals vitrines, meubels en overige glasdecoraties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,51

FB HYBRID SEALANT

den braven zwaluw fp® hybrid sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. de kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig en bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,27

FIRE SEALANT 1200 GRADEN

den braven fire sealant 1200 is een pastavormig product dat door droging uithardt tot een niet elastische afdichting die bestand is tegen hoge temperaturen. het is ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in kachels, open haarden en ovens.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,27

FIX-O-CHEM

den braven zwaluw fix-o-chem is een professioneel, snel hardend, 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. het vervangt keilbouten en pluggen in massieve en holle ondergronden zoals als beton, cellenbeton, licht gewicht beton, metselwerk en steen. het is ook geschikt als synthetisch reparatiecement voor beton. het kan gebruikt worden gedurende de houdbaarheid door eenvoudig de statische mixer en de schroefdop op de koker te vervangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,12

FP ACRYLIC SEALANT

den braven fp acrylic sealant is een 1-component brandwerende acrylaatkit op dispersiebasis. het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%. het is een plasto-elastische afdichtingskit welke boven de + 120°c licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen. het kan afzonderlijk worden toegepast in voegen tot 20 mm breed en gecombineerd met fp pu foam in voegen tot 30 mm breed. getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasisverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,60

FP INTUMESCENT ACRYLIC

den braven zwaluw fireprotect® fp intumescent acrylic is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. het wordt gebruikt om alle openingen oplopend tot 5 mm af te dichten. boven deze afmeting is de fp fire board vereist. de openingen die met deze kit worden opgevuld bevinden zich tussen de doorvoer en de omliggende constructie, maar ook tussen separate kabels en de eventuele kabelgoot zelf. het mag niet overschilderd worden omdat dit een negatief effect heeft op het opschuimend karakter van de kit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

GASKET-SEALANT

den braven zwaluw gasket seal 300 graden is een azijnzuurhoudende, hittebestendige siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld als vloeibare pakking voor het afdichten van ovendeuren, kookplaten en verwarmingsinstallaties en voegen waar een extreem hoge temperatuurweerstand vereist is, zoals afvoerkanalen, thermostaten, pompen, verwarmingsbuizen en lagedruk motor onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

HYBRIFIX 302 HYBRID ADHESIVE & NATURAL STONE

den braven zwaluw hybrifix 302 adhesive & natural stone is een hoogwaardige, professionele, universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is weekmakervrij, geeft geen randzonevervuiling of vlekvorming bij natuursteen, permanent elastisch en geschikt voor universeel lijmen en afdichten binnen en buiten. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed bestand tegen uv, vocht, schimmel en weersomstandigheden, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding, is niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en e-modulus en absorbeert akoestische en mechanische trillingen en vibraties. het is geschikt als universele afdichtingskit voor aansluitvoegen in de bouw en industrie. het is ook geschikt als constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals natuursteen, steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het is tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen en voor mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

HYBRISEAL 2PS

den braven hybriseal 2ps is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform nen 3576/npr 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven. synthetische verven kunnen in droging vertragen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

HYBRISEAL 306 COATING

den braven zwaluw hybriseal coat is een hoogwaardige, duurzaam elastische spuit- en verkwastbare hybride coating voor het naadloos en luchtdicht afwerken van naden en kieren tussen diverse ondergronden. het heeft een snelle en schone verwerking, is niet corrosief t.o.v. metalen, kan gemodelleerd worden met behulp van een kwast, is isocyanaat- en siliconenvrij, is overschilderbaar, direct nat-in-nat met coating en/of lak, heeft een snelle doorharding, is krimp- en blaasvrij en permanent elastisch. het is speciaal ontwikkeld als coating voor het luchtdicht duurzaam elastisch afdichten van naden en kieren tussen diverse bouwdelen. het is van origine ontwikkeld als coating in de automobiel- en transportsector om beschadigingen te herstellen in de originele structuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,08

HYBRISEAL FACADE

den braven hybriseal facade is een hybride lage modulus afdichtingskit voor gevelvoegen. het is een veelzijdige 1-component afdichtingskit op basis van hybride voor het afdichten van dilatatie en constructievoegen. het wordt gebruikt voor expansie- en voegafdichting bij vooraf gestort beton, baksteen en metselwerk, rondom ramen en deuren en gordijnmuren. het is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden en vrij van isocyanaat en siliconen. het hecht ook zonder voorstrijken perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas en geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, rvs en kunststoffen zoals polyester en de meeste upvc-soorten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

JOINT FIX

den braven zwaluw joint fix is een hoogwaardige, verhardende voegenreparatiepasta op basis van polymeerdispersie en additieven met een optimaal hechtingsspectrum voor voegen in buiten- en binnenmuren. ook geschikt voor scheuren tussen steenstrips en gevelstenen. niet bestand tegen permanente/langdurige waterbelasting. niet geschikt voor dilaterende en bewegende voegen. het is vrijwel reukloos en met behulp van een kitpistool verwerkbaar. niet verwerken beneden 5°c of op bevroren ondergronden. gereedschap en handen na gebruik met water reinigen. 12 maanden houdbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,93

KROONBAND

den braven zwaluw kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, e.p.d.m. rubber beglazingsband. het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,58

MIXED FINISHER SPRAY

den braven zwaluw mixed finisher spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. resten van zwaluw finisher spray kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

POLYURETHANE-50FC

den braven zwaluw polyurethaankit 50 fc is een professionele, hoogwaardige afdichtingskit op basis van polyurethaan technologie die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een hoge modulus, een hoge mechanische weerstand, is permanent elastisch en overschilderbaar met watergedragen verven. het is speciaal ontwikkeld als universele afdichtingskit voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit-, dilatatie- en beloopbare voegen in de bouw en industrie en het is geschikt als universele constructie lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hout en verfsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

PRIMER U12

den braven zwaluw primer u12 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije epoxy-gebaseerde primer voor neutrale siliconen-, polyurethaan- en hybride kitten op poreuze ondergronden zoals hout, steen en beton. het is tevens te gebruiken voor toepassingen onder water en onder de grond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,26

ROOFPLAST

den braven zwaluw roofplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen die uithardt door verdamping van oplosmiddel tot een plastische afdichting. het is geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en in goten en kan ook worden toegepast op bitumineuze en vochtige ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

SEAL & PAINT 125

hercuseal seal & paint 125 is een premium acrylaatkit, specifiek ontwikkeld om kort na het aanbrengen te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren, binnen en buiten. het beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

SILICONE-BB

den braven zwaluw silicone bb is een azijnzuurhoudende siliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is uitstekend bestand tegen uv, water- en weersomstandigheden, heeft een perfecte hechting op glas, geschilderd hout, keramiek en emaille, en een snelle huidvorming en doorharding. het is speciaal ontwikkeld als topafdichting in beglazingssystemen en voor aansluitvoegen in de bouw. het is niet overschilderbaar. voor keukens en badkamers wordt de zwaluw silicone-no of zwaluw silicone sanitary geadviseerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,21

SILICONE-COLOURS

den braven zwaluw silicone-colours is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair-, glas-, bouw- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

SILICONE-N

den braven zwaluw silicone-n is een neutrale siliconenkit met een lage modulus die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een neutrale uitharding, is vrijwel reukloos, heeft een mat aanzicht, een trage huidvorming en doorharding, een hoge rek bij breuk en bewegingsopname en is zeer goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies en weather sealing. het is tevens geschikt voor de afdichting van pmma en pc plaatmateriaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,58

SPECTRUM SEAL UNIVERSAL SILICONE

den braven spectrum seal universal is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, gevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriële toepassingen en topafdichting in beglazingssystemen. het is op basis van siliconen technologie dat onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het geeft geen randzone vervuiling of vlekvorming bij natuursteen, hecht perfect zonder primer op meeste ondergronden en is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,63

STUC-O-SEAL

den braven zwaluw stuc-o-seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,88

TIXOPHALTE

den braven shell tixophalte is een plastische afdichtings- en reparatiepasta in handige spuitkoker. het heeft een goede hechting op vele materialen en zelfs op natte ondergronden. het is geschikt als afdichtingsmiddel bij noodreparaties zoals het repareren van naden en scheuren in goten en bitumineuze dakbedekking, voegen langs loodslab, het vastzetten van daktrim en het plakken van bitumineuze dakbedekking en shingles.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

TIXOPLAST

den braven zwaluw tixoplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen. het is uitstekend inzetbaar als noodreparatie bij dakbedekking en geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en goten. het is te gebruiken bij regenachtig weer en geschikt voor bitumen ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,80

WINDOW SEAL PLUS

den braven zwaluw window seal plus is een overschilderbare, droog afmesbare, 1-component siliconenkit voor het afdichten van beglazingsvoegen. het product is neutraal en vrijwel reukloos. na het aanbrengen reageert de silicone met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzaam rubber. het is een topafdichting in de beglazing en voegen bij raam- en deuromtrekken. in het algemeen hecht dit product, ook zonder primer, perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, geanodiseerd aluminium, gelakt hout en diverse kunststoffen. zuigende ondergronden dienen te worden voorbehandeld met een primer en het is overschilderbaar met vele alkydhars verven, dispersie verven en beitsen. voor optimale resultaten wordt geadviseerd binnen enkele dagen na het aanbrengen van de kit over te schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,78

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn