DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

CLEARFIX TRANSPARANT

den braven zwaluw clearfix transparant is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld als universele constructielijm voor interieurtoepassing en is tevens geschikt voor het verlijmen in koelcellen en in ruimten voor voedingsmiddelen. het is snel doorhardend en handvast, vochtbestendig, vrijwel reukloos, niet corrosief ten opzichte van metalen, schuur- en slijpbaar en heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en e modules. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,26

FOLIEFIX SPUR

den braven zwaluw foliefix-spur is een lijm op hybridebasis voor het verlijmen van kunststoffolie en damp remmende lagen in de bouw. het product bevat geen isocyanaten, siliconen en oplosmiddelen. na aanbrengen reageert de lijm met de luchtvochtigheid en wordt het een zelfklevend, duurzaam rubber. het is flexibel en heeft een onmiddellijke hechting. het is ontworpen voor het verlijmen van kunststoffolie (zoals pe, pbc, epdm, dpc), aluminiumfolie, karton, kraftpapier en niet-geweven stoffen op steen, beton, pleisterwerk, metaal en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,34

MIRRORFIX-MS

den braven zwaluw mirrorfix-ms is een professionele, hoogwaardige lijm met een zeer hoge aanvangskleefkracht op basis van hybride technologie speciaal voor het verlijmen van spiegels. onder invloed van de luchtvochtigheid hardt de lijm uit tot een elastisch blijvend rubber. het heeft een grote kleefkracht en zeer hoge aanvangshechting, is duurzaam en oplosmiddelvrij, tast de zilverlaag van de spiegel niet aan en is te gebruiken op alle bouwondergronden zoals keramische tegels, beton, goed schilderwerk, metaal en glas. het is een witte, hoog viskeuze pastalijm voor het verlijmen van spiegels volgens din 1238 tot 6 mm dikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,94

MONTAGEFIX-N

den braven zwaluw montagefix n is een professionele, hoogwaardige, snel uithardende 1-componentlijm van synthetisch rubber/hars voor gebruik binnen en buiten. het is een veelzijdige gun-grade lijm met een uitstekende eerste hechting. het kan worden gebruikt voor het verlijmen van decoratieve muurplaten, houten planken, plinten, vastzetstrips voor tapijt en trapneuzen. ook geschikt voor het verlijmen van metalen, allerlei soorten hout, keramiek, beton en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,88

MONTAGEFIX-PU

den braven zwaluw montagefix pu is geschikt voor het verlijmen van hout, metaal, steen, kunststof en isolatiemateriaal zoals pu-schuim en ps-schuim, steenwol en glaswol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,01

MONTAGEFIX-W

den braven zwaluw montagefix-w is een veelzijdige montage- en constructielijm op dispersiebasis. het is overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en heeft een perfecte hechting op de meest ondergronden zonder primer. het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van houten dorpels, deurstijlen, schroten, profielen, lambriseringen, sierlijsten en panelen. het is ook geschikt voor het verlijmen van spaanplaat, hardboard en hard pvc op metselwerk, steen of beton en geschikt voor polystyreenschuim.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,72

PANELFIX

den braven zwaluw panelfix is een hoogwaardige, sterke, elastische, snel uithardende constructielijm op basis van hybride technologie voor het verlijmen van panelen, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is reukloos, neutraal en vrij van isocyanaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,74

PRIMER PF

den braven zwaluw primer pf is een speciaal ontwikkelde primer voor panelen. het is te gebruiken als voorbehandeling van het regelwerk en ter verduurzaming van het regelwerk i.v.m. schimmel en houtrot. het geeft de aansluitvoeg tussen de platen een mooie zwarte afwerking, maakt rubberprofielen overbodig en kan worden gebruikt voor metselwerk, hout en beton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,30

PU STONE ADHESIVE

den braven zwaluw pu stone adhesive is een hoogwaardige polyurethaanlijm, klaar voor gebruik, voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips-, beton-, cellenbeton- en kalksteenblokken. het kan ook worden gebruikt voor verlijming van hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,78

PU-CONSTRUCTIEFIX

den braven zwaluw pu constructiefix b4 is een 1-component, vochtverhardende polyurethaan, die zowel lijmt en enigszins vult (opschuimt), een groot hechtvermogen heeft, duurzaam is en die in uitgeharde toestand uitstekend waterbestendig is (d4 norm). het heeft een snelle doorharding met een zr hoge eindsterkte. het is geschikt voor het watervast en warmtebestendig verlijmen van o.a. isolatieplaten, metaal, hout, steen, beton, polystyreen, sandwichpanelen, polyesterhardboard, formica en ook houtverbindingen onderling, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,77

ROOFFIX PU-DAKLIJM D4

den braven zwaluw pu-rooffix is een vloeibare polyurethaan daklijm voor het verlijmen van isolatieplaten op beton en gegalvaniseerd staal. de lijm hardt uit door reactie met vocht uit de ondergrond en vormt een sterke, duurzame, watervaste verbinding. omdat het tijdens het uitharden licht uitzet, heeft het spleet opvullende eigenschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,41

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn