DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

AFSLUITDOP

fugenmeister afsluitdop t.b.v. koker ag32 sluit de kitkoker luchtdicht af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,36

AFSTRIJKRUBBER SET

progold afstrijkrubber set is een handige set van 3 afstrijkrubbers voor het eenvoudig en gelijkmatig dichtzetten van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,62

AFSTRIJKSPATEL

den braven afstrijkspatel voor het eenvoudig afwerken van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,54

AFSTRIJKSPATEL PALU

den braven afstrijkspatel palu is geschikt voor het eenvoudig afwerken van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

KIT SPUITMOND ACCESSOIRE SET

fugenmeister kit spuitmond accessoire set is handig om bijvoorbeeld een wc pot of andere moeilijk bereikbare plaatsen netjes te kitten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,32

KITSNIJDER

progold kitsnijder is een handig gereedschap voor het verwijderen van oude kitvoegen en stopverfranden zonder daarbij de ondergrond te beschadigen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,89

KITSPATEL

den braven kitspatel is een universeel toepasbare kitspatel voor het snel en eenvoudig afwerken van vrijwel alle soorten kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,18

KITSPATEL HOEK BIG SIZE GW-03

fugenmeister kitspatel hoek big size gw-03 is de perfecte afstrijk kit spatel voor het sneller, makkelijker, nauwkeuriger en effectiever afmessen van kitvoegen. deze afstrijkspatel kan door de unieke vorm universeel gebruikt worden voor allerlei soorten voegwerk. het is ideaal in badkamers, voor keukenachterwanden en -werkbladen, in de bouw en bij beglazing. de set bevat 3 kit sjablonen in een kunststof doos: 1 x hoek 11 mm en 13 mm, 1 x hoek 12 mm en 14 mm en 1 x hoek 15 mm en 17 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

KITSPATEL HOEK W-03

fugenmeister kitspatel hoek w-03 is de perfecte afstrijk kit spatel voor het sneller, makkelijker, nauwkeuriger en effectiever afmessen van kitvoegen. deze afstrijkspatel kan door de unieke vorm universeel gebruikt worden voor allerlei soorten voegwerk. het is ideaal in badkamers, voor keukenachterwanden en -werkbladen, in de bouw en bij beglazing. de set bevat 3 kit sjablonen in een kunststof doos: 1 x hoek r3 (3mm) en 90 graden hoek, 1 x 45 graden hoek en 5 / 6 mm kanten en 1 x 45 graden hoek en 8 /10 mm kanten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

KITSPATEL ROND R-03

fugenmeister kitspatel rond r-03 is de perfecte afstrijk kit spatel voor het sneller, makkelijker, nauwkeuriger en effectiever afmessen van kitvoegen. deze afstrijkspatel kan door de unieke vorm universeel gebruikt worden voor allerlei soorten voegwerk. het is ideaal in badkamers, voor keukenachterwanden en -werkbladen, in de bouw en bij beglazing. de set bevat 3 kit sjablonen in een kunststof doos: 1 x 45 graden rond 4 mm en 6 mm, 1 x 45 graden rond 8 mm en 10 mm en 1 x 45 graden rond 12 mm en 14 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

KITSPATEL ROND UR-03

fugenmeister kitspatel rond ur-03 is de perfecte afstrijk kit spatel voor het sneller, makkelijker, nauwkeuriger en effectiever afmessen van kitvoegen. deze afstrijkspatel kan door de unieke vorm universeel gebruikt worden voor allerlei soorten voegwerk. het is ideaal in badkamers, voor keukenachterwanden en -werkbladen, in de bouw en bij beglazing. de set bevat 3 kit sjablonen in een kunststof doos: 1 x radius 3 mm en 90 graden hoek,1 x radius 5 mm en 7 mm en 1 x radius 9 mm en 11 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

KITSPATEL TRIPLE-FIX ROND

fugenmeister kitspatel triple-fix rond dr-03 is de perfecte afstrijk kit spatel voor het sneller, makkelijker, nauwkeuriger en effectiever afmessen van kitvoegen. deze afstrijkspatel kan door de unieke vorm universeel gebruikt worden voor allerlei soorten voegwerk. het is ideaal in badkamers, voor keukenachterwanden en -werkbladen, in de bouw en bij beglazing. de set bevat 3 kit sjablonen in een kunststof doos: 1 x radius 4 mm, 6 mm, 8 mm, 1 x radius 5 mm, 7 mm, 9 mm en 1 x radius 10 mm en 12 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

KOKER OPENER

den braven koker opener is geschikt voor het probleemloos veilig en snel afsnijden van de kokerschroefdraadnippel en de tuiten in elke gewenste schuinte en diameter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,18

Den BravenProgold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn