DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

BEVESTIGINGSHAKEN COMMAND

3m command clear hooks zijn transparante haken, speciaal voor decoratieve toepassingen in huis. ze zijn geschikt op geschilderde ondergronden, gevernist hout, glas, tegels, pleister, metaal en gips. ze kunnen niet gebruikt worden op behangpapier of decoratiepleister (zoals bijvoorbeeld granol) en kunnen opgehangen worden zonder boren. ze hebben een sterke kleefkracht en zijn simpel te verwijderen: druk stevig tegen de muur en trek aan het "lipje". ze geven geen beschadigingen aan de ondergrond. de haken zijn, met een nieuwe strip, steeds opnieuw te gebruiken en worden geleverd inclusief transparante bevestigingsstrips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,50

BEVESTIGINGSSTRIP COMMAND 17048C

3m command picture hanger metalen haak voor draad is geschikt voor het ophangen van schilderij, lijst of wandbord met ophangbeugel of draadbevestiging op geschilderde ondergronden, gevernist hout, glas, tegels, pleister, metaal en gips. ze zijn niet geschikt voor behangpapier of decoratiepleister (zoals bijvoorbeeld granol), kunnen opgehangen worden zonder boren, hebben een sterke kleefkracht, houden gewicht tot 3,6 kg (metaal) en met 1 haak kan het schilderij of voorwerp recht gehangen worden. het is simpel te verwijderen: druk stevig tegen de muur en trek aan het "lipje". het maakt geen beschadigingen aan de ondergrond en de haak is, met een nieuwe strip, steeds opnieuw te gebruiken. wordt geleverd inclusief bevestigingsstrips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,00

BEVESTIGINGSSTRIP COMMAND KLIKSTRIP

3m command picture hanging strips zijn geschikt voor het recht ophangen en herpositioneren van schilderijen en lijsten, keer op keer, op geschilderde ondergronden, gevernist hout, glas, tegels, pleister, metaal en gips. ze kunnen niet gebruikt worden op behangpapier of decoratiepleister (zoals bijvoorbeeld granol). ze hebben een zeer sterke kleef- en klikkracht en zijn simpel te verwijderen: druk stevig tegen de muur en trek aan het "lipje". ze geven geen beschadigingen aan de ondergrond en boren is niet nodig. de witte vastklikstrips zijn geschikt voor lichte lijsten. de zwarte vastklikstrips zijn geschikt voor donkere lijsten. de smalle vastklikstrips zijn geschikt voor smalle lijsten en de stabilisatiestrips zijn bedoeld om lijsten en schilderijen "recht" te hangen. vermogen medium strips: 5,4 kg per 4 stuks. vermogen small strips: 1,8 kg per 4 stuks. vermogen large strips: 7,2 kg per 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,40

BEVESTIGINGSSTRIP POSTERS COMMAND

3m command poster strips zijn gemakkelijk te verwijderen en verplaatsen, zonder lijmresten en andere sporen achter te laten. ze hechten goed op de meeste oppervlakken, zoals plastic, papier, hout en metaal en zijn ook een goed alternatief voor dubbelzijdig tape.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,30

BEVESTIGINGSSTRIP SCHILDERIJEN KUNSTSTOF

3m command schilderijhaak is geschikt voor het ophangen van schilderij, lijst of wandbord met ophangbeugel of draadbevestiging. het is geschikt op geschilderde ondergronden, gevernist hout, glas, tegels, pleister, metaal en gips. het is niet geschikt op behangpapier of decoratiepleister (zoals bijvoorbeeld granol). het heeft een sterke kleefkracht, houdt gewicht tot 2,3 kg en met 1 haak kan het schilderij of voorwerp recht gehangen worden. het is simpel te verwijderen: druk stevig tegen de muur en trek aan het "lipje". er ontstaan geen beschadigingen aan de ondergrond en de haak is, met een nieuwe strip, steeds opnieuw te gebruiken. wordt geleverd inclusief bevestigingsstrips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,60

BEVESTIGINGSSTRIP SCHILDERIJEN METAAL

3m command picture hanger metaal is geschikt voor het ophangen van schilderij, lijst of wandbord met ophangbeugel of draadbevestiging. het is geschikt op geschilderde ondergronden, gevernist hout, glas, tegels, pleister, metaal en gips. het is niet geschikt op behangpapier of decoratiepleister (zoals bijvoorbeeld granol). het heeft een sterke kleefkracht, houdt gewicht tot 3,6 kg en met 1 haak kan het schilderij of voorwerp recht gehangen worden. het is simpel te verwijderen: druk stevig tegen de muur en trek aan het "lipje". er ontstaan geen beschadigingen aan de ondergrond en de haak is, met een nieuwe strip, steeds opnieuw te gebruiken. wordt geleverd inclusief bevestigingsstrips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,00

COMMAND HAAK

3m command haak is een decoratieve ophanghaak in diverse stijlen verkrijgbaar, van verfijnd tot grappig, waardoor voor elke kamer en elke persoon in huis een andere gebruikt kan worden. door de revolutionaire klevende werking hechten deze ophanghaken uiterst goed aan een groot aantal verschillende oppervlakken, zoals geschilderde en houten oppervlakken, tegels en meer. en toch kunnen ook deze ophanghaken eenvoudig spoorloos worden verwijderd: geen gaten, beschadigingen, kleefresten of vlekken. ze kunnen naar wens verwijderd en elders gebruikt worden. opnieuw gebruiken op een andere plek gaat net zo gemakkelijk als het aanbrengen van een nieuwe navulbare strip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,50

COMMAND KABELBUNDELAAR

3m command cable organizers maken een einde aan de gevaarlijke wirwar van kabels achter computers, apparaten en speelapparatuur. de kabelbevestigingsproducten zijn perfect om in bedrijven of kantoren aan huis, maar ook op plekken met speelapparatuur, de wirwar van kabels te structureren en veilig weg te werken. ze hechten stevig aan een grote diversiteit aan oppervlakken, zoals geschilderde en houten oppervlakken en tegels. ze kunnen ook spoorloos worden verwijderd: geen gaten, vlekken of kleefresten. draagvermogen: 1 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,00

COMMAND STRIPS

3m command reguliere strips zijn herbruikbare bevestigingsstrips. hiermee is het gemakkelijk om commandô-producten opnieuw op te hangen, om schoon te maken, de kamer opnieuw in te richten of een object een andere plek te geven. ze hechten goed aan een grote diversiteit aan oppervlakken, zoals tegels, hout, metaal en geschilderde ondergronden. en toch kunnen ook deze strips eenvoudig spoorloos worden verwijderd: geen gaten, beschadigingen, kleefresten of vlekken. verkrijgbaar in de maten klein (draagvermogen 450 gram) en middelgroot (draagvermogen 1,3 kg). ze zijn tevens ideaal als vervanging voor dubbelzijdige tape.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,75

DECOHAAK VOOR BUITEN MEDIUM

3m command transparante ovale haak outdoor is gemakkelijk in gebruik, te verwijderen zonder sporen na te laten en weerbestendig. het heeft een draagvermogen van 900 gram. een verpakking bevat 2 stuks met 4 kleefstrips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,52

DECOHAAK VOOR BUITEN SMALL

3m command transparante decohaakjes outdoor small zijn gemakkelijk in gebruik, te verwijderen zonder sporen na te laten en weerbestendig. een verpakking bevat 8 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,97

HAAK METAAL EN KUNSTSTOF WIT

3m metaal en kunstof haak is zelfklevend en past in de keuken of in de badkamer en is geschikt voor het ophangen van handdoeken of kleine lichte voorwerpen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,73

KAPSTOKHAAK WIT

3m kapstokhaak wit past in de keuken of in de badkamer en is geschikt voor het ophangen van handdoeken of kleine lichte voorwerpen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,83

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn