DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Lijm-kit

SIKA AFGLADMIDDEL N

sikaflex sika afgladmiddel n is een watergedragen, oplosmiddelvrije tenside oplossing voor het afgladden van sikaflex kitvoegen. het is een kant-en-klaar alternatief voor zeepoplossingen die soms stoffen kunnen oplossen uit de kit en zo sporen nalaten aan de voegranden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,39

SIKAFLEX 221 LIJMKIT

sikaflex 221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethane afdichtkit met goed standvermogen die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. het wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem iso 9001 en milieuzorgsysteem iso 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’. het is elastisch, reukarm, bestand tegen veroudering en weersinvloeden, overschilderbaar, schuurbaar en niet corrososief. het hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden en is door nsf goedgekeurd voor incidenteel contact met voedingsmiddelen en beperkt gebruik in de buurt van drinkwater.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,09

SIKAFLEX 291I

sikaflex 291i is een specifiek voor de jacht- en scheepsbouw ontwikkelde 1-component polyurethaan afdichtkit met goed standvermogen, die door contact met luchtvochtigheid uithardt en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. het is geschikt voor het afdichten rond en onder het dekbeslag zoals bolders, lieren en kikkers, voor het verlijmen van anti-slip dekbekleding, het afdichten van sanitaire voorzieningen, buis- en kabeldoorvoeren, sier- en stootlijsten en aansluitingen in het kajuitdek, voor het verlijmen of afdichten van dek en romp, raamframes en patrijspoorten en voor het verlijmen van houtdekken op metaal, polyester en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,23

SIKAFLEX 84 UV+

sikaflex 84 uv+ is een duurzaam elastische en uv-bestendige 1-component beglazingskit op polyurethaanbasis. het is geschikt voor het afdichten van alle soorten beglazingen, met name isolerend glas. het is zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden en hecht zonder primer uitstekend op bijvoorbeeld glas, hout en vele lakafwerkingen. op andere materialen, zoals pvc, is toepassing van een primer noodzakelijk.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,92

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn