DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

E-A-R CLASSIC OORDOPJES

3m e.a.r oordoppen classic onderhoudsvrij van zacht schuim zorgen voor uitstekende en comfortabele bescherming. verpakking bevat 5 paar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,04

E-A-R EXPRESS OORDOPPEN

3m e.a.r oordoppen express herbruikbaar zijn gemaakt van traagschuim. ze zijn doeltreffend dankzij de vorm en het formaat en ze hoeven niet samengerold te worden. ze hebben een steeltje en kunnen eenvoudig en hygiŽnisch in de gehoorgang geplaatst worden. ze zijn uitermate geschikt voor lawaaierige werkplekken in een sterk vervuilde omgeving.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,79

E.A.R. OORDOPPEN ULTRAFIT HERBRUIKBAAR

3m e.a.r oordoppen ultrafit herbruikbaar met koord en bewaardoosje zijn comfortabele, voorgevormde oordoppen. met zijn universele maat past deze gepatenteerde ultrafit-oordop in de meeste gehoorgangen en zorgt deze voor een hoge demping.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,81

FLYER RUIMZICHTBRIL

3m flyer ruimzichtbril heeft een uitzonderlijk draagcomfort en geeft een uiterst effectieve bescherming en een optimaal gezichtsveld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,99

GEHOORBESCHERMER PELTOR MET RADIO

3m peltor hrxs7a met radio en mp3 is een gehoorbeschermer waarmee tegelijkertijd geluisterd kan worden naar muziek via de fm-radio en mp3 aansluiting! het is ontwikkeld voor werkzaamheden in de open lucht, zoals bosbouw, landschapsbeheer, grasmaaien en vrijetijdsactiviteiten. het heeft een extra wijde, zacht gevoerde hoofdbeugel en de levensduur van de batterij is ca. 200 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

141,90

GEHOORBEUGEL

3m gehoorbeugel + navullingoordoppen 1310c een een herbruikbare gehoorbeugel met 2 paar reserveoordopjes. het heeft een kleine, lichtgewicht beugel om in de hals of nek te dragen. geluidsvermindering: 26db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

GEHOORBEUGEL 1310

3m gehoorbeugel is een buigzame beugel met zachte, afgeronde oordoppen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,18

GEHOORKAP COMFORT REDUCTIE 25 DB

3m gehoorkap h510a biedt veelzijdige en lichtgewicht bescherming met een uitstekend draagcomfort. het heeft een geluidsvermindering tot 27db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,99

HERRIESTOPPENDE OORDOPJES

3m ear classic oordoppen zijn een ideale bescherming bij werkzaamheden die permanente gehoorbescherming vereisen. ze zijn perfect om mee te slapen, ook goed te dragen op evenementen en uitstekend geschikt voor bescherming tegen langdurige blootstelling aan hogere geluidsniveaus. ze zijn gemaakt van geschuimd polymeer en passen in de meeste gehoorgangen. snr waarde: 28 db. verpakking bevat 5 paar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

OORDOP NEON GEEL 36 DB 5 PAAR

3m e.a.r oordoppen e-a-rsoft onderhoudsvrij zijn ter bescherming van het gehoor in een luidruchtige omgeving.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,81

OORDOPPEN EENMALIG

3m oordoppen 1100c zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. ze zijn klein, makkelijk in te brengen en handig mee te nemen. ze zitten prettig dankzij het zachte schuimstof, de schuin toelopende, afgeronde vorm en het lange formaat. geluidsdemping: 27db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

OORDOPPEN MET KOORD

3m oordoppen aan koord zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. de herbruikbare oordoppen zijn 3 zachte 'vinnen' voor perfecte pasvorm en zitten aan een zacht, gevlochten veiligheidskoord. geluidsdemping: 25 db. wordt geleverd in een handige opbergbox.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

PELTOR GEHOORKAP BASIS

3m gehoorkap basismodel 1436c is geschikt voor langdurig gebruik in de meeste werkomgevingen. het draagt prettig dankzij het lage gewicht en de brede hoofdband. geluidsdemping: 24db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,99

PELTOR GEHOORKAP KID

3m peltor kid gehoorkap is geschikt voor het beschermen van het kindergehoor in zeer lawaaiige omgevingen. het heeft een goede demping bij hoge frequenties, zit erg comfortabel dankzij laag gewicht en zachte afdichtingsringen en combineert goed met veiligheidsbrillen en stofmaskers. geluidsdemping: gemiddeld 27 db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,95

PELTOR GEHOORKAP OPTIME II

3m gehoorkap topklasse 27db h520a is speciaal voor zeer lawaaiige omgevingen. het dempt ook extreem lage frequenties, is eenvoudig te combineren met veiligheidsbrillen en stofmaskers en is extra comfortabel dankzij de zachte afdichtingsringen. geluidsdemping: 31db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,99

PELTOR H31A GEHOORKAP MET HOOFDBAND

3m peltor h31 gehoorkap met hoofdbeugel is een lage, smalle gehoorbeschermer die vooral geschikt is voor gebruik in de bosbouw, houtzagerijen en de industrie. het is comfortabel en geeft een uitstekende demping met een lage contactdruk. hij zit dicht tegen het hoofd, zonder uitstekende delen. bij het ontwerp van de kap met zijn verzonken bovendeel is vooral rekening gehouden met het feit dat de kap goed te combineren moest zijn met een helm, ongeacht de grootte en vorm van het hoofd. de brede, comfortabele afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim, dat uitstekend afdicht. zelfs na langere tijd zit de kap nog prettig. de afdichtingsringen hebben ventilatiekanalen en zijn bedekt met speciaal, zacht, hygiŽnisch patroonfolie. gemiddelde dempingswaarde snr 27 db(a).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,82

RUIMZICHTBRIL 4700C

3m ruimzichtbril goggle impact basismodel 4700c1 kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en heeft een anti-kras en impactbescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

RUIMZICHTBRIL 4800C

3m veiligheidsbril ruimzicht 4800c zit prettig en beschermt niet alleen tegen stofdeeltjes maar ook tegen vloeistoffen, gassen en damp. de bril kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en beschermt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal. het heeft tevens een anti-dampcoating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,50

RUIMZICHTBRIL COMFORT

3m ruimzichtbril heeft een modern, slank en comfortabel design. het is een indirect ventilerende ruimzichtbril met polycarbonaat brilglazen. de bril heeft een optische helderheid klasse 1 voor comfort bij langdurig dragen, een ontwerp met indirecte ventilatie voor een betere luchtcirculatie en minder aandampen in warme of vochtige omgevingen en polycarbonaatglazen die beschermen tegen snelle deeltjes met een middelzware impact (en 166 1bt) en gesmolten metaal. de speciale coating beperkt aandampen en bevordert een helder zicht. de uv-bescherming biedt betrouwbare bescherming tegen bepaalde niveaus van gevaarlijke uv-straling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,99

RUIMZICHTBRIL RECEPTGLAS INSERT

3m goggle gear 500 serie ruimzichtbril rx insert is een optioneel correctie-inzetstuk voor brillen met ruimzicht. het is geschikt voor gebruik met 3m full vision goggles 500.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,43

SCHUIMSTOFOORDOPPEN

3m 1100 onderhoudsvrije schuimoordoppen zonder koordje zijn gemaakt van zacht, hypoallergeen pu-schuim voor optimaal comfort en lage druk in het oor. het zachte, vuil werende oppervlak draagt bij tot een betere hygiŽne, duurzaamheid en comfort. door de conische vorm zijn ze geschikt voor de meeste gehoorgangen en gemakkelijk in te brengen. dempingsniveau (snr): 37db. niveaus van bescherming: 95db(a)-110db(a). werkomgeving: gebied met hoge temperatuur, algemeen industrieel gebruik, continue/langdurige blootstelling aan lawaai.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,04

SOFTBRIL 4800 KUNSTSTOF

3m 4800 ruimzichtbril polycarbonaat is een allround-bril die bescherming biedt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

VEILIGHEIDSBRIL 2820C

3m veiligheidsbril design met helder glas beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes, uv-straling en brokstukken. de brillen zitten lekker en hebben een stoer en modern design. ze zijn gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optisch klasse 1 (veiligheidsglas) en voorzien van een antidamp- en antikrascoating. geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,99

VEILIGHEIDSBRIL 2822C

3m veiligheidsbril design contrast 2822c beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. de bril zit lekker en heeft een stoer en modern design. het is gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optische klasse 1 (veiligheidsglas). het is bovendien ook nog voorzien van een antidamp- en antikrascoating. het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging. het heeft geel getint kunststof glas, beschermt tegen uv-straling en geeft beter contrast bij minder licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,99

VEILIGHEIDSBRIL CLASSIC

3m veiligheidsbril design ongetint biedt optimale bescherming van optische klasse 1 voor een hoge optische helderheid en comfort bij langdurig dragen. de polycarbonaatglazen zijn schokbestendig en heel licht. ook kan de gebruiker de kijkhoek verstellen via de scharnieren aan de veren. het heeft een stijlvol, modern design en zorgt voor een uitstekende dekking en gezichtsveld. het heeft zachte, flexibele veren voor extra comfort en is goed te combineren met 3mô 9300 stofmaskers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,99

VEILIGHEIDSBRIL SECUREFIT HELDER

3m securefit 400 veiligheidsbril sf401af lens helder is een professionele veiligheidsbril. het is krasongevoelig en voorzien van antidamp laag. het voldoet aan en 166:2001.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,73

VEILIGHEIDSBRIL VIRTUA

3m virtua veiligheidsbril beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. de bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design. het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij klussen waarbij chemische dampen de ogen kunnen irriteren (bijvoorbeeld bij verfspuiten).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

VEILIGHEIDSBRIL VS160C

3m visitor veiligheidsbril basismodel vs160c beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. de bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn